ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Redningsveste til børn – Når der er knald på – skal der være sikkerhed på!

Børn har som vi kender det.. fuld fart på, og når der er fuld fart på ombord på en båd ja så kan man næsten tænkte sig til hvordan det vil gå!

Derfor er det vigtigt sikkerheden er tip-top! vi har lavet en liste med redningsveste til børn som vi andbefaler.Udover at være tilpasset børne-størrelser, så er en børnevest ofte udstyret med en særlig blestrop, som gør den behagelig at bære, selv for helt små børn. En børne redningsvest er altid med fast stof (ikke oppustelig), da børn skal være næsten voksenstørrelse før de selv kan udløse en oppustelig vest.

Børne redningsvest 100N, ISO-godkendt


Type: Børne redningsvest med faststof
Opdrift: 100 Newton
Brugers vægt: 15 til 40kg
Godkendelse:  CE samt ISO 12402-4

Børne redningsvest i 100 Newton klassen med den nyeste og strengeste ISO 12402-4 godkendelse.

Med forbedret pasform og maximal sikkerhed. Stor flydekrave til at støtte barnets hoved. Med ble- og skridtstop. Skum fordelingen sikrer hurtig vending for at få ansigtet hurtigt ud af vandet.

Med bælte, fløjte, reflekser og plastikspænde.

Str 15-30 er med ekstra stor skridtstop/blestrop, som af billedet.
Str 30-40 er med skridstrop.

En børne redningvest kan enten være CE-godkendt eller endnu bedre ISO-godkendt som denne.

SET TIL 249.

Se produktet her

Børneredningsvest 100N, ISO-godkendt


Type: Børneredningsvest med faststof
Opdrift: 100 Newton
Brugers vægt: 15-40kg
Godkendelse: ISO 12402-4

En god redningsvest i 100 Newton-klassen. Redningsvesten er godkendt i henhold til de strengeste ISO-krav, nemlig ISO 12402-4. Let at bære, da redningsvesten har flad flerdelt krave for god komfort.

Lynlås, bælte, bindebånd i top, skridt strop, reflekser og signal-fløjte.

SET TIL 199.

Se produktet her

Helly Hansen Kidsafe børne redningsvest


Type: Børnevest med faststof
Opdrift:100 Newton
Brugers vægt: 5 til 25kg
Godkendelse: CE samt ISO 12402
Farver: Orange eller med tegninger

KidSafe børne redningsvesten fra Helly Hansen har vundet flere priser og test, så derfor er det let at forstå, at denne redningsvest er børnenes bedste legekammerat på båden og i vandkanten.

KidSafe er udført i blødt og smidigt materiale, så de små ikke hæmmes i deres leg. Den asynkrone opdrift og den store krave er samtidig garanten for at barnet vendes på ryggen, og hovedet holdes oven vande, hvis uheldet skulle være ude.

Forfatter

Skriv en kommentar