Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Den oppustelige redningsvest, oftes de mere “smarte” veste.

En oppustelig redningsvest er blevet et solidt og populært alternativ til de to øvrige typer. Du får stor bevægelsesfrihed som med svømmevesten og de livsvigtige opdriftsegenskaber fra den traditionelle redningsvest. Det sker ved, at vesten først pustes op, når man er i vandet, enten ved automatisk udløsning eller ved manuel udløsning via et træk i en snor.

En redningvest kan enten være CE-godkendt eller endnu bedre, ISO-godkendt – og SOLAS-godkendt til professionelt brug. ISO-godkendte redningsveste er med ekstra udstyr og altid EU-godkendte!

Søsportens sikkerhedsråd anbefaler, at man til al fritidssejlads køber en vest med indbygget sikkerhedsline med D-ring og tilhørende CE-godkendt livline. Specielt når vejret er dårligt, når det er mørkt og når man er alene om bord, er det en ubetinget nødvendighed

Oppustelig redningsvest 150N Classic


– 150 Newton med 33 gr. CO2
– Yderstof lukkes med velcro
– Ergonomisk design

– Med eller uden D-ring
– Behagelig at bære pga optimeret
fordeling af vægt over skuldrene
– Halkey Roberts MK5 udløsersystem

– Med skridgjord

SET TIL 729.

Se produktet her

VIKING RescYou Atlantic, oppustelig redningsvest 150N


Type: Oppustelig (vælg manuel eller automatisk udløser)
Opdrift: 150 Newton
Brugers vægt: Op til 100kg
Godkendelse: CE og EN 396

SET TIL 599.

Se produktet her

SOLAS-godkendt redningsvest, oppustelig luksus redningsvest.


Type: Oppustelig redningsvest
Opdrift:  150 Newton eller 275 Newton
Brugers vægt: 60-110kg+
Godkendelse: CE samt SOLAS

SET TIL 2.280.

Se produktet her

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar