ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Den traditionelle – Det klasisske valg.

Den traditionelle redningsvest – som nok mest er kendt som den skrigende orange vest.

Er en helt simpel og traditionel, klassisk vest indrettet sådan, at du holdes i live længst muligt.

Dette er blandt de mest anvendte redningsveste når vi snakker sikkerhed på vandet.

Den traditionelle redningsvest er lavet i faststof og er derfor ikke oppustelig. En faststof vest ligger i den billige ende i forhold til de oppustelige redningsveste til gengæld så begrænses din bevægelighed .

Bagpå redningsvesten sidder en krave, kraven har til funktion at holde dit hoved over vande, da hovedparten af opdrift sidder  oppe foran på en vesten, derfor sørger den også for at du vender rigtigt i vandet – nemlig på ryggen.

Den kan anvendes som gæste vest eller for store børn eller unge.

Den traditionelle redningsvest bruges oftest til privat brug ment i den forstand af F.eks til Kajak eller mindre former for sø- fartøjer.

Vi anbefaler :

Vi anbefaler denne vest til privat brug dette ville kunne være F.eks Kajak eller mindre sø-fartøjer, og / eller som gæste vest.

Find traditionel redningsvest her

Klassisk redningsvest med faststof

FAKTA:

Type: Klassisk faststofvest med nakkekrave
Opdrift: 100 Newton
Brugers vægt: Fra 40kg til 90+
Godkendelse: CE samt ISO 12402-45

En god redningsvest i 100 Newton-klassen. Redningsvesten er ISO-godkendt/EN-395-100N. Let at bære, da redningsvesten har flad flerdelt krave for god komfort.

Lynlås, bælte, bindebånd i top, skridt strop, reflekser og signal-fløjte.

Forfatter

Skriv en kommentar