ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Hvis du skal dykke i Danmark uden for sæson eller andre kolde steder er det en god idé med en tørdragt til formålet, det gælder og når du skal sejle i kajak.

I dette indlæg gennemgår vi de bedste steder at foretage dit køb af en tørdragt til kajak eller en tørdragt til dykning.

Vi kommer til at anbefale 3 forskellige sider i Danmark som er de 3 sider vi vil anbefale du kigger på i forhold til at vælge den helt rigtige tørdragt til dine behov.

Kingfish – forhandler af tørdragter


Vi har valgt at vise udvalget fra dem med billeder og små tilhørende navne til hvert produkt. Det er selvfølgelig langt fra fyldestgørende beskrivelse af hver enkelt tørdragt.

Det siger måske også sig selv, men med det sagt er det altså vigtigt at du selv sørger for at undersøge specifikationerne på den tørdragt du vælger at købe.

Læs mere her

Tørdragt til teknisk dykker
Tørdragt til teknisk dykker
Scubapro exodry tørdragt
Scubapro exodry tørdragt
Santi E. Motion, dyr tørdragt
Santi E. Motion, dyr tørdragt
Billig tørdragt
Billig tørdragt
Santi E Motion tørdragter
Santi E Motion tørdragter
Tørdragt til kvinde
Tørdragt til kvinde
Dansk tørdragt
Dansk tørdragt
Fourth Element Argonaut Flex Tørdragt
Fourth Element Argonaut Flex Tørdragt

Læs mere her

De bedste tørdragter hos Dykker-butikken


Den næste forhandler vi skal tage et kig på har nogle af de bedste tørdragter overhoved på det danske marked: Dykker-butikken.dk

Nu til det du har ventet på, en gennemgang af Dykkerbutikkens udvalg af gode tørdragter.

Neopren tørdragt
Neopren tørdragt
Cressi Tørdragt
Cressi Tørdragt
Cressi Tørdragt dame
Cressi Tørdragt dame
Rofos tørdragt
Rofos tørdragt
Rofos tørdragt Cave
Rofos tørdragt Cave
SantiE. Lite tørdragt
SantiE. Lite tørdragt

Læs mere her

Som sagt som leveret. Ovenover ser du det udvalg Dykkerbutikken har når det kommer til tørdragter, af både billige og dyre. Der er enkelte vi ikke har inkluderet.

Men hvis du ønsker at se hele deres udvalg kan du bare klikke på “Læs mere her” knappen ovenover eller senere i indlægget. Den tager dig direkte til deres kategori med alle tørdragterne i.

Dykkerbutikken har to fænomenale tørdragter fra Cressi. Samtidig har de også nogle super gode neopren tørdragter, som bestemt ikke skal udelukkes af din vurdering af, hvilken du skal købe.

Også selvom de ligner nogle der lynhurtigt tager vand indenbords. Bare rolig, de er 100% vandtætte som andre tørdragter i kategorien selvfølgelig også er det.

Det skal igen siges at disse primært er rettet mod dykning. Dermed ikke sagt, at der ikke findes nogle super fine tørdragter til kajak brug og sejlads generelt set.

For det er faktisk ikke uhørt, at folk ombord på skibe, både og fiskekuttere også benytter sig af tørdragter, som en ekstra sikkerhed for, hvis de skulle falde overbord og ende i koldt vand. Der kan nemlig gå lang tid inden en fisker bliver fisket op igen. Høhø, ja det var et lille pun. Der skal også være plads til jokes, selvom disse type dragter bestemt ikke er noget at spøge med.

Læs mere her

Mere om Dykker-butikken.dk


Det er de bestemt heller ikke for Dykker-butikken som tager både deres udvalg af dragter og kundeservice samt udvælgelsen af dem meget seriøst. Selvom de ikke har lige så stort et udvalg som blandt andet Kingfish har, så er det alligevel et nøjsomt udvalg og bredt dækkende for det den almene bruger kunne få eller har brug for til såvel dykning som kajak.

Som Dykkerbutikken selv skriver det så er en tørdragt en lidt større investering, så det gælder altså om lige at tænke sig en ekstra gang om, og særligt sørge for at man har afdækket hele markedet. Det er også den største bevæggrund bag dette indlæg. At vi kan hjælpe dig, forbrugeren, med at vælge den rigtige dragt.

Når vi gør dette ved vi godt vi forbigår nogle forhandlere, dermed ikke sagt de også kan være fine muligheder for dig. Men vores vurdering er, for at undgå unødig forvirring at de tre muligheder vi fremstiller her udgør et tilstrækkeligt bredt handerum og variationsmulighed uden at blive en for stor mundfuld.

Læs mere her

Tørdragter andre steder.


En af de ældste webshops med dykkerudstyr og andet udstyr til vandet. Virkelig nogle garvede herrer der står bag denne webshop. Selvom det måske ikke er verdens kønneste og nemmeste webshop at handle på, så er du sikret kvalitet i såvel udvalg som betjening.

Kunderservicen er fyldt med eksperter, som står klar til at guide dig og hjælpe dig med at vælge helt rigtigt. Tøv derfor endeligt ikke med at kontakte dem. Det kan vi selvfølgelig nemt sige, men har i brug for at snakke med eller spørge en uvildig/objektiv instans til råds er i mere end velkommen til at kontakte os enten på mailen neders på denne hjemmeside. I vores kontaktformular eller skrive en kommentar.

Hvis det ikke er et meget personligt spørgsmål, som du ikke vil have andre kan se, så skriv en mail til os – ellers sætter vi stor pris på, at du tager dig tiden og spørger i kommentarfeltet. Der kunne jo være andre med samme spørgsmål, som ville få gavn af vores svar til dig selv samme sted.

Læs mere her

Nok om kundeservice og kontakt-metoder. Nu til det mere spændende, og det du sikkert er kommet helt hertil i indlægget. Jeg håber hvertfald nogle af jer har hængt på så længe og ikke er forsvundet hen til Kingfish og Dykkerbutikken, for jeg syntes faktisk også Diving2000 har nogle interessante tørdragter fundet frem til jer.

Faktisk har Diving2000 efter min bedste overbevisning nok måske faktisk det mest alsidige og varierede udvalg af tørdragter. Her er virkelig noget til enhver smag og til ethvert behov. Hvor de andre forhandlere tydeligt har foretrukne mærker, brands eller produkttyper så tilbyder Diving2000 virkelig variation for pengene.

Der er tydeligvis ikke tænkt i at skulle spare penge ved primært at købe dragter fra én enkelt forhandler. Her er kunden virkelig i højsædet og produkterne er udvalgt nøje for at tilbyde det bedst mulige udvalg til dig der skla ud og vælge en ny eller måske din første tørdragt.

Læs mere her

Argonaut 2.0 Flex Trilaminat
Argonaut 2.0 Flex Trilaminat
D9 Åndbar tørdragt
D9 Åndbar tørdragt
Scubapro evertech åndbar tørdragt
Scubapro evertech åndbar tørdragt
D1X tørdragt
D1X tørdragt
Hybrid tørdragt
Hybrid tørdragt
EX2 tørdragt herre
EX2 tørdragt herre
EX2 tørdragt dame
EX2 tørdragt dame
Scubapro Definition HD
Scubapro Definition HD
D6 lite tørdragt
D6 lite tørdragt
Scubapro Sport Dry Light
Scubapro Sport Dry Light
Scuba Everdry 4.0
Scuba Everdry 4.0
Scubapro Everdry 4.0
Scubapro Everdry 4.0
Neopren tørdragt
Neopren tørdragt
D70 SC tørdragt
D70 SC tørdragt
D10 PRO ISS
D10 PRO ISS

Læs mere her

Det var så Diving2000 udvalg også. Hvis du ikke allerede nu er blæst en smule bagover, så vd jeg virkelig ikke, hvor hård en kuling vi skal have fat i til dig. Vi er hvertfald en smule rundtossede bare af at finde alle udvalgene frem. Vi har så selvfølgelig også filtreret de første på webshops frem til dig. Men nu er det så din mere krævende opgave at finde lige akkurat den tørdragt du ønsker at bestille hjem.

Det er som sagt ikke en lille investering, så tænk dig nu godt om. Men undgå at blive handlingslammet. Gå metodisk til værks og lav eventuel fordele og ulemper ved de 3 tørdragter du bedst kan lide. Et andet godt råd er at vente med at kigge på priser. Det kan godt være afgørende for, at du får valgt tørdragter til, som egentligt slet ikke opfylder dine behov – men kun bliver valgt på baggrund af prisen.

Det er tosset. Tænk dig om, og så håber jeg du tager en god beslutning. Jeg håber også jeg formåede at hjælpe fremfor at forvirre unødigt meget.

Læs mere her

Kingfish – mere om dem:


Samlet set et helt fantastisk stort udvalg af tørdragter fra Kingfish her har fået stablet på benene. Vi har dog desværre ikke inkluderet alle men du kan finde deres kategori og resten af deres tørdragter på linket herover.

Som allerede nævnt syntes vi netop at Kingfish.dk’s udvalg er et af de største i Danmark, derfor er det også oplagt for dig at besøge det først og afsøge muligheden. Uanset, hvad du så finder ud af i forhold til, hvilken pris der er mest fordelagtig, så kan du vælge at skifte forhandler. Hvis det er samme mærke, er det kun de returmæssige krav og deslige du skal gøre op med dig selv i forhold til.

Kingfish.dk er først og fremmest en dykkerbutik. Det betyder også at deres tørdragter først og fremmest er udvalgt med henblik på netop det. Det betyder imidlertidigt ikke, at de ikke også har modeller som er oplagte som tørdragter til kajak og andre aktiviteter, hvor en varm og vandtæt dragt er behøvet.

Det er dog vigtigt at du liger holder dig det for øje, når du handler. Ellers er det vores varmeste anbefalinger som går til kingfish, du kan trygt og roligt købe din tørdragt hos dem. De har både super god og venlig kundeservice og har nogle meget fordelagtige retur politikker i tilfælde af, at dragten ikke lige passer eller lignende. Du kan derfor trygt købe den online og få den sendt til dig og prøve den i ro og mag hjemme i stuen. Det er enhver mands ret ikke at blive jaget på eller forsøgt solgt en tørdragt nede i den lokale dykker eller outdoor butik.

Nu skal vi vi til at kigge på næste forhandler. Har du dog fået mod på at besøge Kingfish.dk’s udvalg af tørdragter kan du se mere på knappen herunder som tager dig direkte til deres kategori med dragterne:

Kingfish er en rigtig fin forhandler af tørdragter. De er måske faktisk den forhandler med det største udvalg i hele Danmark. Og det siger ikke så lidt, for tro det eller lad være, men der er faktisk en del forskellige forhandler.

I dette indlæg har vi dog som sagt valgt at skære det store antal ned til tre kandidater, som det er værd at bruge sin tid hos. Det er de tre sider med de bedste priser og som samlet har alle varianter du kunne ønske dig.

Når vi om lidt skal til at kigge på Kingfish’s udvalg kommer vi til at vise det i billedform og henvise til deres webshop med et par knapper undervejs, disse har vi linket direkte til kategorien, hvor du kan købe din nye tørdragt.

Opsummering:

Det er ikke altid en nem beslutning, sådan at vælge den rigtige tørdragt. Både fordi det er et dyrt produkt at købe, men samtidig fordi der er så mange specifikationer og forskellige egenskaber at tage højde for i vurdering af, hvilken tørdragt der er den bedste til at matche dine behov.

Jeg håber du igennem dette indlæg bliver klogere på netop det og nemmere kan tage en afgørelse, hvad angår købet af din nye tørdragt – det gælder altså uanset om du skal bruge den til dykning eller kajak-sejlads.

Forfatter

Skriv en kommentar