tovværk til båden

Guide til tovværk til både

Skrevet d. 2. marts 2019 af

Tovværk til både er, som sejler, utroligt vigtigt at have styr på. Man bruger nemlig tovværk til mere eller mindre alt. Derfor bør man vide, hvor det bedste og billigste tovværk til både på markedet kan findes.

Dette vil vi med dette indlæg hjælpe dig med, og på den måde er du sikret, at du spare et sted imellem 30-50% på dit næste køb af tovværk til båd.

Til dig, som er relativ ny på side og ikke helt ved hvor du er havnet, så er du havnet hos danmarks største hjemme side får blandt andet marineudstyr.

Vores primære formål er, at indsamle så meget information og sammenligne priser på eksempelvis tovværk til din båd, således du ved hvilke forhandlere i Danmark du skal købe fra.

bedste tovværk

Der vil igennem indlægget være forskellige links, som henviser dig til den forhandler, som vi mener er den absolut bedste på markedet for tovværk. Der er nemlig ikke nået mere irriterende, som bådejer hvis man får købt nået udstyr, som simpelthen ikke fungerer optimalt, eller efter få måneder begynder at flosse.

Men det skal du ikke bruge din tid på. Med tovværk til både fra vores certificeret forhandler, er du sikker på, at du får Danmarks bedste og billigste tovværk. Man kan desuden få tovværk i forskellige farver således det eksempelvis matcher din båd.

Bedste steder at købe

Der findes mange forskellige forhandler. Nogle langt bedre end andre.

De to klart bedste forhandlere er henholdvis Marineudstyr og Frishop.

Marineudstyr priser

Du kan få en langt række forskellige typer af tove til båden.

Nogle af dem vil vi liste med priser, størrelse, brudstyrke og lignende herunder.

Standardfald

Typisk vil du skulle have fingrene i 16 flettet/dobbeltflet Standardfald, som koster følgende pr. meter for hver størrelse/tykkelse:

 • 6 mm, brudstyrke på 575 kg = 5 kr. pr. meter
 • 8 mm, brudstyrke på 1180 kg = 8 kr. pr. meter
 • 10 mm, brudstyrke på 1775 kg = 11 kr. pr. meter
 • 12 mm, brudstyrke på 2790 kg = 16 kr. pr. meter
 • 14 mm, brudstyrke på 3705 kg = 23 kr. pr. meter
 • 16 mm, brudstyrke på 4999 kg = 31 kr. pr. meter
Se tovværk her

Denne typer tovværk fås i en række forskellige farver, men forskellige typer markeringer:

 • Grøn og sort
 • Rød og sort
 • Blå
 • Rød

Du får derudover en mængderabat, hvis du køber over 100 meter (en hel rulle). Disse mængerabatter er selvfølgelig dyrere des tykkere snor du vælger.

Superskøde

Denne er stærkere end forhenværende Standardfald men koster også en lille smule mere på meter. Superskøde er flettet af 24 små snore. Derudover er den dobbeltflettet.

Hvor forhenværende Standardfald koster 5 kr. pr. meter for 6 mm tyk snor, så koster Superskøde omvendt 8 kr..

Du kan se alle priserne lige her

Andre typer tov der kan købes ved Marineudstyr:

 • Dyneema
 • Trimline
 • Fortøjningsline
 • Specialflettet fortøjningsline
 • Fortøjningsreb med prefabrikeret løkke
 • Synkereb
 • Line til søgelænder
 • Flagsnor og flagliner
 • Elastiske gummiliner
 • Startline
 • Ankerline
 • Krympeslange
Se tovværk her

Frishop.dk

Frishop er ikke en typisk marine-forhandler. Det betyder altså også, at de ikke har det helt store udvalg. Netop fordi de ikke specialiserer sig i både og marineudstyr, som marineudstyr.dk gør det.

Men de har faktisk fra tid til anden nogle super tilbud på tovværk til både. Herunder særligt følgende produkter:

 • Universalreb
 • Habo, 3, 4 og 5 mm flettet reb
 • Fortøjningsliner
 • Skødetov
 • Polysejlgarn
 • Krydsflettet flagline
 • Landbrugsreb

Det er ikke alt sammen tovværk der specifikt er rettet mod brug på både. Dog vil de alle kunne tjene en nyttig funktion ombord på båden og bruges i de rigtige situationer.

Se tovværk her

Hvad bruges tovværk til både til?

billigt tovværkTovværks primære funktion er selvfølgelig, at binde diverse ting sammen på en båd samt at holde styr på mast, og meget mere. Det er efter manges mening, det absolut mest nødvendige redskab når du er på vandet, får uden tovværk, så kommer du ikke særlig langt.

De fleste at os bådejere kender os til situationer, hvor man på den ene eller anden måde bliver nødsaget til at finde en løsning, og det kan man nemlig relativt hurtigt med tovværk. Det er bådens gaffatape, og derfor kan det ikke nævnes nok gange hvor vigtigt det er, at have tovværk til din båd liggende klart.

Så hvis du efterspørger fortøjningsliner, superskøde eller ankerline eller andet, så er du med sikkerhed endt det rigtige sted. Desuden vil vi ligeledes konkludere, at mange ikke bådejere gør det, at de bruger tovværk til både på land, da dettte materiale simpelthen er så stærkt, og derfor hurtigt bliver dit yndlings   værktøj.

Hvordan betaler man for sig tovværk til både?

Den bedste og mest billige måde hvorpå du kan betale for dit tovværk er altid med pris pr.  meter, og sådan er tilfældet også her. På den måde kan du selv definerer hvor langt dit tovværk til din båd skal være, hvilket i og for sig er perfekt.

Jeg har tidligere været ude for, da det ikke var moderne, at tilbyde denne løsning, at det kun var muligt at købe forudbestilte længder, og på den måde fik man aldrig rigtigt det man søgte, også betalte man mere og måtte selv kærer rebet over, hvilket ofte resulterede i, at det ikke holdte i så lang tid som det oprindeligt kunne grunde at det flossede.

Hos vores forhandler fungerer det således, at du vælger hvilken farve dit tovværk skal have, og herefter vælger du tykkelsen og længden på det. Det er super simpelt at finde ud af, og derfor burde det ikke give dig nogle problemer.

Hvis du alligevel skulle rende ind i problemer i forbindelse med bestillingsprocessen, så har de en super kundeservice, som virkelig formår at svare hurtigt og korrekt på de spørgsmål du måtte have.

Tovværket er allround tovværk til din båd, og kan derfor anvendes hele året rundt og til mere end et formål, det er det mest solgte på markedet – hvilket der naturligvis er en årsag til.

Holder mit tovværk til båden i lang tid?

tovværk til maritim brugDit tovværk til din båd holder i rigtig lang tid, jo mindre du gør som jeg gør, og begynder at skærer i det. På den måde vil det nemlig flosse, og dermed vil tovværket blive sløvere og sløvere, og derfor vil du forringe dets levetid.

Et godt stykke tovværk til maritimt brug plejer at holde i 4-6 år alt afhængigt af hvor hård du er ved det. Vi plejer altid at sige, at jo stærkere dit tovværk er, jo længere holdbartid.

Tykkelsen på tovværk, har ingen betydning for hvor stærkt det er, det er en skrøne. Men derimod hvordan det er lavet har den største betydning på dette.

Alle de produkter, som vi henviser til er spundet på et produktionsanlæg, således vi er sikker på, at de er produceret og forbundet på den bedste mulige måde.

Der er ingen tvivl om, at med det tovværk som dette, laver du derfor en god og billig investering som du kan have i mange år, og som du derfor ikke skal tænke på, at skulle købe igen.

Hvor finder jeg det billigste tovværk til min båd?

Det billigste tovværk på markedet finder du via vores links. Her leveres der dag-til-dag levering og derfor har du allerede dit produkt dagen efter du har bestilt. De hører til blandt de største forhandlere i Danmark, og det er man hvertfald ikke blevet ved at snyde sine kunder, så du kan føle dig i fuldstændig trykke hænder er.Tovværk til båd billede

Et billigt tovværk er uden tvivl en god handel, og her få du priser fra 3-9 kr. pr. meter. Det må siges at være ualmindeligt konkurrencedygtigt, og selvfølgelig også derfor, at vi på det kraftigste anbefaler at du køber selvsamme. Vi er af den klare opfattelse, at når det gælder tovværk til båden, så er det en balance gange at spare, og her har vi efter vores egen mening, fundet en rigtig god løsning nemlig denne forhandler.

De fleste tovværk er i dag fremstillet i natur materiale, på den måde undgåes at man har forurenet og dermed belastet miljøet på sådan en måde at det ikke er mere end højst nødvendigt. Der har nemlig været tale om, at sådanne tovværk er utroligt skadeligt for miljøet fordi selve produktionen er utrolig tung, men heldigvis har dette fokus lige som så meget andet været med til at skubbe det i den rigtige retning – det er vi utroligt glade for hos lovebuddy.dk

Find det mest populære tovværk her

De mest populære stykker tovværk til maritimt brug finder du af sidestående billede. Det er ligeledes dem, som ligger allerøverst på siden, og derfor vil du ikke kunne undgå at løbe ind i dem.tovværk

Der vil som du også kan se at billedet være forskellige guides som fremhæver hvad dit tovværk er estimeret til at kunne holde, det vil sige, du med denne information kan tilpasse dit brug efter hvad det kan holde.

Dette er selvfølgelig en klar fordel, for mange gange, kan det lidt være et gætteri hvor meget man tror det Guide til tovværkefter sin tykkelse kan holde, du vil faktisk i de fleste tilfælde opdage, som du sikker nok ved, at selv små tovværk har en enorm styrke og derfor nemt kan have en brudstyrke på 600 kg., hvilket i og for sig kun fortæller historien, at det er rigtig godt produceret og derfor at du får et billigt kvalitetsfyldt stykke tovværk.

Se tovværk her