Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

I dette indlæg skal vi kigge på SafeSwimmer havtaske til svømning. Det er en vandtæt havtaske du kan bruge til svømning på åbent vand. Faktisk er det meget anbefalelsesværdigt, at du svømmer med en open water havtaske, når du svømmer i åbent vand eller hav.
havtaske til svømning open water åbent vand havsvømning

Fordelene ved en Safeswimmer havtaske til svømning på åbent vand:

  • Større synlighed
  • Flydepunkt hvis du får krampe
  • Vandtæt opbevaring af nødhjælpsudstyr/mobil
  • Tyverisikring af dine værdigenstande når du svømmer i åbent vand
  • Mulighed for hvile og pauser under svømningen
  • Slidstærkt PVC materiale
  • Oppustelig, hvilket giver dig minimal drag sammenlignet med andre lign. produkter
  • Praktisk og let

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Specifikationer:

Tasken måler: 64 x 30 cm

Fås i farverne: Orange og Lyserød

Inkluderer: line til maven, justerbart bælte med nem plastikspænde

Havtasken har 2 rum: ét til opbevaring og ét til ekstra luft der kan pustes i for at gøre den lettere at svømme med.

Det siger andre om SafeSwimmer open water havtaske til havsvømning:

Henriette Lindblad:

Jeg købte tasken fordi jeg oplevede at blive udsat for tyveri. Det var på trods af, at jeg gik i vandet et relativt øde sted. Derfor besluttede jeg mig for at tage tingene med på vandet. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at havtasken er virkelig brugbar til at holde pause. Jeg tør svømme både hurtigere og længere end før.

Lars Odegaard:

SafeSwimmer har været en hel genial havsvømmetaske for mig. Jeg bruger den hver gang. Førhen havde jeg bare en normal drybag, jeg have fastgjort min egen snor til. Det var dog ikke rigtigt en holdbar løsning, snoren løsnede sig, tasken var tung og ikke særlig hydrodynamisk at svømme med. Det er heldigvis blevet løst med SafeSwimmers havsvømmetaske.

Søren Laursen:

Jeg vil anbefale alle at købe en Safeswimmer taske til åbent vand svømning. Jeg træner til triathlon med den og nyder at kunne træne intervaller og holde pause på den vandtætte taske. I starten syntes jeg det var en smule irriterende at svømme med den, men nu mærker jeg den næsten ikke mere når jeg svømmer i havet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor er det mere sikkert med en havtaske når du svømmer i åbent vand

I sidste ende er det op til dig selv, men det er samtidig også dig alene, som skal sørge for at håndtere en krampe i benene uden noget at holde dig flydende med.

safeswimmer havtaske til svømning i åbent vandUd over, at en havtaske til svømning fungerer som en ekstra sikkerhed, hvis der skulle blive brug for det, så er den også genial til opbevaring af dine værdigenstande. Det betyder at du kan tage mobil eller lignende med, som du kan bruge til at ringe efter hjælp, hvis uheldet skulle være ude og du måske driver ud.

Du kan også ende i en situation, hvor du er nødsaget til at søge på land væk fra der hvor du gik i havet. Hvis du enten ikke har kræfterne til at gå tilbage, eller på anden måde er forhindret. Så er det altså meget rart, at du har din mobil eller andre værdigenstande på dig hele tiden.

En havtaske til svømning fra SafeSwimmer er 100% vandtæt og kan pustes op, så den glider let gennem vandet når du bruger den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Video af SafeSwimmer taske til svømmetræning på åbent vand

I nedenstående video får du en introduktion til svømmetasken.

Svømmetasken er produceret og designet af Swimout og de introducerer med denne taske til svømmetræning på åbent vand det klart bedste valg, når det kommer til vandtætte tasker til svømning.

Målet med denne taske er ikke blot at være en fordel for dig, fordi du kan tage dine ting med. Den skal også fungere som et pejlemærke for, hvor der ligger svømmere i vandet. For nyligt oplevede vi desværre farene ved, at eksempelvis folk på jetski ikke ser andre. Det skete i en havn, hvor du frarådes at svømme uagtet. Pointen er dog den samme. Det handler om at være så tydelig som muligt, både for din egen skyld og for andres skyld så de ikke sejler over dig.

Jeg håber denne video kan hjælpe til at virke som guide for om du skal vælge at købe netop denne svømmetaske eller en helt anden.

Vi har inkluderet endnu en video i denne lille guide. Den skal hjælpe dig med at vurdere og se hvor synlig du bliver i vandet. I videoen ser du Flemming svømme, men det kunne lige så godt være dig selv.

Overvej lige når du ser videoen, hvor lidt tydelig han selv alene er i vandet og hvor tydelig havtasken er.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vandtæt pose/taske til svømning

For lige at uddybe, hvad det egentligt er, så er produkterne essentielt en vandtæt pose til svømning. Man kan derfor snakke om en slags taske til svømning. Især god til åbent vand svømning.

Den vandtætte pose til svømning er god til at opbevare dine dyrebare ting i. Det er ikke altid, man syntes det er en smart ting, at have dem stående inde på land. Især ikke, hvis man skal ud på en lang tur.

Der findes mange forskellige typer. Nogle af dem kan også findes herunder:

Universal Vandtæt Mobil pose i Sort

Universal Vandtæt Mobil pose i Sort

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dette produkt er et super lækkert produkt. Samtidig så er det langt billigere end de andre vandtætte poser og havsvømme tasker du finder på markedet.

Det er omvendt også en smule lille. Det betyder, at du udelukkende kan have mobil og bilnøgle i posen. Det er dog rigtig fint, hvis du bare har de ting med. Så kan du altid have det resterende liggende på stranden.

Denne side er anmeldt af: Niels M. Jeppesen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar