ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Vi kigger her på de bedste cykelcomputere og kommer ind på, hvad der er godt og dårligt ved dem. På den måde står du med bedre kort, inden du skal gøre dig dit første cykelcomputerkøb.

Vi laver her en gennemgang af forskellige af de bedste cykelcomputere og bedste cykel GPS’er, der er værd at skrive om.

Det er op til læseren at finde ud af, hvilken cykelcomputer der passer bedst til dem, da computerne her er så gode på hver deres måde, at det ofte munder ud i at være en smagssag at vurdere, hvad man selv er til.

Det kan eksempelvis være, at man foretrækker det simple og lette med få funktioner, eller man mere er til det avancerede og komplicerede, der til gengæld har mange funktioner. I nogle tilfælde er det også et spørgsmål om, hvor erfaren en cyklist man er. Design er selvfølgelig også en smagssag.

 

Garmin Edge 1030 – GPS Cykelcomputer


Set til: (Produktet er udgået)

Garmin Edge 1030 - GPS Cykelcomputer

Køb hos (Produktet er udgået)

Med Garmin Edge 1030 – GPS Cykelcomputer får du en cykelcomputer, der har en unik form for navigation. Den er også meget bevidst om din cykel og kan give dig et væld af informationer, der hjælper dig på rette vej på din cykeltur.

Computerens GPS-systemer kan give dig navigationsalarmer, mens du cykler. Den kan også give dig navigationer for hvert drej, du laver.

Der er kommet et nyt cykelrytter til cykelrytter-system, der sikrer, at du kan være i kontakt med andre cyklister. Det er muligt at udfordre dig selv gennem Stavas Live Segment.

Batteriet på Garmin Edge 1030 – GPS Cykelcomputer holder i op til 20 timer, og den kan tilmed holde helt op til 40 timer med den rette Garmin-oplader power pack.

Med cykelcomputeren får du en oplagt computer til dig, der er konkurrencetypen, pendler eller dig, der er eventyrlysten.

Det er også muligt selv at bygge den perfekte rejse med computeren og dets app.

Der er en kortdatabase, når du bruger cykelcomputeren. Og den er ret smart. Den hjælper dig nemlig med at få forslag fra andre brugere om, hvilken vej der er nemmest og bedst at tage. Samtidig giver den dig også muligheden for at mindske problemerne ved at advare om, hvilke ruter du ikke skal tage, og hvilke ruter der er værd at tage. Det er noget, der er muligt som følge af Garmin Edge 1030 – GPS Cykelcomputer-fællesskabet, hvor folk fortæller om deres oplevelser på den rute, de har taget.

Avanceret navigation er der rigeligt af, når du bruger computeren fra Garmin. Den kan for eksempel advare dig om skarpe sving, der er værd at være opmærksom på. Det gør, at cykelturen bliver noget nemmere for dig, så du ikke behøver at være bekymret for den vej, du tager og de udfordringer, der venter forude.

Beskeder fra rytter til rytter er en mulighed, når du bruger cykelcomputeren. Der er ikke nogen grund til at være bekymret for, om din telefon har dækning for at se, om dine medryttere kan følge med eller ej. Med computerens besked-system kan du se, hvad dine medcyklister foretager sig, og hvor de befinder sig, og det er muligt at chatte.

Cykelcomputeren er en god cykelcomputer, hvis du har mange cykelkilometer i bagagen. Ellers kan den fremstå lidt for avanceret til mange nybegynderes smag.

 

Wahoo ELEMNT BOLT


Set til: 1.999,00

Wahoo ELEMNT BOLT

Køb hos Cykelexperten

Wahoo ELEMNT BOLT er den første aeorodynamiske GPS-cykelcomputer. Og det er ikke så lidt endda. Det betyder, at den med dets unikke design har skabt et integreret system af computer med et aerodynamisk system, som er skabt med formålet at være forrest på din cykel. ELEMNT BOLT fra Wahoo er med indbygget bluetooth-teknologi, og den samarbejder med ELEMNT-apps, som gør det muligt for dig at indsamle datafelter, der gør livet nemmere for dig som cyklist. De apps, den kan blandt andet kan indsamle data af, er følgende: profiler, performancetracks, og så er det muligt at dele og modtage tonsvis af data fra dig og dine cykelevner.

Computeren er designet til at performe og give dig som kunde muligheden for at stå med gode kort på hånden, inden du går i gang med cyklingen.

Vi laver her en gennemgang af computerens største styrker:

Dens aeordynamiske design: Wahoo samarbejdede med den velrenommerede cykelekspert Dimitris Katsanis, der hjalp med at designe cykelcomputeren og dens størrelse. Den blev designet som et system, og dens indbyggede aerodynamiske system er noget, der bliver en del af din cykels front.

Batteriets holdbarhed: Batteriet på computeren kan holde i helt op til 15 timer, så der burde være masser af strøm at tage af, også når du er på de noget længere ture.

Trådløs computer: Wahoo ELEMNT BOLT har ikke noget behov for at være tilknyttet en computer, før man kan uploade ting fra den. Det er ganske ligetil. Med computeren fra Wahoo er der ingen besværligheder, når det kommer til at være i besiddelse af den rette mængde data, som kan deles. Det eneste, du skal gøre, er, at du skal have internet, så kan du uploade eller dele de ting, du har lyst til at dele. Der er ikke behov for at dele den med andre.

Perfekte zoomfunktioner: I siden af computeren er det muligt at zoome ind og se eksempelvis kortet bedre, hvis der er noget, du gerne vil have forstørret.

Smarte knapper: Computeren gør det muligt at trykke på knapper på bunden af den, som giver dig muligheden for at se, hvad der er at se på computeren.

Globale kort: Wahoo ELEMNT BOLT har masser af kort, der er klar til download. Det værende alt far Nordamerika til Europa, Asien til Oceanien, og kort over Rusland og Afrika kan downloades over WIFI.

Computeren fra Wahoo er for nogle brugere lidt for kedelig i længden. De mener ikke, at den har de vilde funktioner som eksempelvis Garmin Edge 1030 Bundle – GPS Cykelcomputer. Wahoo ELEMNT BOLT mangler ifølge nogle lidt cutting edge, men til gengæld er den stabil og virker.

Så det afhænger lidt af, hvilken type du er: Vil du have det funktionelle eller det, der kan være lidt blæret?

Garmin Edge 820 GPS – Cykelcomputer – Bundle


Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Det her er cykelcomputeren, der kan få dig til at holde øje med, hvad andre cykelryttere laver. Og de kan også se, hvor du befinder dig henne. Du kan tilføje kontakter via Facebook eller gennem dine telefonkontakter, og så sender du bare en anmodning om at kunne se vedkommende, der så skal acceptere. Når det sker, kan du se ham eller hende, og vedkommende kan også ansøge om at kunne se dig. Det er ikke særlig svært at tilføje dem, og cykelcomputeren fra Garmin fungerer lidt på samme måde som en mobil.

Touchscreen-funktionen på denne her cykelcomputer er på et meget højt niveau. Det er en skærm, der har fantastisk opløsning, og der er en lyssensor, som automatisk tilpasser skærmens lysstyrke.

På performancefronten er Garmin Edge 820 GPS – Cykelcomputer – Bundle også noget mere avanceret end gennemsnittet. Den har ANT+-sensorer, og den kan måle fart, kadence og måle hjerterytme. Den kan også måle højre/venstre-balance i fødderne. Det er også muligt at finde ud af, hvordan din form er på en ugentlig eller månedlig basis og holde øje med de fremskridt, du tager. Der er et helt forbundet system af sensorer, cykelcomputere og lignende, når du bruger Garmin Connect-funktionen, som kan give dig en masse vigtige og spændende informationer, både mens du cykler, men også når du er færdig.

Selv, hvis du cykler off road, behøver du ikke at fortvivle: GPS’en på Garmin Edge 820 GPS – Cykelcomputer – Bundle er så skarp, at den kan navigere dig igennem de mest besværlige terræner og omgivelser. Om du cykler dybt inde i skovene, eller om du cykler nær høje bygninger, så er GPS’en kompatibel med GPS- og GLONASS-satelitter for at give dig et indblik i, hvor du befinder dig. Og det gør den enormt præcist og godt og leverer på alle leder og kanter.

Anmelderne er tilfredse med cykelcomputeren og siger, den har en masse gode funktioner. Det er dog en noget avanceret cykelcomputer, så det er ikke det mest optimale valg, hvis du er nybegynder på cykelcomputer-området. Det er er derfor en god ide, hvis du køber computeren, hvis du har erfaringen. Nogle brugere, der ikke har så meget erfaring med cykelcomputere, mener også, at den er svær at sætte fast. Derfor er det en god ide, at du har den fornødne kendskab til cykelcomputere, for det her er en connoisseur-computer. Men hvis du har kendskabet til cykelcomputere, er der en overvejende sandsynlighed for, at du vil blive tilfreds.

Garmin Edge 520 – Cykel GPS – Bundle


Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Denne Garmin cykelcomputer har mange konkurrencemæssige fordele, og den har en rigtig fin størrelse, når man tænker på, hvor mange funktioner der er tilknyttet computeren.

Det er med Garmin Edge 520 – Cykel GPS – Bundle muligt at bruge Strava Summit, og når man køber den, får man to måneder gratis med Strava Summit for at gøre vejvisningen nemmere for dig, der er på farten.

Med Garmin Edge 520 – Cykel GPS – Bundle kan du træne til det yderste. Hvis du har brug for motivation til at komme igennem de mange kilometer, når du træner på egen hånd, skal du bare gribe fat i den. Den giver dig nemlig en masse træningsmuligheder. Hvis du eksempelvis vil træne med en gennemsnitskraft på 240 watts, kan du indstille den til, at du cykler sådan. Du skal bare sætte computeren til og starte med at cykle, så viser den dine stats.

Garmin Edge 520 – Cykel GPS – Bundle har et forbedret og mere designvenligt display, som er godt til dig, der er interesseret i, at tingene ser godt ud. Det gode ved funktionaliteten på Garmin Edge 520 – Cykel GPS – Bundle er også, at skærmen tilpasser sig sollyset og stadig kan ses, selvom der er høj og stærk sol, som skinner på den.

Garmin Edge 520 – Cykel GPS – Bundle kan forbindes til iPhone og smartphone, hvilket gør alting nemmere for dig. På den måde kan du eksempelvis poste din tid på sociale medier og ellers bare gøre ting, der er forbundet til din telefon såsom iLevels.

Det er også muligt at dele din lokation med livetrack, således at venner og familie kan se, hvor du befinder dig. På den måde har du altid nogen med dig, der kan holde øje med, hvor du befinder dig, og hvor hurtigt du er nået fra A til B. Der er mange muligheder, når du bruger Garmin Edge 520 – Cykel GPS – Bundle.

Computeren fra Garmin kan bruges 15 timer i streg, og den har en indbygget GPS, som bruger specielle og særlige satellitter. Det betyder, at du har flere signalmuligheder, når du er på farten.

Cykel-GPS’en anses som værende god på den korte bane, men der er nogle kunder, der har haft problemer med den efter noget tid og ikke føler, den er lige så funktionel efter noget tid.

Cykelcomputeren er til dig, der har erfaring med cykelcomputere.

Cateye Computer Padrone – topscorer hos internationale cykelmagasiner


Cateye Computer Padrone – topscorer hos internationale cykelmagasinerSet til: 419,00

Køb hos Cykelexperten

Cateye Computer Padrone vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en god og pålidelig cykelcomputer, som ikke vælter budgettet. Denne model er tillige blevet anmeldt af to store cykelmagasiner, som uddeler masser af ros.

Smart og til god pris

Cateye Computer Padrone kommer med mange fordele, og prisen er blot en af dem. Herudover er designet kompakt og lille, hvilket gør den nem at have den med. Den måler 6,7 cm (H) x 4,3 cm (B) x 1,5 cm (D) og vejer kun 31,5 gram. Dermed er den meget let og vil ikke tynge på styret.

Den findes både i hvid og sort, så farven kan tilpasses efter cyklens design.

En anden af de store fordele ved Cateye Computer Padrone er skærmen. Denne har et stort og letlæseligt display, der faktisk er vurderet til at være det største på markedet. Dermed vil man let kunne aflæse diverse data og målinger, mens man kører, og man behøver ikke tage fokus fra vejen.

Simpel og brugervenlig

Der er et analogt signal inde i produktet, og der er 7 forskellige funktioner, der både kan måle distance, tid, hastighed og trip-distance samt vise gennemsnitsfart og maksimal hastighed. Her er måske ikke tale om den mest avancerede variant på markedet, men den kommer med alle de nødvendige funktioner, er pålidelig, robust og har ikke mindst en god pris.

Modellen har en meget nem installation og opsætning, således at den kan anvendes af både nybegyndere og erfarne. Der medfølger styr-beslag for en let montering samt fartsensor. Den kan bruges til alle typer af cykler og kan indstilles til alle størrelser af cykelhjul.

Den perfekte cykel-ledsager, ifølge eksperterne

Cateye Computer Padrone er som nævnt blevet testet af to forskellige hold eksperter – her er tale om cykelmagasinerne Momentummag.com og Road.cc. Begge er meget imponerede over, hvad denne variant kan, og derfor tildeler de den henholdsvis en god anmeldelse og 8 ud af 10 stjerner.

Eksperterne begrunder disse flotte anmeldelser med, at apparatet er virkelig godt og pålideligt. Måske ikke den mest avancerede på markedet, men der findes gode features og funktioner, der vejer op. Det inkluderer for eksempel den store og klare skærm, og at den er meget brugervenlig og dermed kan anvendes af alle typer af forbrugere. Den har ikke GPS, noteres det, men den har så meget andet, og derfor kalder eksperterne den for ”den perfekte cykel-ledsager uden GPS”.

Fordele

  • Ikke så avanceret, men til god pris
  • Letlæselig og stor skærm
  • Høj brugervenlighed

Sigma BC 9.16 – brugernes favorit


Sigma BC 9.16 – brugernes favoritSet til: 179,00

Køb hos Cykelpartner

Hvis du leder efter en absolut budgetvenlig cykelcomputer, der er let at bruge og ikke er den mest avancerede, så vil Sigma BC 9.16 være et rigtig godt valg. Her er også tale om en brugerfavorit hos Pricerunner, idet den her i gennemsnit har fået 4,2 ud af 5 stjerner blandt rigtig mange brugere.

Enkel og prisvenlig

Som nævnt koster Sigma BC 9.16 ikke ret meget, og den kan investeres i for et par hundrede kroner. Herudover er den lille, smart, meget kompakt og fylder ikke ret meget på styret.

Til trods for den lille størrelse er skærmen stor og let-aflæselig med kraftige tal. Dermed kan man let få informationer omkring sin kørsel. Der findes 9 funktioner, der blandt andet inkluderer hastighed, kalorieforbrænding, distance, trip-distance og tid.

Hjælper til en bedre træning

Den er meget overskuelig med kun få indstillinger og kan benyttes af såvel nybegyndere som erfarne – de erfarne vil dog måske foretrække en mere avanceret variant. Via en medfølgende magnet og sensor på forhjulet vil den dog stadig kunne assistere rigtig meget ved både almindelig træning og konkurrencekørsel.

På trods af den lave pris får du med Sigma BC 9.16 et produkt, der kan holde længe. Den er spækket med kvalitetskomponenter for en lang holdbarhed og høj robusthed, og dens primære formål er at give forbrugeren et godt overblik og yde assistance i forbindelse med træningen.

Den kommer dertil med et batteri med en lang levetid, et klart ur og en nem rengøring – den kræver ingen videre vedligeholdelse, men skal blot tørres af med en klud, hvis den bliver beskidt.

Fungerer godt og er letlæselig, ifølge brugerne

Sigma BC 9.16 er som nævnt en brugerfavorit, der i gennemsnit får 4,2 ud af 5 stjerner. Det er rigtig højt, og over 50 procent af brugerne giver den endda 5 stjerner.

Brugerne fremhæver rigtig mange aspekter som velfungerende, men især nævnes det flere gange, at apparatet bare fungerer godt, og at displayet er meget velskabt: Dette er nemlig stort med kraftige tal, og det gør det meget letlæseligt. Det kommenteres tillige af flere brugere, at den er let at installere, og så leverer den de mest nødvendige informationer.

Én bruger opsummerer essensen af modellen således: ”Sigma cykelcomputere fungerer godt. De er ikke sexede, men du kan regne med, at de fungerer ordentligt og giver al den information, du har brug for på vejen. Dette er min femte Sigma, og alle har virket fint, været lette at installere og lette at bruge” (oversat fra engelsk).

Fordele

  • Meget lav pris
  • Leverer information om det mest nødvenlige
  • Store tal i let-aflæseligt display

Cateye Padrone trådløs cykelcomputer


Set til: 419,00

Cateye Padrone trådløs cykelcomputer

Køb hos Cykelexperten

Hvis du er en cyklist, der godt kan lide at se dine stats, mens du cykler, er denne her cykelcomputer lige noget for dig. Det er ikke bare en GPS, men den gør også alt muligt andet, og den gør det godt. Den er ren og uden tråde, og den er tynd med et større display. Skærmen er 85 % større end Cateye Urban Wireless. Og så er den overraskende tynd. Cateye Padrone trådløs cykelcomputer er nemlig 22 % tyndere end Cateye Urban Wireless.

Tingene, du kan tjekke på Cateye Padrone trådløs cykelcomputer, er mange. Fart, distance, tid, maksimum og gennemsnitsfart. Alle de essentielle og vigtige ting. Den har også et ur, og den kan spare strøm.

Den trådløse cykelcomputer fra Cateye er meget simpel og effektiv. Det eneste, der er besværligt ved Cateye Padrone trådløs cykelcomputer, er, når man vil rykke hovedet på computeren fra beslaget. Cateye Padrone trådløs cykelcomputer klikker nemlig meget stramt, og det gør, at det er svært at fjerne den.

Cateye Padrone trådløs cykelcomputer er en stor og nem GPS at bruge, som fungerer helt optimalt som rejsemakker. Dens simplicitet og større skærm er noget, der gør, at den trådløse cykelcomputer er noget for de flestes smag. Den er ligetil at bruge, og den har få besværligheder. Den er tynd, hvilket gør, at selvom den har en stor skærm, fylder den ikke meget.

Batteriet på Cateye Padrone trådløs cykelcomputer er overraskende godt, og den holder længe. Den vejer 31 gram, så det er ikke, fordi den kommer til at forårsage vægtproblemer overhovedet. Man får meget computer for pengene, når man køber den trådløse cykelcomputer. Den er større og tyndere end tidligere Cateye Padrone trådløs cykelcomputer-inkarnationer, og den gør, hvad den skal. Og tilmed godt.

Cateye Padrone trådløs cykelcomputer er en perfekt GPS til cyklen til de, der tænker på at gøre brug af en cyklel-GPS for første gang. Den trådløse cykelcomputer er et perfekt startermiddel til de, der er nybegyndere, og som gerne vil lære at bruge GPS for første gang, når de cykler.

Det, der er ulempen ifølge nogle brugere, er, at computeren er svær at sætte fast på cyklen. Det kan godt være til stor gene for nogle, der første gang skal bruge en cykelcomputer. De mener ikke, at det er særlig nemt at sætte den fast og ærgrer sig over, at det ikke er nemmere. Men når først det er gjort, så fungerer den super og holder længe.

Wahoo – ELEMNT Bolt Bundle – Cykelcomputer med GPS


Set til: 4.799,00

Wahoo - ELEMNT Bolt Bundle - Cykelcomputer med GPS

Køb hos (Produktet er udgået)

En af de smarte drenge på markedet. Det er en computer, der kun kræver plugin, for at den går i gang med at oplade. Og samtidig er den trådløs, hvilket gør den nemmere og mere praktisk at bruge uden de mange kabler.

Der hører drej for drej-navigation med, når du bruger Wahoo – ELEMNT Bolt Bundle – Cykelcomputer med GPS. Det er en fordel for de fleste, fordi det kan være snoede og brogede veje, man cykler på, og det hele kan ofte virke forvirrende, hvis man eksempelvis cykler off route. Men der er ikke meget at fortvivle over.

Der hører tekst- og telefonalarmer med, når du bruger cykelcomputeren.

Med cykelcomputeren fra Wahoo er det muligt at se, om du kan følge med rent timingmæssigt.

Cykelcomputeren er praktisk at have med på farten og vejer ikke synderligt meget. 63 gram. Batterimæssigt holder den i op til 15 timer. Skærmen er 55,9 millimeter stor.

På anmelderfronten er der stort set ikke en finger at sætte på cykelcomputeren fra Wahoo. Det spiller. Og det er lige meget, hvor kunderne kommer fra – om de er fra Zagreb, Sofia, Nicosia, New York, London, Beijing med videre: Cykelcomputeren får enten topkarakter eller det næsthøjeste. Folk beretter om, at GPS’en er den bedste, de nogensinde har oplevet på cykelcomputermarkedet.

Der er kunder, der skriver, at de stadig er lige så vilde med den og forbløffede over dens evner, selvom de har haft den i månedsvis. Cykelcomputeren fra Wahoo er fordelagtig at bruge i eksempelvis bjergene, fordi den har så velfungerende en GPS, der ikke svigter dig, uanset hvor off road du måtte være. Det er ikke alle GPS’er, der har så stærk en kortfunktion, som Wahoo – ELEMNT Bolt Bundle – Cykelcomputer med GPS har.

Der er kun få problemer, når man bruger cykelcomputeren fra Wahoo, og alt sidder, som det skal. Cykelcomputeren fra Wahoo er også inkluderet i mange cykelcomputer test, da det vurderes at den kommer med god værdi for pengene.

Navigationen sidder lige i skabet, og der er ikke længere behov for, at man tjekker sin telefon, når man bruger den.

Wahoo – ELEMNT Bolt Bundle – Cykelcomputer med GPS har ikke megen vindmodstand, men nogle synes, at det er irriterende, at cykelcomputeren går i ét med cyklen, når den hænges på holderen. For nogle er det irriterende. De vil nemlig gerne have følelsen af, at deres cykelcomputer sidder fast på noget, der får den til at ligne en cykelcomputer. Det er altså det designmæssige, der går nogle kritikere på med cykelcomputeren fra Wahoo.

Det er altså en personlig smagspræference, der afgør, hvorvidt man er helt og holdent tilfreds med cykelcomputeren fra Wahoo. I hvert fald i de fleste anmelderes mening.

Garmin Edge 1030 Bundle – GPS Cykelcomputer


Set til: (Produktet er udgået)

Garmin Edge 1030 Bundle - GPS Cykelcomputer

Køb hos (Produktet er udgået)

Garmin Edge 1030 Bundle – GPS Cykelcomputer er en vaskeægte cykelcomputer med alt det, der hører med. Med denne her cykelcomputer cykler du med mere selvtillid – det er i hvert fald dét, som Garmin markedsfører cykelcomputeren med.

Computeren fra Garmin har et særligt langt batteriliv. Den har god rutinefunktion, touch-display, og så kan den informere om, hvornår der er en øget risiko for, at man kan køre galt. Det kan eksempelvis være, hvis der er bumpede veje forude eller ruter, hvor vejene ikke er specielt vedligeholdte.

Computeren hjælper dig til at forbedre dig. Og du behøver ikke at være bekymret for, om batteriet kan holde til en lang cykeldag. For det kan den. Med computeren er det nemlig muligt at holde batteriet i hele 20 timer. Det burde være rigeligt for de fleste, også selvom de vælger at tage en meget lang cykeltur.

Med den teknologisk avancerede computer fra Garmin er det muligt at forbinde den til ”Group Track,” som gør, at du kan holde øje med, hvordan dine cykelkammerater klarer sig på deres cykel, og hvor de befinder sig. Og dine cykelkammerater kan så holde øje med, hvad du laver.

Med 1030 Bundle fra Garmin kan du besvare ubesvarede opkald med beskeder som: ”Jeg er hjemme snart”. Det er muligt at få din familie til at vide, hvor du befinder dig, da du kan tage brug af LiveTrack og GroupTrack.

Cykelcomputeren er forbundet med GLONASS-satellitter, som er en af de stærkeste satellitter i rummet. Det betyder at selv, hvis du befinder dig omringet af høje bygninger, eller du er i den øde natur, er der ikke noget at være bange for i forhold til din synlighed. For den skal nok være der.

Det er muligt at downloade ruter gennem STRAVAs vejvisere, og dem kan du gøre brug af offline. Det er en smart funktion for de fleste, for hvis man eksempelvis befinder sig off-route, er det ikke nogen dum ide at have en vejviser, der trods alt stadig virker nogenlunde. Og det gør STRAVA-vejviser-appen.

Det er muligt at forbinde Garmin Edge 1030 Bundle – GPS Cykelcomputer til kroppen, således at du får et indblik i din hjerterytme, mens du cykler. På den måde kan du tydeligt se forbedringer i eksempelvis konditionen.

Cykelcomputeren fra Garmin er på negativfronten lidt for kluntet ifølge brugere. Den er ikke så simpel og nem at bruge, hvilket måske skal ses i lyset af, at den har så mange funktioner. Paradoksalt nok kan man altså påstå, at Garmin Edge 1030 Bundle – GPS Cykelcomputers største styrke også er dens største svaghed. For dens store styrke gør, at den bliver kompliceret at navigere rundt i – det gælder i særdeleshed nybegyndere. De mange funktioner er selvfølgelig også i grunden bedst til de, der har stor erfaring med at cykle, og som opnår mange resultater, de kan holde øje med på cykelcomputeren.

Det er en af de bedste cykelcomputere på markedet, når det kommer til, hvad den kan give af informationer.

Cateye – Strada Smart – Cykelcomputer CC-RD500B – 12 funktioner – Bluetooth.


Set til: (Produktet er udgået)

Cateye - Strada Smart - Cykelcomputer CC-RD500B - 12 funktioner - Bluetooth

Køb hos (Produktet er udgået)

Gør livet nemmere for dig selv og download Cateye Cycling-appen. På den måde er du forbundet til Cateye-appen, og det gør hele cykelprocessen bedre og nemmere.

Cykelcomputeren fra Cateye bruger din smartphone til at give data. Der hører en mirror mode med, hvor du kan måle, hvordan du gør gennem appen. Den connecter til din telefon med bluetooth. Sensorerne på Cateye – Strada Smart – Cykelcomputer CC-RD500B – 12 funktioner – Bluetooth giver dig mulighed for at se din hjerterytme, mens du cykler. Den kan også se, hvilken kadence du cykler med, og hvilken fart du er på.

Der er funktioner på cykelcomputeren fra Cateye, der sikrer, at du aldrig misser et opkald eller lignende. Det sker, fordi den er forbundet til din telefon, så hvis ikke du orker, at din telefon skal vibrere hysterisk, mens du cykler, men du samtidig gerne vil have et indblik i, hvornår der er nogle, der ringer eller skriver til dig, behøver du ikke at fortvivle: Cateyes cykelcomputer fortæller dig, hvad der sker, og hvornår det sker. Det er muligt at uploade data, når du bruger cykelcomputeren fra Cateye.

Her er nogle af de funktioner, der hører med, når du køber Cateye – Strada Smart – Cykelcomputer CC-RD500B – 12 funktioner – Bluetooth:

Fart: Den gør det på en noget dybere måde end andre cykelcomputere. Ikke nok med, at den giver dig viden om din nuværende fart og dit maksimum, så viser den også, hvad dit gennemsnit er.

Ur: Der hører et ur med, som du kan indstille til enten at køre 24 timer eller 12-timers ur.

Autosave og sleep mode: Der er auto save og sleep mode, hvilket gør det nemmere for dig at holde styr på computeren.
GPS- signal: GPS-signalet til smartphonen måles med fart og højde over havets overflade.

Data: Al den data, du vil have, kommer til dig, når du er færdig med at cykle. Det gør, at du på din mobil kan analysere de ting, du vil kigge på og blive klogere på.

Cateye – Strada Smart – Cykelcomputer CC-RD500B – 12 funktioner – Bluetooth er for nogle brugere lidt for svær at navigere rundt i, hvilket gør, at den ikke er optimal for nybegyndere.

Garmin Edge 130 


Garmin Edge 130 – eksperternes favoritSet til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Garmin Edge 130 vil være et rigtig godt valg, hvis du leder efter en højst avanceret cykelcomputer, der har opnået mange blåstempler hos diverse eksperter. Hele 5 ekspertkilder har anmeldt denne model, og alle uddeler lutter topkarakterer.

Enkelt design med masser af kvalitet

Garmin Edge 130 kommer i et forholdsvist enkelt design, der ikke gør så meget væsen af sig. Den ligger kompakt i hånden eller på styret og har en lille firkantet form med bløde kanter. Farven er neutral i grå og beviser, at det er det indvendige, der tæller.

Vægten er lav på kun 33 gram, så den vil ikke tynge ned på styret, og målene på henholdsvis 6,3 cm (H) x 4,1 cm (B) x 1,6 cm (D) viser, at den er meget lille.

Her er dog tale om en computer, der kan rigtig meget, og den kommer derfor også med en mulighed for GPS-anvendelse, og der er et integreret navigationssystem, som er meget omfattende. Der er en billedskærm, som viser de ønskede data, og denne er på 1,8 tommer med en rigtig fin opløsning på 303 x 230 pixels. Dermed er det ikke et problem at aflæse, hvad der står på skærmen.

Moderne teknologi

Garmin Edge 130 kan foretage mange målinger, og disse inkluderer blandt andet accelerations-måling og barometrisk højdemåling samt målinger af de gængse data som distance, tid og hastighed.

Eftersom denne model er meget moderne og fra Garmin, der er en af førende producenter inden for navigation, så er den spækket med den nyeste teknologi. Det gør, at den kan kommunikere med øvrige gadgets og enheder, og dette kan ske via Bluetooth. Der er også UBS, hvis man i stedet ønsker overførsel via kabel. Det er yderligere muligt at kommunikere med Garmin Connect app’en.

Derudover kan den tages med under alle vejrforhold, for i solskin er skærmen sollys-læsbar, og i regnvejr er den vandtæt med en IPX7-standard. Apparatet kan tillige modtage oplysninger om de nuværende og fremtidige vejrforhold.

Utrolig mange plusser, ifølge eksperterne

Garmin Edge 130 hører som nævnt til blandt eksperternes favoritter, og den er blevet testet hos cykelmagasinerne Cyclingweekly.com, Bikeradar.com og Road.cc, teknologimagasinet DCRainmaker.com og testmagasinet Expertreviews.co.uk.

Hos alle eksperter opnår den topkarakterer, og rosen går på rigtig mange elementer, blandt andet at den har en velbygget konstruktion, god ydeevne, solid holdbarhed, lav vægt og et flot design. Det nævnes tillige, at den har en letlæselig skærm og en lang batterilevetid, og så er det smart, at den kan kommunikere med andre enheder. Eksperterne konkluderer, at den leverer høj værdi for pengene, selv om prisen ikke er lav.

Fordele

  • Lille og kompakt med lav vægt
  • Kan foretage mange målinger
  • Topmoderne teknologi

Giant Neos GPS Cykelcomputer


Giant Neos GPS Cykelcomputer

Set til: 549,00

Køb hos Cykelexperten

Det er en computer, hvor det ikke er forkert at sige, at information er magt. For der er rigeligt af informationer at tage af, når det kommer til cykelcomputeren fra Giant Neos. Den er blevet designet med hjælp fra et pro-rytterhold, og den skal give informationer til dig, der skal hjælpe dig til at præstere på den bedst tænkelige måde. Der er en integreret FTP/LTHR-testprotokol, der er auto-sync-muligheder, og batteriet på cykelcomputeren er helt exceptionelt med en levetid på hele 33 timer. Der er bluetooth, der gør det nemt at forbinde den med smartphones.

Gps’en på Giant Neos GPS Cykelcomputer er enormt sensitiv. Og det er en fordel for dig som cyklist, for det sikrer, at du får de helt rigtige informationer på det rigtige tidspunkt.

Det er nemt at sætte ting op på cykelcomputeren. Der er et væld af apps, som kan tages i brug, og som er good to go på farten, uden at der er skavanker.

Den er vandbeskyttet, hvilket sikrer dig mod negative erfaringer på den lange cykeltur.

Kunderne roser computeren for dens mange informationer og nemme forbindelse med omverdenen. Giant Neos GPS Cykelcomputer er et stærkt middel til dig, der har masser af erfaring med at dels at cykle og dels at bruge cykelcomputere.

Mottoet på Giant Neos GPS Cykelcomputer er, at man skal blive ved med at udfordre. Og det er noget, der i den grad er tydeligt med de funktioner, der hører med på cykelcomputeren fra Giant Neos. Det er muligt at udvikle sig markant som cyklist, når man bruger Giant Neos GPS Cykelcomputer.

Computeren fra Giant Neos kan måle hjertefunktioner og ens gennemsnitlige kraft. Den måler tiden og kan fortælle, hvor mange kalorier du har forbrændt.

Med i cykelcomputeren fra Giant Neos hører også muligheden for at sikre, at du kan få et godt overblik over de ting, du har lyst til at tage i brug på træningsfronten. Det gør det nemmere for dig at lægge fokus på ting, som du ellers ikke normalt tænker på – det kan eksempelvis være træning, hvor du lægger særlig vægt på at træde hårdest med højre fod.

Med trainsmart-funktionen får du mulighed for at se, hvad du kan gøre for at træne de vigtigste ting.

Computeren fra Giant Neos kritiseres for, at den ifølge nogle brugere tager for lang tid at oplade. Fire timer tager det, før den er fuldt opladt.

Forfatter

Skriv en kommentar