ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En dykkertaske eller taske til dykkerudstyr er nødvendig når man skal have alt sit grej med sig, og derfor har vi i dette indlæg valgt at sætte fokus på netop dette. Vi ved, at der findes ualmindeligt mange muligheder, og vi har i en kombination af erfaring og netværk fundet de 4 bedste tasker til dykkerudstyr.

Der vil fremgå forskellige muligheder for på den måde at kunne afdække markedet, men såfremt du ikke har fundet en dykkertaske, som fanger din interesse kan du finde hele udvalget hos vores to foretrukne forhandlere via nedenstående links – det hører til sjældenhederne hvis du ikke kan finde en som passer til netop din situation.

fLight Dive Bag – Eksklusiv dykkertaske med en vægt på under ét kilo

fLight Dive BagHvor går den næste spændende dykkerferie hen? Og mangler du en superlet og elegant taske? Så er fLight Dive Bag lige noget for dig. Den er populær i sin kategori hos Kingfish.dk – og det er der flere gode grunde til.

Denne smarte dykkertaske vejer under ét kilo og har samtidig en indre dimension på hele 115 liter. Dette gør, at der er mere end rigelig plads til alt dit tunge dykkergrej. Du kan flyve over Atlanten uden overvægt med denne dykkertaske ombord.

Manta fLight-tasken er vandtæt, og er produceret af hårdføre TPU-materialer, så din taske kan holde til de lange og hårde rejser.

Designmæssigt er produktet superskarp, og besidder en masse lækre detaljer. En yderst elegant og luksuriøs dykkertaske. Det er uden tvivl en taske, som du med glæde vil vise frem til dine dykkerkammerater – og som vil skabe misundende blikke.

Derfor bør du vælge dette produkt

 • Vejer under ét kilo – perfekt til flyveturene 
 • Kraftigt og hårdført materiale – holdtbart i mange år
 • Smart design med flotte detaljer

Dykkertasken vs markedet

Der er en taske som ligger i den forholdsvis høje prisklasse, men som absolut er alle pengene værd. Tasken er på listen over bedst sælgende dykkertasker, og har samtidig fået enorm gode og positive brugeranmeldelser.

Så selvom, at tasken ligger i den høje prisklasse følger kvaliteten uden tvivl med. Det er en taske, som du ikke kan undvære, hvis du er en dykker, der går op i ordentligt udstyr og god kvalitet.

Brandet Fourth Element er eminente til at producere dykkerudstyr. De fremstiller noget af det bedste udstyr til uforglemmelige undervandsoplevelser. Det er nogle produkter, som er produceret i et hårdt materiale, så de kan klare verdens mest ekstreme miljøer. Samtidig har brandet fokus på bæredygtighed, og at gøre det bedst mulige miljømæssigt for vores planet.

Det er således en taske fra et stærkt brand, hvor der ikke er mange minusser af finde – hvis overhovedet nogen. Mere eller mindre er der tale om den perfekte letvægtstaske.

Specifikationer

 • Egenvægt på under ét kilo – 115 liter rumplads
 • Vandtæt
 • Hårdfør TPU-materiale

Dry Backpack – Prisvenlig dykkertaske i hårdført materiale

Dry BackpackHvis du ønsker, at gå en prisklasse ned – får du også her en super dykkertaske i god kvalitet. Tasken fra Salvimar kan rumme op til hele 80 liter og er populær blandt kunderne hos Kingfish.dk.

For at du kan bruge din dykkertaske helt optimalt, er den naturligvis produceret i et vandtæt materiale (gummibelagt presenning) og med rulle-lukning. På denne måde kan du holde alt dit dykkergrej tørt.

Denne dykkertaske vil gøre helhedsoplevelsen af dine dykkerture meget bedre i fremtiden. Tasken er med til at sikre, at dit dykkergrej er godt beskyttet og kan klare både vind, vand og varme.

Designet er holdt enkelt og skarpt. En neutral sort farve med logoet printet henover, så det er hurtigt, at finde din taske på bagagebåndet.

Derfor bør du vælge dette produkt

 • En dykker taske i høj kvalitet, og til en fornuftig pris 
 • Yderst behaglig at bære – tænkt på detaljerne

Dykkertasken vs markedet

Denne taske har god plads til nærmest alt dit dykkerudstyr. Men man skal dog være opmærksom på, at det kan være besværligt at have ekstra lange finner med i tasken. Og det derfor vil kræve en længere og mere rummelig taske, hvis du fx er undervandsjæger.

Det italienske brand Salvimar producerer dykkerudstyr i en god kvalitet, som er velkendt blandt mange dykkere.

Ved denne taske er der især tænkt nøje over, at den skal være behaglige at bære på vej hen mod dit dykkerspot. Den er udstyret med polstret skuldre og aftagelige stropper, som gør det muligt, at den både kan bæres over skuldrene eller med hænderne.

Produktet ligger i den lave/middel-prisklasseniveau. Det er således en taske til en overkommelig pris, men som samtidig rummer en masse detaljer og hvor kvaliteten fortsat er i fokus.

Specifikationer

 • Ergonomiske skulderstropper – behagelig rygsæk
 • Gummibelagte bærehåndtag – kan både bæres på ryggen samt som en normal håndtaske
 • Rummelighed: 60-80 liter

Remora fLight bag – Lillebroren til den store dykkertaske

Remora fLight bagEn yderst praktisk rygsæk, som er en mindre udgave af førnævnte Manta-dykkertasken. Ligesom storebror-produktet er denne taske perfekt til flyveturene, hvor hvert et kilo tæller.

Fourt Light har altså formået at producere fremragende produkter, som vejer så lidt som muligt. Remora-tasken har ligeledes også en vægt på under ét kilo, som er perfekt i dykkersammenhænge, hvor tasken som regel skal med på de længere ture.

Hvem har ikke før stået i den trælse situation, at atter må have pengepungen frem i lufthavnen, og betale for overvægt? Ønsker du, at undgå dette i fremtiden? Så er det uden tvivl denne taske, som du skal klikke hjem.

Mini-udgaven af Manta fLight er både fremragende alene men særdeleshed også i sammenhæng med storebror-versionen. Tasken er lige til at smide over skulderen, og er eminent til at tage med på farten til de mindre dykkerture.

Tasken er fremstillet sådan, at den kan foldes ud og proppes direkte ned i Manta-tasken, hvor du kan have dine mere personlige ting såsom tøj og andre småting. Dette gør, at disse ting ikke rucher rundt sammen med din våddragt, finner og snorkeludstyr.

Derfor bør du vælge dette produkt

 • Vejer under ét kilo – undgå overvægt på flyveren
 • Kraftigt og hårdført materiale
 • Køb sammen med Manta-tasken eller alene
 • Populær hos Kingfish.dk

Dykkertaske vs markedet

Dette er en af de mindre dykkertasker på markedet, som blot kan rumme små 35 liter. Derfor er den perfekt til de mindre dykkerture, hvor der skal bruges mindre og lettere grej.

Hvis du er en dykker, som også dykker i det danske farvand, er dette altså et fremragende produkt til netop dig. Det er unødvendigt, at slæbe den store taske med på de korte ture til Vesterhavet eller Kattegat.

Hvis du derimod skal udenlands, skal du formentlig også klikke storebroren Manta-tasken med hjem i indkøbskurven – da Remora-tasken simpelthen har for lidt plads til de lange dykkerture.

Designet er ligeledes superelegant og produktet fremstår som en eksklusiv skuldertaske, hvor der er tænkt over de små detaljer, som gør noget absolut godt for helhedsindtrykket.

Specifikationer

 • 35 liter fordelt på to store rum
 • Kan foldes ud – perfekt i sammenhæng med Manta-tasken
 • Vejer mindre end ét kilo
 • Vandtæt 
 • Hårdfør TPU-materiale

IST MESH – Dykker taske

Dykkertaske - Produkt 4

Dette er redaktionens favorit dykker taske eftersom man bare kan stoppe alt sit udstyr ned i denne. Den er utroligt nem at håndtere, og kan have utroligt mange ting i sig – hvilket gør den fuldstændig perfekt til dig som dykker. Så hvis du lige skal have lidt ekstra skifte tøj med, sammen med dit snorkeludstyr eller andet vil du ikke blive skuffet over denne.

Vi synes at denne dykker taske er utrolig billig, og taget dette i betragtning må man bare sige, at de virkelig har formået at producere en taske som giver os dykkere mere eller mindre alt vi behøves. Den billige dykker taske er flot i designet og nemt at se blandt mange andre dykker tasker, og derudover er den vandtæt og kan derfor nemt ligge i en båd, hvor der typisk vil være lidt vådt i bunden.

Den kommer i målene 81 x 40 centimeter med et bærehåndtag. Den er desuden utroligt holdbar – jeg har haft min i 6 år nu.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 


AKONA STANDARD

Dykkertaske produkt 1

Her har vi en dykkertasker, som lever op til de fleste krav der måtte være på markedet. Den er nemlig stilren og er udformet således, at den er super nem at transportere. Den kan nemlig transporteres over skulderen såvel som i hænderne, og derudover er der relativt meget plads til dit dykker udstyr, hvilket derfor gør den idéel til netop af være din dykkertaske.

Vi synes producenten akona virkelig har formået at levere en billig dykkertaske, som udover at være flot, også er praktisk god. Det er en holdbar taske, som sagtens kan tåle at stå i solen eller ligge i en båd og blive våd i bunden – den er nemlig vandtæt, og derfor perfekt til dykkerture. Det er en dykkertaske, som er forbundet med lang holdbarhed og har fået titlen som den mest solgte dykkertaske i 2017.

Den har målene 31 x 77 x 33 cm, og kan derfor anvendes som transportmiddel til ferier. Desuden kan du via den lille lynlås i siden nemt komme til dine dykkercertifikater uden at skulle til at rode rundt i hele taske.


AKONA ROLLER

Taske til dykkerudstyr produkt 2

Denne model fra akona fungerer ligeledes som en rigtig god taske til dykkerudstyr. Den er fremstillet med et teleskophåndtag således du i lufthavne og andre steder kan rulle den. Det er en funktion, som godt kan få den til at ligne en rejsetaske, og det synes vi egentligt er super passende, for hvis nogle ved det er en taske til dykkerudstyr, kan det pludselig blive interessant for svage sjæle.

Derudover kan dit udstyr selvfølgelig være utroligt tungt, så det at skulle transportet den ved at bærer den – kan give en dårlig skulder allerede inden du skal dykke, og det vil vi selvfølgelig helst undgå. Den er utroligt rummelig, og giver derfor en masse muligheder i forhold til hvilket udstyr du vælger at sætte i. Den kan nemlig anvendes til mere eller mindre alt.

Denne taske til dykkerudstyr er udstyret således du også kan have kamerat og computer med, og er derfor idéel som rejse taske, når/hvis du skal på ferie og dykke. Vi har hvertfald flere på redaktionen som bruger den til netop dette formål, og de er yderst begejstret for denne taske til dykkerudstyr.


AKONA PRO

dykkertasker regulator produkt 3

Alle dykker ved hvor vigtigt det er, at have styr på sit ur såvel som regulator, og derfor er denne taske faktisk den 2. bedste dykkertaske, som vi klart vi anbefale en hver dykker at have. Årsagen til man ikke ligger sin regulator over i anden taske er, at den kan blive ridset eller på anden vis skadet ved at ligge op at andet udstyr, derfor vil det altid være at foretrække, at have din dykkertaske til din regulator alene.

Denne dykkertaske er efter vores overbevisning den perfekte til netop dette formål, og det er desuden derfor den er så populær. Derudover er der ingen tvivl om, at du med denne dykkertaske sikre dig, at du altid ved dit udstyr er i orden. Den er flot og nem at have i hånden, og derudover former den sig efter dit udstyr, på den måde vil du ikke opleve, at dit udstyr ikke kan være der. Den rummer nemlig det hele.

Der er ligeledes en skulderstopper såvel som normalt håndtag således du let og elegant kan transportere dig hurtigt med denne dykkertaske.


 

 

Dykkertaske

Dykkertaske udvalgEn dykkertaske som vi allerede har været lidt inde over, har til formål at kunne bærer alle dine genstande på en simpelt og nem måde.

Det lyder selvfølgelig nemmere end det er, og det er også en kunst at kunne laven en dykker taske, som har netop disse egenskaber. Vi ved hvor meget udstyr vi dykkere har, og derfor har vi udfra dette anbefalet 4 ovenstående,  som efter vores mening er de klart bedste dykkertasker på markedet.

Jeg har selv dem alle 4 fordi de supplere hinanden super godt, som du kan læse af teksterne. Den ene er perfekt til tøj mv, den anden til rejse, den tredje til din regulator og den fjerde til alt andet. Med andre ord kan du altså have alt dit udstyr i disse tasker til dykkerudstyr – det er vi ikke i tvivl om. Selvom man har meget udstyr, så er det alligevel en præstation at kunne fylde denne dykkertaske.

Vi har valgt disse dykkertasker ud fra følgende kriterier: Lang levetid, vandtæt, store rum, god kvalitet og fornuftig pris. Alt sammen nået alle overholder, og som vi nævnte i starten af indlægget, så er disse 4 dykker tasker de mest populære på markedet. Det betyder, at det er de dykkertasker, som de absolut fleste personer anvender.

En dykkertaske findes selvfølgelig også i andre modeller, og derfor har vi via nedenstående links valgt at frembringe disse til dig. På den måde vil du kunne se, hvad der tilbydes på markedet. Af sidestående billede vil du kunne se et lille indblik i hvad der ellers er på markedet. Du finder alle disse dykker tasker via nedenstående link og mange flere.

Taske til dykkerudstyr

Vi har umiddelbart været inde på, hvad en taske til dykkerudstyr skal kunne indeholde, og derfor vil vi i dette indlæg komme mere ind på, hvad du skal være opmærksom på ved købe af sådan en bedste dykker tasketaske til dykkerudstyr.

Det er selvfølgelig en væsentligt beslutning, at købe en taske til dit dykkerudstyr, for du bliver nødsaget til at kunne fragte det simpelt og hurtigt, og det kan normale tasker bare ikke tilbyder, derfor vil du med sådanne tasker til dykkerudstyr få det du søger, nemlig en holdbar taske i god kvaltiet som kan holde til utroligt meget.

Det er ikke lige sådan, at din taske til dykkerudstyr lige pludseligt springer eller går i stykker – det har jeg hvertfald aldrig været ude for, og jeg plejer endda at smide rundt med min, og placerer den i krat og buske og det der er værre. Umiddelbart vil man på første øjekast godt kunne se, at en taske til dykkerudstyr eller en dykkertaske, som vi også har kaldt dem i dette indlæg, ikke er fremstillet af en modeekspert, men det er naturligvis heller ikke formålet at det skal være flotte – de skal nemlig kunne have en funktionalitet der er i top, og det er nået som alle 4 tasker til dykkerudstyr har.

Så hvis du er på markedet for dykkertasker, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi mener, at du er i fuldstændigt trykke hænder ved at købe en af ovenstående tasker.

Forfatter

Skriv en kommentar