ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Løbesolbriller er en nødvendighed hvis man stiller bare lidt krav til sin sport. Dette indlæg tester markedets bedste løbesolbriller, således du på et oplyst grundlag kan købe lige netop den model, som du synes mest om.

Vi har valgt at fokusere på enkelt udvalgte løbesolbriller i denne test, som vi har et indgående kendskab til, men for at du kan se hvilke øvrige valgmuligheder, som vores udvalgt forhandlere tilbyder – bør du se begge af nedenstående links.

Som du vil opleve, er der nemlig et væld af muligheder indenfor løbesolbriller, og som så meget andet findes der forskellige kvaliteter til forskellige priser – vi har valgt 4 forskelliger typiser løbesolbriller som er fantastiske i hver deres prisklasse.


BBB – Løbesolbrille

Løbesolbriller

Her har vi at gøre med en billig løbesolbrille, som man dog ikke skal undervurdere. Den er naturligvis med i denne løbesolbrille test, da den henvender sig til sportsatleter, som ikke har de store krav men alligevel ønsker en sports solbriller til løb, som er over middel. I forhold til hvorledes den er prissat, så blev jeg utroligt overrasket over dens kvalitet.

Man får 3 forskellige typer linser med, en som er gul, en der er klar og så denne mørke udgave. Man kan derfor argumentere for, at du får 3 løbesolbriller i en, som giver dig som person et nyt udtryk hver gang.

Det er super nemt og hurtigt at skifte linsen, så hvis det holder dig fra at kigge nærmere på den, så bør du ikke tænke på det. Vi testede det af ved, at lade en på redaktion som ikke har prøvet at skifte linser før gøre det et forsøg, og det tog ham 5 minutter – der er derfor et håb for at det kan lykkedes for de fleste.

Løbesolbrillen er ligeledes UV resistent, og du kan derfor frit bruge den i skarp sol uden at blive irriteret af det. Vi synes hertil, at den i forhold til markedet har et utroligt flot design, som virkelig bare opfordre til køb. Det er hvertfald yderst sjældent, at vi falder over sådan en elegant løbesolbrille og derfor skulle den naturligvis med i denne test.


BBB SELECT MODEL – Løbesolbrille

flotte løbebriller

Her har vi en klassiker fra BBB, som har været på markedet i mange år. Den bygger på flere års erfaring indenfor løbesolbriller, og derfor får du altså en model som flere top atleter anvender i dagligdagen.

Det kan godt være, at man ved første øjekast er skeptisk hvad angår prisen, men denne løbesolbrille skulle være kendt for, at have en holdbarhed på over 10 år, og det taget i betragtning, vil det være en relativ god investering.

Den kommer med hardcase, som derfor gør det muligt at beskytte din løbesolbrille optimalt og dermed undgå at glasset for ridser eller på anden vis bliver ødelagt. Desuden er glasset fremstillet i Oakleys helt nye kvalitet kaldet High Definition Optics, som jf. vores produkttestere på redaktionen er fuldstændigt fantastisk. Den regulere efter sollyset således du hele tiden har det samme syn uanfægtet hvordan du bevæger dit hoved.

Du får derfor en løbesolbrille, som kan balancere skygge og sol således du ikke bliver rundtosset eller  på anden vis påvirket under din aktivitet. Den sidder fuldstændig perfekt på hovedet, og så kan du justere næsestykket såfremt du mener det er nødvendigt.

Der er med andre ord fuld værdi for pengene ved køb af denne model – det skal der ikke være nogen tvivl om. Så hvis du vil prøve en lidt dyre model, som har markedet nyeste teknologi så er denne variant vores absolut bedste bud på dette. Det er lidt løbesolbrillens lamborghini.


RUDY PROJECT – Løbesolbrille

Bedste løbebriller billige

Her ser du en gammel klassiker fra RUDY PROJECT. Denne model, har været på markedet i mange år, og som en af de meget få blandt RUDY PROJECTs produktsortiment er den stadig på markedet, hvilket i og for sig er vildt at tænke på, da den har været der i mere end 10 år – men hvert år formår produktionsafdelingen virkelig at løfte denne løbesolbrille til nye højder.

En af de helt klare årsager til hvorfor vi netop har valgt at fokusere på denne model er, at den med sin relativt store linse gør det muligt, at dække for hele øjet. På den måde vil dit syn virkelig have en behagelig fornemmelse, idet der ikke er nået UV stråling, som rammer og dermed generer dine øjne.

Linsen er aftagelig, så hvis du på et tidspunkt skulle være så uheldig at ødelægge den, så vil det være muligt at købe en ny og sætte den på nemt.

Hertil bør det nævnes, at som det måske kan ses af ovenstående billed, så følger denne løbesolbrille hovedet super godt. På den måde vil du opleve, at brille virkelig formår at forme sig perfekt efter din hovedbygning hvilket kan være en udfordring såfremt du blot have brugt dine egne hverdags briller.

Solbriller til løb er generelt lette, og det er selvfølgelig også tilfældet med denne model. Den vejer nemlig intet mindre end 15 gram, og har ligesom sidestående model Optic HD funktion med PRIZM linse. Det betyder kort og godt, at der gennem flere år er forsket i linsen for på den måde at kunne tilbyde markedet absolut bedste model.

Helt generelt er det nemlig sådan med de fleste briller – også løbesolbriller – at det ikke er stellet man betaler for, men derimod de mange års erfaring og studier bag brillen, og her kan man mange gange være i tvivl om, som kunde, hvorvidt man skal betale de ekstra penge for en model som er lidt dyre – men i rigtig mange tilfælde, og specielt i dette, er det uden tvivl nået som du vil blive lykkelig over.

Derfor skal der på det kraftigste lyde en anbefaling til denne model, og ligesom med de andre modeller så er det muligt såfremt du mangler information, at læse mere om løbesolbrillerne via nedenstående link.


ADIVISTA – Løbesolbrille

Løbesolbrille

Her har vi en klar bestseller model, som har været på markedet i mange år. Den er populær af den årsag, at den ligger i mellemklassen rent prismæssigt, men rent kvalitetsmæssigt vurdere vi den hos rygcrawl til at være blandt de bedste løbesolbriller.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at den i manges optik er den ultimative løbe solbrille, som du derfor vil kunne anvende til mange forskellige typer sportsgrene her kan nævnes, løb, kapgang, atletik mv. Det er egentligt kun fantasien som sætter grænserne.

Den er 100% UV-beskyttende og  derfor kan du med denne løbesolbrille være helt sikker på, at du ikke ødelægger dine øjne eller bliver generet af solen. Brillen vejer kun 20 gram, og du vil derfor næsten ikke kunne mærke at du har den placeret lige midt i ansigtet.

Solbrillen til løb tilpasser dig dit hoved således du ikke får mærker ved ørene eller endnu være slidsår. Der medfølger etui samt brillepose således du kan passe på din relativt billige løbesolbrille.

Udover at have nogle utroligt stilrene glas, kan du faktisk udskifte dem såfremt de går i stykker, eller du bare ønsker at bruge nogle andre – dette er ligeledes en af de helt klare fordele ved denne model. Den er super smart og med andre ord får du utroligt meget værdi for pengene.

Der skal derfor lyde en klar anbefaling herfra redaktionen!


Løbesolbriller til sport – Sådan vælger du de rigtige

Løbesolbriller billede 1

Ligesom med de fleste produkter, er det essentielt at være bekendt med hvilken producent som har lavet dit produkt, og det samme er naturligvis gældende i dette tilfælde. Vi er af den overbevisning, at de mest etableret brands ofte er den bedste og mest langsigtet løsning, idet du simpelthen for en løbesolbrille eller solbrille til løb, som gennem flere år er blevet testet af tusindvis af løbere og produktudviklere.

Det er med det perspektiv ret billigt kun, at skulle slippe 1.500 – 2.000 DKK for en løbe solbrille som rigtig mange mennesker har udviklet på, og som de nu har godkendt.

Vi har med denne vinkel valgt de danske forhandlere, som vi ved har det største og mest interessante sortiment i Danmark. De har samarbejde med de største forhandlere af sportsprodukter i verden, og derfor mener vi selvfølgelig også, at de har det bedste produkter og når det er sagt de bedste betingelser for sine kunder.

løbesolbriller bedste

Så hvis du på et tidspunkt er på udkig efter produkter indenfor den sportslige verden, så tag endelig et kig hos en af nedenstående forhandlere, for som du vil opleve, så har de et utroligt bredt udvalg af produkter.

Afslutningsvist håber vi, at dette indlæg er brugbart for dig og har hjulpet dig med at finde netop den løbesolbrille, som du i fremtiden vil blive utroligt glad for. Hvis du har nogle spørgsmål til vores side, eller produkterne i ovenstående indlæg, så er du mere end velkommen til at skrive i nedenstående diskussions-felt – så vil vi besvare dig indenfor 24 timer.

Forfatter

Skriv en kommentar