Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

En dykkerkniv til uv jagt eller undervandsjagt er altid en nødvendighed, for du vil komme ud for situationer, såfremt du fanger nået, hvor du eksempelvis skal slå fisk ihjel, og her er din dykker kniv til undervandsjagt bare det bedste redskab.

En dykker kniv til uv jagt vil derfor blive dit foretrukne redskab i vandet, for man kan bare ikke undvære sådan en.

Faktisk så er det vores opfattelse, at man skal have en dykkerkniv på sig ligeså snart man bevæger sig ud i vandet, for ligesom den skal bruges til af aflive en fisk, så kan det også vise sig, at være et redskab der kan hjælpe dig fri at fiskenet, eller af andet som måtte sidde fast.

Derfor har vi i dette indlæg fremhævet de 4 dykkerknive til undervandsjagt, som vi mener er de ultimativt bedste til formålet, og du vil via vores links i dette indlæg blive henvist til dem eller kategorierne hos de udvalgte forhandlere.


PREDATHOR – Dykkerkniv til undervandsjagt

dykkerkniv 1

Den første dykkerkniv på listen er denne Predathor dykkerkniv, som med sin unikke lysegrønne farve gør den nem at finde i vandet. Derudover er den utrolig skarp og alsidig, for med sin ‘takkede’ side, kan du skærer såvel som stikke med den, og derfor opfylder den alle de krav du måtte have til den i vandet.

Den er 16 cm lang, og passer derfor perfekt som dykkerkniv til undervandsjagt. Derudover er den fremstillet i rustfrit stål, som gør den idéel til at have en lang holdbarhed, som sikrer at den kan følge dig i mange år.

Pris: ca. 200 DKK

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


ST-BLADE – Dykker kniv til UV jagt

dykker kniv produkt 2

Her har vi en dykker kniv til uv jagt, som har været på markedet i 40 år, og som der derfor er blevet produktudviklet på i samme antal.

Den er utrolig skarp, men samtidig nævneværdig nem at navigerer med i vandet. Desuden er den utrolig behagelig at have på sit ben, hvilket mange andre dykker knive ikke er grundet deres størrelse.

Med sin rem giver den dig desuden et kanon greb, som du ikke finder andre steder.

Pris: ca. 300 DKK

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


MINIBLADE – Dykkerkniv til undervandsjagt

dykkerkniv produkt 4

Dette er en ny variant på markedet, som udfordrer de eksisterende mærker i en sådan grad, at udviklingen af dykkerknive til undervandsjagte i større grad er begyndt at få disse såkaldte miniblades.

Det er den bedste dykkerkniv til uv jagt efter vores overbevisning, dan den ligger super godt i hånden og har alle de funktioner du skal bruge.

Desuden har den et knivblad på 6 centimeter og er titanium belagt samt leveres den med skede, som selvfølgelig kan sættes i både bælte og på ankel. Dets røde farve gør den utroligt nem at kunne navigere med i vandet.

Pris: ca. 350 DKK


Dykkerkniv til undervandsjagt

skarpeste dykkerknivEr en nødvendighed, som vi tidligere har konkluderet. Det er simpelthen en sikkerhedsforanstaltning man bliver nød til at have med, for forestil dig, at du lige har dræbt en fisk, men den er ikke helt død, og derfor skal du hurtigt kunne aflive dem på stedet således a) at de ikke lider og b) således den ikke slipper væk fra dig.

På den måde vil en dykkerkniv til undervandsjagt være et naturligt foretrukket middel til dette. De er nemlig utroligt nemme at have med at gøre, og desuden fylder eller vejer de ikke særlig meget, og af den grund vil de altid være det bedste redskab.

Jeg har faktisk selv været ude for, at mit ben sad fast i en fiskenet under min undervandsdykning og eftersom alle vi fridykker ved hvor svært det er, at kommunikere under vandet er man fuldstændig overladt til sig selv – hvilket også gør selve denne del af sporten utroligt interessant og tillokkende fra andre.

Der er nemlig ikke nået sikkerhedsnet hvis det går galt, derfor kræver det virkelig at man har sine redskaber i orden, og det havde jeg heldigvis den dag.

For jeg vandt naturligvis min bedste dykkerkniv til undervandsjagt fra benet frem og begyndte at skære mig fri, og på den måde blev en hurtigt opstået problem, som kunne have været kritisk løst på intet mindre end 30 sekunder.

dykker kniv

Vi kan derfor ikke sige nok gange, hvor vigtigt det er, at du husker at sætte dig lidt ind i sikkerheden bag det, at være fridykker med dykkerkniv.

De billige dykkerknive til uv jagt som vi har anbefalet ovenstående er alle nogle vi på redaktionen på et eller andet tidspunkt i vores ‘karriere’, som dykker har anvendt, og derfor ved fungerer fuldstændigt optimalt.

Desuden siger nogle, at når man har fanget en fisk, skal man bruge en helt specielt kniv til at fileterer, men det kan din dykker kniv sagtens anvendes til.

Dykker kniv til uv jagt under vandet

Dykker knive til uv jagt under vandet er perfekt fremstillet, forstået på den måde, at de alle er rustfrie og på den måde kan holde i mange år. Deres knivblade er hamrende skarpe, og derfor vil du opleve, at de kan skærer igennem hvilket som helst materiale

Alle de knive vi har valgt, vil fungerer således, at du kan skærer med dem også – det vil sige der er takker, som derfor fungerer godt til net, ledninger eller andet. Man skal selvfølgelig passe en smule på, når man bærer sådan en kniv, da man kan komme slemt til skade hvis man ikke er opmærksom.

billig dykker kniv

Derfor er det super vigtigt at din billige dykkerkniv til undervandsjagt altid er i sit hylster når du ikke bruger den.

Knivbladene bliver ikke sløve eller knækker eftersom en dykkerkniv nok er en af de skarpeste og derfor bedste dykkerknive på markedet.

Så selvom du skærer i nået meget hårdt, vil du aldrig opleve af den knækker eller på anden vis tager skade af det, det er de nemlig stresstestet imod.

Med din bedste dykkerkniv til undervandsjagt skal du heller ikke tænke på vedligeholdelse elle rengøring, dette behøves de ikke. Dog vil vi alligevel anbefale, at du efter brug lige husker, at tørrer den af i et håndklæde, dine bukser eller andet. På den måde gør man hvertfald sit for at de holder i lang tid.

Der medfølger som udgangspunkt skeder / hylstre med til alle ovenstående anbefalet og anmeldte dykkerknive, så derfor skal du ikke tænke på dette. Derfor kan det selvfølgelig heller ikke påpeges nok gange, hvor god en pris det egenligt er, at du får disse dykkerkniver til.

Afslutningsvist vil vi lige nævne de steder hvori vi anbefaler at du har in dykkerkniv henne. En dykker kniv sættes som udgangspunkt i et af følgende steder:

  • Benet
  • Blybæltet
  • Under- eller overarm

Vi har valgt at inddrage en video med en længde på cirka 3 minutter. I nedenstående video vil alt dette vi har skrevet om af ovenstående fremkomme. Så hvis du ikke lige har tiden til at læse ovenstående igennem, kan du se nedenstående video – som hurtigt og kort illustrerer hvordan en dykkerkniv til uv jagt fungerer:

Videoen skal krediteres Morten fra Undervandsitetets artikel om emnet.

TEFLON – Dykkerkniv til UV-jagt

dykker kniv produkt 3

Denne letvægts dykkerkniv er ligeledes kanon til dykning. Den er 21 cm i længden, og passer derfor til både en skede i bæltet eller på benet – det er alt afhængigt af hvad du er mest for.

Din dykkerkniv til undervandsjagt fra teflon, har et hule som gør den nem at holde, og desuden er de en lille snor på 3 meter, som gør, at hvis du skulle miste kontrollen over den, så kan du nå at fange den med denne sikkerhedsforanstaltning eller som det kaldes ‘faldskærmsline’.

Vi synes desuden den er ualmindelig flot med sit helt sorte tidsløse design, som vil give dig et smart look.

Pris: 299 DKK


Denne side er anmeldt af: Emilie D. Overgaard 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar