ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Leder du efter den helt rigtige tank til både, så er du kommer til det rigtige sted. Uanset hvilket formål båd-tanken skal udfylde – så finder du det her.

Nedenstående boks med 4 forskellige typer tanke vil hjælpe dig det rette sted hen. Bare klik på den type tank du mener du har brug for.

Vandtanke til både

Hvis du er på udkig efter udelukkende en vandtank til båden. Så er dette underafsnittet at læse. Det er uanset om vandtanken kun skal bruges til drikkevand eller andre formål.

Hvis de nedenstående to ikke kan klare dine problemer, eller løse dine udfordringer så kig videre. Eller måske blot opfylde din behov for vandopsamling eller opbevaring på båden. Hvis det heller ikke hjælper. Ja så er der nok ikke mange tanke som kan.

Marineudstyr, som vi henviser til, er branchen førende sælgere og dem vi hører bedst anbefalinger om. Der er selvfølgelig ikke den store forskel. Når det blot drejer sig om opbevaring. Men pris sammenlignet med kvalitet – der er det eksperternes favoritter.

De to mest populære tanke, som også kan benyttes som universaltanke eller andre smart-tanke til din båd er disse to herunder:

Ferskvandstanke til både

Vi forstår derudover også på dem, som vi har rådført os med, at netop disse skulle kunne klare selv de mest komplekse opsætninger på båden. Derfor er det også dem vi vil anbefale til dig. Det er selvfølgelig uanset, om du er ejere af en større eller mindre båd. Om du blot skal bruge en normal benzin eller diesel tank eller faktisk leder efter en ferskvandstank.

Det smarte ved at handle vandtanke online er, at du oftest får dem til en langt mere favorabel pris. Derudover behøver du ikke at køre langt til et udkantsområde for selv at afhente dine vandtanke til båden. De bliver bare fragtet lige til der, hvor du har båden liggende. Lige der, hvor du har behov for dem.

Hvis du er på udkig efter en ordinær vandtank til båden, vil vi anbefale den førende sælger på markedet, nemlig Marineudstyr. Klik på linket herunder for yderligere information og for at gå til netop forhandleren.

Spildevandstanke til både

En spildevandstank kan bruges både til båden og til haven. Det er en uspecificeret tank, som oftest bruges til regnvandsindsamling. Det er vand du senere kan bruge til lige det formål du selv ønsker. En af de gode tanke til netop dette formål vil vi beskrive yderligere senere i dette afsnit.

En af de favoritter, som oftest bruges af bådentusiaster til at opsamle spildevand er denne fænomænale spildevandstank fra Vetus. Her kan du opbevare fra 42 liter spildevand helt op til tanke med en kapacitet på +300L. Det er altså nogle ordentlige tanke, som kan bruges til alle niveauer og formål.

Her får du altså en super tank, som kan bruges til de fleste formål. De har samtidig en lang række forskellige størrelser som du kan vælge i mellem. Faktisk hele 8 forskellige størrelser: 42 Liter, 61 Liter, 88 Liter i de små størrelser.

Hvis du i højere grad er ude efter nogle medium størrelser. Så fås de også i størrelserne: 137 Liter, 170 Liter til 215 Liters spilsevandstanke.

Er du i stedet ude efter nogle helt store tanke så kan de slutteligt også fås i størrelserne: 335L og 390 Liters tanke til din båd.

Eller hvis du har andre planer, måske som spildevandsopsamling til haven eller blot stående på havnen.

Her du fået mod på at shoppe lidt mere rundt på en professionel side. Så anbefaler vi, at du læser lidt yderligere omkring spildevandstankene på nedenstående link.


komplet opsat spildevandstankHer vil du ydermere kunne købe propper, farvemarkeringer og bundpropper. Samt forskellige switch produkter som gør håndteringen af væskerne nemmere. Derudover vil du kunne introducerer dem bedre til slanger og andet ekstra udstyr. Alt sammen noget du også vil kunne finde på ovenstående side.

Oftest kan en spildevandstank, bruges til opsamling af regnvand. Det kan bruges til at skylle ud i et søtoilet installeret på jeres båd. Det sparer jer, for en sørens masse forbrug på vand. Vand som alligevel godt må være bakteriefyldt vand opsamlet på og omkring båden. Alt i mens I er på tur.

Er du i stedet ude efter et 100% komplet opsat spildevandsanlæg til båden. Så er nedenstående produkt en oplagt kandidat. Det er Nuoveda Rade, som er en komplet spildevandstank i størrelserne 40L til 100L. Du har flere forskellige valgmuligheder ift. størrelser.

Brændstofstanke (benzintank/dieseltank) til båd

septiktank til søtoilet

De fleste både “kommer” med en brændstoftank – men oftest er disse slidt. Fyldt af gamle rester og affaldsprodukter fra tidligere brug. De har derfor ofte behov for udskiftning. Det er ikke altid, det er nemt eller muligt at få øje på. Det kan samtidig være en rigtig god investering. Det skyldes, at benzinen eller den diesel som skyldes ind i bådmoteren er renere.

Samtidig bliver tankene også med tiden slidte og afgiver nogle gange plast til diesel eller benzinen. Netop derfort kan være en god idé at udskifte en gammel brændstoftank på din båd. Hvis du har købt en båd uden en brændstoftank. Så vil det ligeledes være oplagt at købe en. Ellers sejler du nok ikke så langt.

Her vil de fleste universaltanke kunne bruges. Det vi oftest hører er den oplagte kandidat til en benzintank til båden er brændstoftanken fra Vetus. Den kommer i mange forskellige størrelser og mål. Den kan købes på nedenstående link. Her vil du også finde mange andre egnede brændstoftanke. Netop designet til formålet at opbevare benzin og diesel på din båd.

Septiktanke til både

En septiktank, er det du nok oftest vil forbinde med jeres søtoilet på båden. Det er dog også en beholder som fungerer som en bundfældningsopfanger. Den er oftest tilkoblet jeres spildevandstank og fungerer som en bundfældningsbeholder. Oftest vil i have en antihæver tilkoblet, som renser og aflaster de normale bådtanke. Det gør at alt det faste bundfald føres ned til denne tank.

Til en septiktank købes oftest et septikrør og en måler som måler bundfaldet. Blandt andet i/af jeres spildevandstank. Den har den med oftest også at opfange en masse bundfald. Det vil oftest være en god idé at filtrere til jeres septiktank.

membranpumpe til septiktanke

Til dette formål vil det også være en god idé at anskaffe jer en membranpumpe. Det vil blive forklaret en del bedre på linket herunder.

Hvis du ikke allerede er blevet en smule bekendt med de forskellig brug af en septiktank til båden. Så vil jeg råde dig til at læse yderligere omkring netop dette på Marineudstyr. De er de eksperter vi rådfører os med, og den førende forhandler i DK. Derfor anbefaler vi, at I benytter jer af dem.

Det vil ikke være en dårlig idé netop at undersøge og vurdere om ikke i bør investere tid og penge i at få installeret et septiktank system på båden. Det kan spare jer for nogle ubehagelig bakteriefyldte oplevelser. Samtidig vil det gøre det hele nemmere og mere bekvemt på båden.

Septiktank til søtoilet

septiktank til søtoiletDu vil oftest selv kunne både installere et søtoilet og en septiktank ombord på jeres båd. Som i vil kunne tømme manuelt eller få andre til det. Eksempelvis til slut på jeres tur. Det vigtigste er dog, at i ikke går på kompromis med kvaliteten af jeres septiktank ombord på båden. Det kan blive en grim oplevelse. Puha.

Derfor vil vi i den anledning også anbefale at du tager et smut forbi marineudstyr.dk. Her kan i kigge på deres udvalg af tanke til septisk opbevaring og udrensning. Blandt andet af potentielt bundfald i spildevandsbeholderen.

Alle produkterne vil kunne findes på deres side. De er topprofessionelle og altid klar med en hjælpende hånd ift. guiding af dit køb af din nye septiktank. Så er i sikre på den er af den bedste kvalitet. Også uden, at du skal hose op med alt for mange penge.

Der skal jo også være til meget andet lækkert ekstra udstyr til båden.

Universaltanke til både

universaltank 88LUniversaltanke kan bruges til vand, diesel eller som septiske tanke. Altså tanke til toilettet/søtoilettet på båden. Det er tanke, som navnet indikerer, der kan bruges til mange forskellige formål. Derfor er universelle i deres variationer og brugen af dem.

Universelle tanke til båden er intet nyt. Kvaliteten er dog de seneste år blevet så god på disse universaltanke. Blandt andet takket være den teknologiske udvikling. Derfor er det rent faktisk nu er både respektabelt og helt legitimt at bruge dem til lige det formål du ønsker.

Universaltanke er altså fleksible båd-tanke, som ikke bare er beregnet til ét enkelte formål. De findes i en lang række forskellige mål med forskellige opbevaringskapaciteter. De spænder fra de helt små under 30L tanke til imponerede 1000L, 2000L og 3000L tanke. Selvfølgelig også andre størrelser.

100L, 200L og 300L universaltanke

Det er dog mere normalt, at de fleste køber tanke på omkring 100L, 200L eller 300L. I enkelte tilfælde vil du selvfølgelig få brug for såvel 400L universaltanke til 5-600L tanke. universelle tanke til båden 61L

Når man har så versatilt (universelt) et produkt, er det selvfølgelig klart, at størrelserne også skal passe til de fleste formål. Uagtet om det er som tank til søtoilettet eller blot som opbevaring af spildevand. De kan også bruges som videførende vandtank til nedkøling af moteren ved hjælp af saltvand eller lignende.

Ferskvandstanke

ferskvandstanke og filtre til båden

Det er vigtigt at opbevare ferskvand korrekt og kvalitetssikret.

Til det anbefaler vi KUN de bedste forhandlere, som vi ved har produkterne i orden. I dette tilfælde, og er du på udkig efter en ferskvandsbeholder til båden så anbefaler vi en af Marineudstyr.dk’s ferskvandstanke! Kvaliteten fås ikke bedre og servicen er i orden.

OG! Så kan du bestille direkte fra deres hjemmeside. Også i lige den størrelse du ønsker. Slutteligt kan du få leveret til lige den lokation du ønsker. Det er god service, og så er du sikret det absolut bedste kvalitet. Særligt når du handler ved en af Danmarks førende forhandlere.

Derfor. Hvis du ønsker at handle en god og stabil ferskvandstank. Så anbefaler vi, at du undersøger det nærmere på linket herunder. Derudover vil du også kunne finde saltvandsfiltre og udrensningssystemer på nedenstående link. På den måde kan du nemt få styr på afsaltningsprocessen. Efter købet komme i gang med at fylde din ferksvandsbeholder ude på havet.

Opsummering

Når man er den stolte ejer af en båd, så er det enormt vigtigt at have styr på – og sørget for at have købt den bedste vandtank. En vandtank, også kaldet spildevandstank eller septiktank er selvfølgelig ikke kun forbeholdt dem med en båd.

De kan bruges i alskinsfacetter til både at opsamle spildevand eller opbevare andre væsker.

Dette indlæg kommer vil til at gennemgå de forskellige tanke.

Vi kommer derudover til at henvise til nogle steder, hvor du kan søge yderligere information. Det anbefaler vi, at du søger hos vores eksterne partnere, da de er eksperterne på området og har siddet med dette i mange år. De kan derfor også guide dig professionelt frem til lige akkurat den septiktank du bør købe.

Forfatter

1 kommentar

  1. Hej rygcrawl.
    Elsker jeres guides til alt det lækre bådudstillingen jeg snart skal have købt mig.
    Det virker dig som om nogle SF disse tanke er mere til almenbrug og ikke sp meget specifikt til båden: men det er måske bare mig der fejlfortolker måden i hr skrevet det på.
    Nu får jeg lige læst det en gang til. Det er da overhoved ikke normale tanke i skriver om men egentligt super præcist omkring marine tankenog beholder til båden. Min fejl, super indlæg!

Skriv en kommentar