Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Når du skal på dykkerrejse er det relativt vigtigt at du har en komplet pakkeliste for du på den måde kan danne dig et overblik. Specielt når det omhandler dykningen er der nemlig små ting man skal huske, og hvis man glemmer bare en lille ting, jamen så bliver det relativt svært at foretage sit dyk, eller også er man nødsaget til at skulle leje/købe resten på ferien.

Vi har derfor opstillet denne komplette pakkeliste til din dykkererejse, således du er sikker på at du med sådan en to-do liste til dykkerrejsen ved hvad du skal have med.

En huskeliste til din dykkerrejse er selvfølgelig vejledende og derfor bør du også selv være opmærksom på, hvis du har andre tilføjelser. Dette er dog det mest nødvendige du skal huske før du kan foretage dit dyk.

 


BCD vest
Hollis HD-200 BCD vest til dykning

Det er essentielt at du husker denne vest da den fungerer som en slags stel for din dykning.

Den er med andre ord sammenkoblingen mellem regulator, ilt og meget mere, så uden den vil det blive svær at foretage dit dyk.

Såfremt du er på markedet for at lede efter en BCD vest, så har vi i et tidligere indlæg anbefalet de bedste på markedet. Det indlæg finder du ved at klikke på nedenstående knap.

Læs mere her → 

 

 


Regulator sæt

regulatorsæt til dykning

Dit regulatorer sæt fungere på den måde, at det er den som regulerer ilt tilførslen fra flaske til mund, og dermed går dette udstyr som epicenteret for at du overhovedet kan dykke.

Det er værd at nævne, at vi i denne anledning har samlet din tryk måler sammen med regulatoren – så hermed sagt, at du selvfølgelig også skal huske denne såfremt de ikke ligger sammen.

Vi vil hurtigt indskyde her, at igennem denne komplette pakkeliste til din dykkerrejse vil vi løbene henvise tid tidligere indlæg, såfremt du for eksempel mangler en af delene, og derfor skal lave en hurtig handel.

Vi har nemlig fundet en forhandler som kan levere alt dykkerudstyr på 24 timer – så forhåbentligt vil denne huske liste til dykkerrejsen hjælpe dig til at være på forkant mod sådan nået.

Læs mere her → 

 

 


Finner

produkt 4 hælremsfinnerAt dykke uden finner bliver nået af en træls omgang.

Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre, men det er ikke nået vi på nogen som helst måde vil anbefale, for såfremt du eller dine finner på din huskelist / pakkeliste / to-do liste til din dykkerrejse så vil du under dykningen skulle bruge markant flere kræfter end havde du dem med.

Det vil umiddelbart medfører, at du ikke kan foretage så lange eller for den sags skyld dybe dyk, og det er i og for sig super ærgeligt, når en dykkerrejse primært handler om at prøve nået man ikke har gjort før. Så husk endelig dem

Vi har samlet de bedste svømmefødder til dykning. Her kan du læse lidt om dem, hvis du har i tankerne at se hvor gode dine for eksempel er.

Læs mere her → 

Dykkerstøvler

Dykkerstøvler

Dykkerstøvler hører klart til en dykkers vigtigste redskaber får det er dem, som sikrer dig, at du ikke får vabler eller at underlaget ikke giver sår under fødderne.

Derudover har de selvfølgelig også den funktion, at dine fødder holder varmen under hele dykningen, og det er særdeles nået der er lige så vigtigt som første nævnte.

Hvis dine dykkersko er blevet for små eller du bare søger nogle som er smartere, så har vi helt sikkert løsningen til dig her:

Læs mere her → 

 

 


Dykkermaske og snorkel

Beco dykkermaske til børn med næse

Dykkermasken er selvfølgelig en ting du absolut skal have med på din pakkeliste til din dykkerrejse, for sådan en ting må du bare IKKE glemme.

Det er aldrig rart at skulle låne andres ting i denne anledning eftersom man reelt set ikke har en chance for at vide hvor de har været henne.

Vi er desuden af den opfattelse, at hvis du låner en maske hos de forskellige dykkerudlejninger, så får du enten en som lækker eller er gået i stykker, og på den måde vil du få vand ind i masken, hvilket virkelig er nået som kan ødelægge et godt dyk.

De 5 bedste dykkermasker finder du af nedenstående – så hvis du ønsker dig et par helt nye, så har vi de bedste på det danske markede her.

Læs mere her → 

 


Dykkerur

Dykkerur med dybdemåler - Oceanic VEO 2.0

Det er bare langt bedre at have sig eget dykkerur med, for her har du gemt alt andet data og statistikker, som du har fra alle dine andre dyk, så det ville være SÅ træls at glemme det.

Jeg kan huske, at på min sidste dykkerrejse glemte jeg dette på min huske liste og det ærgrede jeg mig virkelig over i flyet.

Derfor vil jeg virkelig anbefale dig, at huske dette – får jeg har det hvertfald sådan, at jeg elsker at kunne noterer mit data ned efter et godt dyk.

Derudover er der den væsentlige tanke, at du først skal til at lærer et andet ur at kende, og det kan dælme godt vise sig, at være svært, for de bliver mere og mere avanceret sådan nogle størrelser. Så husk nu at få dette med på din pakke liste til din dykkerrejse.

Læs mere her → 

 


Dykkerhandsker

dykkerhandsker bedste

Dykkerhandsker løfter din dykkeroplevelse meget, for der er virkelig ikke nået mere irriterende end at skulle dykke med kolde hænder – det er der ikke særligt mange som synes er fedt.

Derudover sikrer du også dine hænder imod bid eller skarpe klitter og meget mere. Af den grund er det virkelig nået du bør notere på din huskeliste. Det er selvfølgelig nået du kan købe dig til såfremt det skulle gå galt, men hvor træls ville det ikke lige være.

Der findes en del forskellige typer af dykkerhandsker og derfor bør du være opmærksom på dette. Vi har faktisk lavet en oversigt, således du kan blive meget klogere på hvad det er du skal købe alt afhængigt af hvilke type dyk du skal ned på.

Det kan du læse meget mere om her:

Læs mere her → 

 


Våddragt

Våddragt tilbud

Endnu en vigtig ting på to-do listen, som ikke skal undervurderes. En våddragt har forskellig relevans alt afhængigt af hvor i verden du dykker.

Det er klart at temperaturen i vandet justeres derefter. Hertil er det bare en del bedre, at have sin egen våddragt på for på den måde, vil du for det første få en som passer dig perfekt, og for det andet vil du opleve, at du ikke lige pludselig får nogle mærkelige slidsår.

Derudover er der det økonomiske perspektiv det vil sige, at skulle leje en våddragt hver dag selvfølgelig kan være relativt dyrt på sigt.

Om ikke andet kan indlægget forklarer dig hvad du skal være opmærksom på ved din egen eller blot opdatere dig på hvad våddragt skal kunne.

Læs mere her → 

 


Markeringsbøje

markeringsbøje

Er måske ikke den mest relevant ting og måske nået du kan droppe at tage med – selvom den ikke fylder særlig meget.

Vi har den dog på listen fordi, vi synes det er vigtigt og nået som mange dykkere nemt kan komme til at glemme, nemlig at gøre opmærksomme på hvor de dykker. Vi vil selvfølgelig i din situation gøre dig opmærksomme på, at du skal vide hvor din tur går hen og om det derfor er relevant at have denne med.

Læs mere her → 

 


Dykkerlygte

630 lumen dykkerlygte - OrcaTorch D560

Er lidt det samme som ovenstående, for hvis du ikke har en dykkerlygte med på din pakkeliste og i eksempelvis skal dykke i vrag eller andre steder hvor det er mørkt, så bliver det op af bakke på mange mulige måder.

Det er altid vigtigt at have en god dykkerlygte – det går ikke at eje en som nemt falder af hånden, eller som går i stykker ved små slag – så derfor er det hamrende vigtigt at du er opdateret på hvad sådan en skal kunne, og det kan du helt sikkert blive ved at læse vores indlæg omkring selvsamme.

Læs mere her → 

 

 


Dykkertaske

Dykkertaske produkt 1Er naturligvis en ting du ikke sådan glemmer, og derfor har vi også kun skrevet den på således du er opmærksom på at vælge den du bedst kan lide.

Jeg har nemlig før været ude for, at vælge en dykkertaske som ikke rigtigt passede til den dykkerferie / dykkerrejse jeg skulle på, så det er klart det du bør / skal være opmærksomme på.

Husk at en dykkertaske bør være med skulderrem for ellers vil du hurtigt blive træt af at have den på. Sådan nået dykkerudstyr kan nemlig ret hurtigt blive tungt og på grænsen til at du kan få en skulderskade.

Læs mere her → 

 


 

Den komplette pakkelist til din dykkerferie

Er derfor en kombination af forskellige ting. At du virkelig ved hvor du skal hen og dermed kan tilpasse dig efter forholdene, for det er klart at skal du sydpå så vil vi ikke anbefale du tager din tykke våddragt med – jo mindre du er meget kuldeskær.

NB: Har du ikke fundet den rigtige rejse endnu kan du få et godt rejsetilbud.

Vi anbefaler desuden, at en komplet pakkeliste til din dykkerferie altid er vejledende, der er ofte så ting, som man selv ønsker at have med – og dem har vi selvfølgelig ikke med på listen. Huskelisten er kun for at du skal kunne dykke mest ansvarligt – du skal jo desuden huske dine normale rejseting som for eksempel tøj til om aften, løbetøj hvis du skal have en løbetur med videre.

Vi arbejder på, at lave en pdf fil som vil ligge herinde – som du derfor kan download og selv korrigere og tilføje ting. På den måde vil du kunne downloade din pakkelist før din dykkerferie og udskrive den, således du har den ved din side når du pakker.

Forfatter

Skriv en kommentar