ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Bliv fri for mågelort på bådEn mågeskræmmer kan være et effektivt middel til at skræmme fugler og måger væk fra din båd. Det er altså, hvis du finder én der rent faktisk virker. Samtidig én som ikke koster det hvide ud af øjnene. Det er tilgengæld en kunstart og ikke helt nemt.

Derfor satte vi hos Rygcrawl.dk os for at lave en dybdegående undersøgelse af, hvilke mågeskræmmere som rent faktisk virker til at skræmme måger væk fra din båd. Sådan at du undgår lort overalt på båden. Det er træls, endnu mere træls, hvis du troede du havde taget de nødvendige tiltag til netop at undgå det.

Derfor giver vi dig nu én gang for alle det absolut bedste og mest sikre bud på en virkelig effektiv mågeskræmmer. En mågeskræmmer der rent faktisk holder din båd fri for mågelort.

Derfor skal du købe en mågeskræmmer (fra scaregull)

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor en mågeskræmmer er en ustyrlig god idé at købe til din båd. Selvfølgelig ikke kun at købe, men også at montere. Det skal lige siges.

Stor mågeskræmmer til bådEn mågeskræmmer hjælper altså ikke og en dyt, hvis du bare køber den og sætter den nederst i båden. Så skræmmer den nok ikke andet end dine passagerer når de træder på den. En mågeskræmmer virker i øvrigt på alle typer og størrelser af både.

Det er klart både med en større overflade også er udsat for mere måge lort og at måger lander og opholder sig der. Det er først og fremmest fordi den større båd har en større overflade at lande på. Derudover betyder det oftest også, at der i forvejen vil sidde en måge eller to. Når der først er kommet én til så træder lemming effekten til, og så flokkes mågerne på din båd. Det er tilgengæld utrolig ubehageligt, hvis din båd er blevet tilflugtsted for en hel flok af dem.

Det skal lige siges i den anledning at måger ikke som sådan er et flok dyr. Så det er ikke sådan en alt eller intet løsning. En lille båd kan bestemt også blive udsat for kapring af en solo måge eller andre havfugle. For det hører også med til ligningen at måger bestemt ikke er de eneste havfugle det er en god idé at holde væk fra båden.

Tilbage til det med opsætningen. Husk nu for søren at få sat den mågeskræmmer op når du først har købt den. Der virker de bare bedst.

Nu til det, det virkelig handler om. Måske har de ikke som sådan noget mod, at mågerne lander på din båd. Det du tilgengæld, med stor sandsynlighed har noget i mod er det de laver på din båd. Nemlig en helveds masse lort. Hvis det heller ikke er synderligt irriterende for dig, så findes der også andre gode grunde.

Du er måske endda faktisk så meget fugle elsker og måge elsker, at du ikke har noget imod at holde dem på din båd og skåne dem fra at blive skræmt fra vid og sans. Omvendt skal du så overveje de konsekvenser, som forefindes ved denne (i min optik lidt vanvittige) taktik. Nemlig at de laver utrolig meget mågelort på din båd. Først og fremmest er det næsten umuligt at vaske af, når det først har fået lov til at tørre ind. Det skal der faktisk ikke meget mere end et par timer i solen til, før at det sker.

mågeskræmmerDerudover kan mågelort virke ødelæggende mod det udstyr du har ombord, så selvom lidt mågelort måske ikke skræmmer dig. Eller du måske endda syntes det giver lidt charme og patina til båden. Selvom du måske er det, og det kan jeg måske også godt sætte mig lidt ind i, så bør du altså overveje om dit udstyr ikke tager skade af lortene.

Derudover har måger også en anden dårlig effekt. De laver nemlig uendeligt mange skræmmer overalt, hvor de kan sætte sig på din båd. Så ud over at deres ekskrementer er ulækre og klamme samt ødelæggende for udstyr så vil din båds udseende og blive grimmere af ridser og skræmmer i lak og på overflader tilgængelige for mågerne.

Det kan en mågeskræmmer alt sammen forhindre for dig. Så mit åbenlyse råd er selvfølgelig at få investeret i én hurtigt muligt. De er ikke særligt dyre i forhold til omlakeringer, reperationer og tid brugt på rengøring. Det er hurtigt sparet ind på en enkelt sæson.

En mågeskræmmer der rent faktisk skræmmer

skræmmer måge Nu skal vi så til det store spørgsmål. Hvor finder man en mågeskræmmer der rent faktisk skræmmer både måger og alle andre havfugle væk fra at sætte sig på din båd. Det har til alle tider været en kæmpe opgave for fiskere og båd ejere at forhindre at fugle satte sig på lige akkurat deres båd og fandt tilholdssted lige her.

Det gælder derfor om at ramme plet første gang du køber en mågeskræmmer. For selvom det er relativt billigt at købe og montere en enkelt mågeskræmmer. Så er det altså uendeligt besværligt at skulle ud og investere i opsætning og fugleskræmmer efter fugleskræmmer.

Men hvordan finder du så den helt rigtige. Du skal kigge efter et par ting. Hvis du ikke orker at sætte dig ind i det hele, så har vi faktisk fundet den absolut bedste frem til dig. Det er ikke et eller andet fancy pancy højteknologisk udstyr. MEN DET VIRKER. Også første gang du sætter det op. Vi har linket til det. Det kan købes hos marineudstyr.dk.

måge fri bådHvilket faktisk også fortæller historien. For hos Marineudstyr.dk kan du kun købe denne ene mågeskræmmer. Hvis du spørg alle båd entusiaster i Danmark, hvem de førende eksperter på både er, så bliver der altså hver gang svaret netop Marineudstyr.dk – det er altså ikke for sjov når de vælger på så stor en webshop kun at sælge én enkelt mågeskræmmer. Den virker og sådan skal det være.

Mågeskræmmeren de sælger er fra et mærke der hedder Scaregull. Gull er måge på engelsk og scare tænker jeg du selv kan oversætte, ellers er det hvertfald sammenlagt oversat måge-skræmmer.

Den virker ved vindkraft og måge skræmmeren koster dig derfor heller ikke dyrebar elektricitet fra dine båd batterier. Den sættes bare op, og så sørger den selv for at holde din båd fri for havfugle, lort og ridser.

Det anbefales at du afmontere måge skræmmeren under sejlads. Da den tager godt ved i vinden og derved ikke er særlig dygtig til, hvis du skal ud og sejle stærkt på åbent vand. Særligt i modvind kan den godt få en smule problemer. Selvom den nok ikke går i stykker af enkelt tur eller to uden at blive afmonteret, så er det ikke særligt godt for metallet.

Den samlede længde på måge skræmmeren fra Scaregull er ca. 150 cm. Så altså en og en halv meter lang. Den virker som sagt ved at rotere ved vindkraft. Denne bevægelse holder effektivt mågerne og andre skidt fugle væk fra din båd.

Denne måge skræmmer er mulig at montere overalt på den båd. Det er den med det medhørende monteringstilbehør, som giver dig utallige opsætningsmuligheder på enhver type båd.

måge skræmmer

Jeg håber du nød dette indlæg og ender med at få en måge fri, lorte fri og ridsfri båd.

Vi har hvertfald gjort vores for både at overtale dig, og anbefale den eneste rigtige løsning på dit problem. Uanset, hvor stort du opfatter det.

Forfatter

Skriv en kommentar