ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Du kender det helt sikkert godt med vand i øret. Hver eneste gang efter en omgang motion i vandet, står du efterfølgende nærmest bare og hælder vand ud af øret. Dette kan løses med et par gode ørepropper!

Silikone ørepropper til svømning

Silikone ørepropper til svømning

Disse ørepropper er virkelige gode til svømning eftersom de kommer fra det anerkendte og dygtige svømmemærke: TYR.

Ørepropperne kommer en en special udviklet form, som betyder, at de sidder godt fast i ørene og ikke falder ud under svømningen.

Et par ørepropper som disse vil uden tvivl gøre det langt mere behageligt, både at svømme, men særligt også efter. Så er du sikker på, ikke at skulle være irriteret over vand i ørene længere.

Ørepropperne findes til alle størrelser. Så uanset om du er ung eller gammel. Ja, selv hvis du er barn, så kan du købe disse ørepropper til svømning eller vandleg.

Efterhånden som du bruger disse ørepropper så vil de også gradvist tilpasse sig i formen til dit øre fordi materialet er lavet som det er.


Biofuse ørepropper

biofuse ørepropper

Biofuse er udelukkende et svømmemærke og de laver nogle helt fantastisle ørepropper til børn og voksne. Uanset om du er en vandhund eller en elitesvømmer, så vil disse ørepropper sikker være skide gode til netop dig.

Ørepropperne her er udformet på en måde, som gør dem særligt optimale til at fungere med en badehætte uden over ørene og propperne. Det kan ofte være et problem, at badehætten klemmer for hårdt på propperne. Det kommer til at irritere dig over tid. Har du allerede oplevet det, så kan disse anbefales som løsningen.

Propperne sidder i øvrigt utrolig godt fast, så behøver du heller ikke skulle fiske dem op fra bunden af svømmehallen fra tid til anden.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Speedo ørepropper – ERGO

speedo ørepropper til svømning

Disse ørepropper er nogle af de bedste på markedet. De er ultra lette og super komfortable at have i ørene. Modsat mange andre svømme ørepropper til vand, så sidder disse ikke så stramt, at de gør ondt.

Du kan med lethed havde disse ørepropper i, i flere timer i streg uden at føle ubehag.

Derudover så kommer de også med en lyd-teknik som gør, at du ikke afskærmer dig selv fra relevante lyde under såvel træning som stævner.


Ørepropper til elite svømmeren

Ørepropper til elite svømmeren

Dette er et par virkelig hårdføre og brugbare ørepropper til elitesvømmeren fra ARENA. Et klassisk svmmemærke og et par kvalitets ørepropper der bare ikke slår fejl. Særligt ikke når de og du skal præstere.

Kvalitet fra Snegl til Ende. Det gav ikke mening, men ikke desto mindre er disse ørepropper hvertfald toppen af poppen.

Ørepropperne her er dog en smule store i det. De er som sagt også til elitesvømmere. Vi anbefaler derfor at man er hvertfald 16 år gammel før man køber disse. Eller hvis man oplever, at andre ørepropper er en smule for små til én. Så kan disse også være et godt match.

Ørepropper har længe været en kendt og meget benyttet del af konkurrencesvømmeres udstyrsnet (også min, og hvis ikke du har, så skynd dig at anskaffe dig et par). Til gengæld har jeg ikke særligt tit, hvis nogensinde, set en motionssvømmer med et par i ørene, og det er en stor fejltagelse. Det vil ikke bare gøre det mere behageligt at svømme, men også skåne dig for en masse problemer efter turen til svømmehallen.


 

Har fået vand i ørene, men hvordan får jeg det ud?

Du har sikkert allerede prøvet enten headbanging, at sove på den side med vand i øret eller øreskylning, for det er virkelig irriterende at have vand i øret. Man vil næsten gøre alt for at få det ud igen.
Oftest (9 ud af 10 gange)løber vandet ud af øret igen automatisk i løbet af et par dage uden man lægger mærke til det. Også er der ikke mere i det. Er det bare en ubehagelig/indelukket følelse i øret, vil vandet næsten altid bare løbe ud.
Hvis dette ikke sker, og det begynder at gøre lidt ondt, vil det formentligt være  den bedste ide at smutte til lægen. Han kan ofte lave en rigtig øreskylning, også vil vandet for det meste komme ud. Det vil være det klart sikreste, for at gøre noget selv derhjemme an være meget farligt. Fx. er der mange som prøver sig ad med vatpinde, og det er en virkelig dårlig ide, da det kan forårsage meget skade. Stikker man den for langt ind, rammer man pludselig trommehinden, også er skaden allerede sket. Derfor hold dig fra vatpinde. Det er mit bedste råd.
Ved lægen får man ofte noget recept, som man skal dryppe øret med et par gange om ugen. Ellers fjerner han bare ørevoksen, og skyller øret.

Undgå vand i øret helt med et par ørepropper

Vil du undgå alt det bøvl med lægen, recepter, headbanging og jeg ved ikke hvad, så skynd dig i stedet at anskaffe dig et par ørepropper. Det vil være en god og billig investering, som formentligt vil spare for dig en masse besvær.

Ørepropper kan bruges i mange sammenhænge.
Ørepropper behøver ikke bare være en fordel, hvis man tit er i vandet. Ørepropper er nemlig også særdeles gode til andre ting. Fx. hvis du sover ved siden af en som snorker som en sindssyg, så er det altså meget dejligt med et par ørepropper, som sætter en stopper for snorken (den har jeg brugt mange gange).
Desuden til koncerter, hvor musikken lige er takken for højt. Så er ørepropper altså en god løsning, specielt til mindre børn.

Specielle ørepropper til svømning

Der findes uendeligt mange forskellige slags ørepropper i alle mulige farver og former. Ørepropper til svømning er lidt, hvis ikke meget, forskellige til de almindelige ørepropper.
Ørepropper til svømning, er nemlig oftest sådan en spiral, som man putter ind i begge øre. Øreproppen slutter så til, og forhindrer at vandet kommer ind i øret. Desuden er det specielle ved denne Glandon ørepropper (hvor man desuden får en næseklemme med, som også er særdeles brugbart – AFFLIATE), at den ikke nødvendigvis nedsætter hørelsen, som mange andre ørepropper gør. Dette er en stor fordel, hvis man skal høre efter hvad træneren siger, eller hvad ens svømmekammerater siger.
Denne Glandon øreprop, som er den mest brugte øreprop blandt svømmere, er en særdeles holdbar og god øreprop, som kan bruges i flere år. Jeg har haft meget glæde af min i hvert fald.

Ørepropper koster ingenting.
Til under 100 kroner kan man købe de fleste slags ørepropper. Den her pakke fra Glandon incl. en næseklemme også, fås til 99 kroner, hvilket jeg med glæde smider efter den, for at undgå nogle af ovenstående problemer. Så jeg vil klart anbefale, dig at anskaffe dig et par. Det vil skåne dig for en masse problemer i fremtiden. Specielt hvis du svømmer open water/triathlon, men også i svømmehallen.

Forfatter

Skriv en kommentar