Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Her på siden kan du finde den bedste snorkel eller et samlet snorkelsæt. Du kan rende nedenstående udvalg igennem. Vi har foretaget grundige anmeldelser af alle de forskellige snorkler og snorkelsæt på markedet.

Derudover har jeg sørget for at henvise til den billigste forhandler af de pågældende produkter. Uanset om du leder efter en professionel snorkel til dykning eller et snorkelsæt til familien til jeres ferie. Så finder du det lige her under.

Snorkel til børn

De første 2 snorkler i denne guide er primært til børn. Bare rolig, dem til de voksne kommer lidt senere.

Det er henholdsvis et sæt fra Beco og et sæt fra Speedo. Begge super gode mærker som bestemt er værd at overveje til den næste snorkel-tur med familien!

Bahia snorkelsæt til børn 12-18 år

Bahia snorkelsæt til børn 12-18 år

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Rigtig godt snorkelsæt til snorkelferien eller en dag ved stranden. Den kan bruges til næsten alle aldre, men er særlig god til de yngste.

Hvis man har et lidt mindre hoved som kvinde kan den også være en super fin snorkel. Masken er lavet i holdbar silikone. Masken er derudover rigtig god til at holde vand ude og dens glas giver et perfekt udsyn.

Samlet set er det et rigtig billigt snorkelsæt. Som samtidig sørger for at levere ubeklagelig fin kvalitet til prisen.


Glide Junior snorkel og maske – Blå

Glide Junior snorkel og maske- Blå

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dette er endnu en maske og snorkel til de yngste i familien. Denne er lidt dyrere end den forrige. Men stadig et utroligt billigt snorkelsæt i forhold til kvaliteten.

Den er hurtig at indstille og har en rigtig god pasform. Den kan bruges både i saltvand og i poolen eller svømmehallens klor vand.

Snorkelsættet er produceret at populære Speedo og du er derfor sikret en ualmindelig fin kvalitet. Maskens gummi omkring ansigtet er blødt, sådan at det nemt lukker tæt til ansigtet.


Komplet sæt til snorkling

Komplet sæt til snorkling

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dette sæt er et super fint snorkelsæt, med nogle formidable svømmefødder.  Med i det komplette sæt får du samtidig en neopren maskestrop.

Tilmed får du både en kasse til din maske. Du får samtidig også en anti-dug spray.

Maske: Du kan vælge mellem 3 forskellige:

  • IST Martinique (denne vil jeg anbefale du vælger)
  • IST Hunter
  • IST Corona

Maskestrop: Kan vælges i 3 forskellige farver – blå, sort eller gul. Valget her er en smagssag. Så ingen anbefalinger herfra på den.

Finnerne: er et par Salvimar Fluyd Goose! Sindssyge gode finner, som du med garanti bliver glad for. De kan også vælges i forskellige farver. Du kan vælge størrelser fra 34 og helt op til str. 47.

Snorkel: Her er der én enkelt. Så intet valg – desværre. Det er tilgengæld en super fin snorkel. Nemlig IST Perfect snorkel m. purgeventil. Det gør, at den er nem at tømme for vand.


Billigt snorkelsæt

Billigt snorkelsæt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Er du på udkig efter et billigt snorkelsæt, som ikke springer budgettet? Så vil jeg klart anbefale dette. Det er trods prisen, alligevel nogle utrolig fine produkter du får med. Især finnerne (IST Speedy finner) og masken er svære at sætte en finger på.https://rygcrawl.dk/anbefaler/snorkelsaet-kingfish/

Masken – Her kan du vælge mellem 2 forskellige modeller:

  • IST Martinique
  • Hunter dykkermaske

Snorklen er dog ikke den bedste. Men omvendt har den både vand-cover for toppen så du undgår vand i snorklen. Samtidig har den også drop-away funktion i bunden, så du nemt kan puste vandet ud under overfladen.

Finnerne fås kun i 2 forskellige størrelser, men passer til langt de fleste. Det skyldes den nemt justerbare strop.


Bedste snorkelsæt

Luksus snorkelsæt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vil du have fat i det bedste af det bedste? Kan godt næsten ikke blive godt nok. så er dette sæt noget for dig. Det er produkter af øverste kvalitet – alle sammen. Du finder ikke meget bedre snorkel produkter.

Især Oceanic Shadow masken er lige til at savle over! Formidabel maske, som enhver dykker eller snorkel-interesseret bare må prøve (og efterfølgende ikke kan undvære).


Komplet snorkelsæt (platin)

Komplet snorkelsæt (platin)

Hvis du virkelig er på udkig efter et snorkelsæt i den absolut yperste kvalitet, så har du svaret her. Dette komplette snorkelsæt har både svømmefødder, dykkermaske og en topprofessionel snorkel.

Det bedste af det hele? Det er faktisk ikke engang så dyrt, som man skulle tro. Heldigvis har konkurrencen mellem de mange forhandlere gjort, at du kan få et sådan sæt til relativt gode penge.

Ikke nok med du får maske, snorkel og finner, der følger også en taske med i købet til det hele.

Masken: er fra Vib2. Den har et todelt glas som minimere dug-dannelse. Den er kompitabel med GoPro, som kan påsættes. Den leveres med en unik EZ-rem, som gør den behagelig at have på. Hvis du ikke ved, hvad det er, så er det en neopren bagdel på remmen. Det er utrolig lækkert. Det gør den nem og blød at have på i mange timer. Når du først har dykket eller snorklet med det, så er det meget svært at vende tilbage til de gammeldags gummi-remme, der river i håret. Sådan en medfølger dog også!

Snorkel: er fra Fusion Dry. Mundstykket er vinklet, så det sidder rigtig godt i munden. Det er samtidig enormt blødt og lækkert. Det har en stor top, med vand-cover, sådan at der ikke kommer vand i ved skvulp eller bølger. Samtidig kommer den med et bundstykke, hvor du nemt kan puste vandet ud, selv under vand.

Finner: er fra Scubapro JET Sport. Det er super gode tempererede finner, som fungerer i alle miljøer. De har god reaktion i vandet og skal nok få dig hurtigt frem eller langt ned.


Spider Snorkelsæt

Spider Snorkelsæt

Dette er det perfekte snorkelsæt, hvis du ikke vil punge ud for de helt dyre. Det er den bløde mellemvare, hvor du stadig får et halv-professionelt snorkelsæt. Perfekt til normal snorkelbrug. Derudover er sættet perfekt til næsten alle i familien. Unge som gamle.

Masken er lavet uden nogen former for tilsætningsstoffer og i rent silikone. Der medfølger ikke en taske til sættet, men du får dog en lille net-pose som det hele kan opbevares i.

Finnerne er rigtig gode, da de har en justerbare rem. Det betyder at de passer til mange forskellige størrelser. Alt fra str. 28 til str. 40.


Snorkelsæt SILVER2 komplet

Snorkelsæt SILVER2 komplet

Et super fint sæt, som ligger hverken i den dyre eller (alt for) billige ende. Perfekt til dig der gerne vil have et par justerbare finner, en kvalitetsmaske og en holdbar snorkel.

Snorklen er fra ScubaPro og af super fin kvalitet. Masken er en Pantai dykkermaske i høj kvalitet, som lige så fint kan bruges til squba-dykning. Hvis du er til sådan noget også!

Ovenstående gør, at du faktisk lige så fint kan anvende dette sæt til dykning. Især finnerne og deres mobilitet, med en tvedeling i midten giver dig god mobilitet under dykkene.


Flere snorkel-produkter:

Nu har vi endelig valgt at lave et indlæg vedrørende snorkelsæt og snorkeludstyr således du altid ved hvilket udstyr vi anbefaler. Generelt er det, at finde den korrekte snorkel en meget svær beslutning i det markedet tilbyder utroligt mange forskellige muligheder, og af selvsamme årsag kan det være svært at danne sig et overblik over hvad lige netop du skal købe. Vi har her sørget for, at du nemt og hurtigt får et overblik over de bedste og billigste produkter på markedet for snorkeludstyr.

Det med at snorkle er mere og mere blevet populært eftersom flere og flere danskere har rejsemål i syden. Dette er selvfølgelig nået vi hos rygcrawl er opmærksomme på, og som vi selvfølgelig kreditere med et indlæg omhandlende det at købe en snorkel. Vi er selv meget fascineret af hvorledes det foregår, og af den grund ved vi også, at mange går utroligt meget op i det udstyr man har – det har vi selvfølgelig en forståelse for, da vi  ved, at med dårligt for eksempel et dårligt snorkelsæt, vil selve oplevelsen blive forringet.

snorkeludstyr

Vi har af den grund sat 100% fokus på, at finde lige netop det snorkeludstyr, som du kan bruge uanfægtet hvor du rejser hen. Når man køber et snorkeludstyr er der nemlig flere parameter, som spiller ind på den endelige købsbeslutning.

Vi ved nemlig, at parametre som produktdesign, pris, kvalitet og pasform er de væsentlige fokuspunkter når du skal vælge en snorkel. Alle disse områder har vi i dette indlæg forsøgt at have i mente, når vi har fremhævet enkelte produkter, som vi derfor mener du kan købe til en favorabel salgspris.

Snorkeludstyr billede

Hvorfor købe en snorkel?

En snorkel anvendes hvis du på din ferie har mulighed for, at kigge på fisk, koraler eller hvis du bare vil have nået tid for dig selv. Det er nemlig ualmindeligt flot, at svømme rundt og nyde hvor flot havet er, og hvis du har gjort dit forarbejde en smule godt, er der naturligvis en relativ stor sandsynlighed for, at du ser fisk.

Her kan det anbefales, at spørge de lokale hvor de gode snorkel steder er. En snorkel kan fås i mange forskellige farver, og vi er faldet lidt for dette røde snorkelsæt, som vi ved lever op til samtlige godkendelse der kræves af godt snorkeludstyr.

Brillerne er fremstillet således de ikke dugger, og dermed kan du selvom du er på bali, i vietnam eller bare i vesterhavet bruge dem. De kan klare nævneværdigt meget, og faktisk har en af vores anmeldere haft netop denne model i mere end 5 år nu – og han er mere end tilfreds med dem, og har ikke i tankerne at købe nogle nye.

Du får altså et snorkelsæt, som er kvalitetstestet og som du derfor hurtigt kan få sendt i din retning. En snorkel er derfor til dig, som gerne vil bade og samtidig koordinere det med lidt sightseeing. Det er nemlig almindeligt anerkendt, at snorkle kan alle aldre. Der er nemlig ingen fysiske begrænsninger, så selvom du er lidt dårligt gående eller har ondt i benene – jamen så kan du stadigvæk flyde rundt i vandet sammen med dit barnebarn, søn eller andet.

snorkel sæt

Hos os tror vi at udviklingen i det øget salg af snorkelsæt og snorkeludstyr klart er den øget teknologiske kunnen. Det vil sige, at du nemt kan få kamera, som du kan filme undervandet med og dermed tage oplevelsen med hjem og aldrig glemme.

Det er næsten optagelser som de store naturprogrammer ville betale dyre summer for at have. Der er faktisk også mange, som anvender en snorkel som led i at dykke. Med andre ord øver det sig med en snorkel og finder derefter ret hurtigt ud af, at dykning er nået for dem. Derfor vil en snorkelsæt være et kanon start for dig, som går med tanker om at prøve dig af på større dybder.

Når du så er haft din snorkel i en længere periode, kan du begynde at dykke længere ned på dybder, som du ikke før har prøvet. På den måde lærer du at bevæge dig i vandet med et mundstykke, og du har derfor alle forudsætninger for at blive en god dykker. Med et snorkelsæt kan du derfor realisere disse drømme.

Hos rygcrawl er det vores klare opfattelse, at det er en klar ufarlig leg at dykke med snorkel. Du får et sundt forhold til vand og samtidig for du stimuleret din opfattelse af hvad der er på vandets have.

Prismæssigt tilbyder vores forhandler mere eller mindre det hele. Der er snorkeludstyr i den dyre ende, men også snorkelsæt til dig, som køber det første gang. Der burde derfor være produkter til alle typer. Du bør hvertfald gør dig selv den tjeneste, at kigge nærmere på vores samarbejdsforhandlers hjemmeside, som du eksempelvis finder ved at trykke på nedenstående link.

Vi anbefaler et snorkelsæt

Et snorkelsæt indeholder maske med dertilhørende snorkel, hvorfor du selvfølgelig har alle de redskaber det kræver for at kunne dykke på ferien eller bare i svømmehallen. Et snorkelsæt er derfor en god starter pakke.

Som det fremgår af billederne i dette indlæg er der mange forskellige typer, dog er de fleste produkter indrettet således, at den eneste forskel er reelt set farven. Der er nogle få specifikationer man som kunde lige skal være opmærksom på. Det kan eksempelvis være sådan nået som, at dit snorkelsæt er anti-dug og at det har UV-filter. Det vil altså sige, at det har nogle spænende features, som du med sikkerhed vil blive glad for du købte. Det har selvfølgelig den funktion, at produktet bliver en tand dyrere, men her snakker vi intet mindre end 100 – 150 kr. mere.

Snorkelsæt

Et snorkelsæt til voksne er selvfølgelig en bred betegnelse, men faktisk er de fleste snorkelsæt unisex og det eneste man derfor skal gøre er, at tilpasse det til dit hoved. Dette gør man ved hjælp af den indstillingsmulighed, som snorkeludstyret tilbyder.

Det er super nemt, og der følger selvfølgelig et manual med således du ikke er ude på herrens mark. Hertil tilbyder forhandleren naturligvis at hjælpe dig, hvis du mangler kompetencer fra nogle, som i gennem en længere periode har haft med dette produkt at gøre.

Et snorkelsæt er nemt at have med på ferie, da du nemlig bare kan have det i din taske, og dermed kræver det ikke en ekstra håndtaske eller bagage. Du kan desuden også være sikker på, at din snorkel sæt kan holde til relativt meget. Det er nemlig de førende producenter på markedet, som tilbydes hos den certificeret forhandler – af selvsamme årsag har i produkter, som lever op til markedet krav og i kan derfor være helt sikre på, at når i købet et snorkelsæt så holder det i mere end bare 1 år.

De kan holde til hård sollys, saltvand og andre urenheder, så der ingen grund til at være nervøs for dem ligesom man eksempelvis har tendens til med et par nye solbriller. Et godt trick inden brug er dog, at du lige vender glassene i det vand du skal dykke i, på den måde aktiveres anti-dug systemet, som har den effekt, at varmen fra dine øjne ikke kan gøre glassene duggede og dermed genere et godt dyk.

Snorkeludstyr

Snorkeludstyr spænder bredt fra et snorkelsæt til andet ‘gear’ i denne kategori. Vi har her fremhævet en rød snorkel, som findes via nedenstående henvisning. Denne type snorkel udstyr høre selvfølgelig til blandt de mest populære, da folk kan lide at skille sig ud når de er på ferie.

På den måde kan du sikre dig, at du altid kan ses fra lang afstand. Rigtig mange dykkere har nemlig en sort snorkel, og et godt trick er derfor at f.eks. sætte en lille ting på dit snorkeludstyr således dine bekendte altid ved hvor du er. Som det fremgår af dette produkt, som hedder speedo Glide Snorkelsæt, så er den kompatibel med en dykkermaske såfremt du har det. Hertil bør det nævnes, at du ligeledes kan have normale svømmebriller på, og blot spænde dit nye snorkeludstyr rundt om hovedet. Denne løsning er mere og mere anerkendt, da fridykkere bedst kan lide denne transportable løsning.

snorkelsæt billede

Snorkelsæt voksen

Et snorkelsæt voksen er som nævnt tidligere tilgængeligt på de anviste sider. Der er selvfølgelig også snorkelsæt børn til rådighed der således hele familien kan sikre en fantastisk ferie med nået I måske ikke har prøvet før.

Et snorkelsæt voksen har ligesom alt andet snorkeludstyr et mundstykke og en påspændingsmulighed således du nemt kan lyder undt i overkanten af vandet og nyde vandet. På den måde kan du ligge sådan i meget lang tid, da du naturligvis kan trække vejre gennem snorklen, som ligger over vandets overflade. Du skal derfor huske, at hvis du dykker ned under vandet, så kan du ikke længere trække vejret, da du i såfald vil sluge vand.

Men det er selvfølgelig nået, du hurtigt lære. Man finder nemlig ret hurtigt ud af, hvordan og hvorledes dit snorkeludstyr fungerer, og på den måde ved du ret hurtigt hvor langt du kan komme ned og hvorlangt du ikke kan komme ned.

Vedligeholdelse af snorkelsæt

Vedligeholdelse af dit snorkeludstyr er relativt nemt. Det kræver egentligt bare, at du husker at skylle det inden brug. Der kan nemlig komme skidt i snorklen eller i glasset i mellemtiden, så som en god tommelfingerregel, så husk altid dette.

Af bitter erfaring er dette dog nået man nok først lærer, når man har haft en dårlig oplevelse. For eksempel har en af vores medarbejder engang fået en død bi i munden, som på en eller anden måde var havnet i snorklen. Dette er selvfølgelig ikke farligt, men det er ikke særligt behageligt.

Generelt kan en snorkel sagtens holde til sollys, men når du ikke bruger den så anbefales det ikke at lade den ligge i solens barske lys i hvertfald ikke hvis du vil have dit snorkeludstyr i en længere periode. Det er vores klare opfattelse, at jo bedre du er til at holde styr på dit snorkelsæt og dermed at rengøre det osv. jo længere tid holder det.

Det meste snorkel udstyr er produceret i gummi og plastik, hvilket betyder at det blot kræver gennemskylning med vand – som vi i øvrigt anbefaler, at du på det kraftigste gør efter hvergang det brugt og inden anvendelse. På den måde for du indarbejdet nogle rigtig fornuftige vaner, som dykker.

Dette indlæg har fået stjerner baseret på anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

1 kommentar

  1. Familien philbert Svar

    Kære rygcrawl.
    Vi er en hel familie på 5, som om halvanden måneds tid skal på 30 dages snorkelferie til Maldiverne. Vi glæder os kolossalt. Men er kommer i tvivl omkring, hvorvidt vi skal kæbe snorkeludstyr hjemmefra eller blot leje det dernede. Min frygt er at kvaliteten er dårlig og børnene begynder st hade snorklingen. Kunne ende i et rent helved

Skriv en kommentar