ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Er du elite svømme eller vil du bare gerne have et par gode trænings svømmefødder fra et af de gode mærker: Arena, Speedo eller DMC Elite – så finder du dem lige her. I denne komplette guide gennemgår vi alle de forskellige Zommers svømmefødder, så du nemt og let kan vælge dem der opfylder dine behov bedst.

Arena Svømmefødder

Arena har længe lavet nogle af de bedste svømmefødder på det danske marked. Det gælder, som det drejer sig om her, både svømmefødder til svømmeren der gerne vil træne sine spark mere. Men det gælder også deres store udvalg af svømmefødder til andet brug.

Vi har i dette indlæg og afsnit omkring Arena’s svømmefødder kun udvalg én enkelt model. Det er ikke fordi deres andre modeller er hverken dårlige eller ikke værd at nævne i denne sammenhæng. Det er simpelthen af den grund, at vi syntes valget af denne træningssvømmefod er så oplagt, at der ikke er grund til at forvirre jer svømmere med andre inferiøre modeller.

Den Zoomers vi har udvalg fra Arena er uden tvivl den vi vil anbefale, hvilket altså også er grunden til den her står alene sammenlignet med dem vi har udvalgt blandt nogle af de andre mærker, hvor der er valgt min. 2 forskellige modeller.


ZOOMERS – Powerfin Pro i grøn

Arena svømmefødder Powerfin pro

Disse svømmefødder fra Arena er som vi allerede har skrevet deres absolutte topmodel. Det har vi og mange hvertfald konkluderet efter mange års erfaring og brug. Modellen har alle fordelene som et par dyre “højteknologiske” og flotte svømmefødder har. Det er alt sammen pakket ind i et ordinært, og måske endda indrømmet lidt kedeligt design.

Det er egentligt lidt en skam, at svømmefødderne fra Speedo er så grimme når de faktisk er nogle af de bedste overhoved på markedet.

Svømmefødderne har et assymetrisk design, som fordeler kraften i den præcise udligning, som havde du dem ikke på. Det er vigtigt med et par Zoomers, at de bare er en naturlig ekstention af din fod. På den måde træner du ikke forkerte muskler mere sammenlignet med når du ikke benytter dig af dem – som eksempelvis til konkurrence og stævner.

Den åbne hæl på svømmefødderne sikrer at du selv kan afgøre din fods præcise placering. Deres udformning efterlader god plads til tærerne, som oftest kan blive ømme i et par korte trænings svømmefødder.


Speedo svømmefødder

Nu har vi været igennem det første mærke og skal til svømmefødder fra Speedo. Her har vi, som vi skrev i starten udvalg to modeller til dig. Og du kan godt glæde dig. Det er to skidehurtige og gode svømmefødder fra Speedo begge to. Nogle de godt kan være stolte af at have produceret til verdens svømmere.

Vi starter først med Speedos helt nyeste skud på stammen. Nogle vi ikke har haft lang tid til at danne bekendtskab med. Den lille erfaring vi har med dem er dog helt igennem fantastisk. Derefter kommer vel nok Speedos mest solgte Zoomers produkt overhoved. Nemlig deres Biofuse model. Det er nok et par korte svømmefødder som enhver der har tilbragt bare lidt tid til svømmetræninger må have set.

Lad os endelig ikke holde jer hen længere og lad os hoppe direkte til anmeldelserne.

Speedo Fastskin Kickfin

Speedo svømmefødder Fastskin Kickfin2

Disse svømmefødder fra Speedo er deres nyeste skud på stammen i konkurrencen om at dominere markedet for korte svømmefødder til elitesvømmere. Det er et par helt igennem fantastiske svømmefødder som har fået super god respons af såvel anmeldere som forbrugerne

Det er med det i mente så også nogle af de dyreste finner man kan finde på markedet i dag, det på trods af at modellen faktisk stadig holder sig under 500 kr.

Disse svømmefødder er designet efter enhver konkurrencesvømmers drøm. Fødderne er perfekt til triathleten eller svømmeren, som gerne vil få det maksimale ud af træningen i vandet.

Endnu sejere er det, at Speedo har været ude og bruge en 3D fodsscanningsteknologi til at skabe det ultimative fit på foden. De sidder i øvrigt som en drøm!


Biofuse Finner

Speedo svømmefødder til træning

Disse korte svømmefødder fra Speedo er produceret i 100% silikone og er derfor super holdbare.

Ud over at være et af de mest købte korte svømmefødder overhoved så har Speedo også formået at producere en model så billigt, at den koster op i mod 100 kr. mod dens nærmeste konkurrent.

Alt i alt en virkelig prisbevidst svømmefod sammenligner man kvalitet og pris på tværs er det nok en af de modeller som opnår den bedste score.

De er designet relativt hårde. Men deres split-design i spidserne giver en god efter-kraft i hvert spark som er med til både at øge styrket i dine ben under træningen samt forbedre dine anklers fleksibilitet.

Disse er klart det bedste valg til førstegangskøbere.

DMC Elite svømmefødder

Ej at forglemme, svømmefødder fra DMC er gået fra at være et mærke ingen snakkede om til et mærke man næsten ikke kan undgå at nævne når man skal snakke om konkurrence finner og Zoomers til konkurrencesvømmere.

DMC finner har virkelig formået at manifestere sig som det primære valg hos et hav af svømmere. Det er også af god grund, for de producere virkelig nogle kvalitets-finner uden at prisen stikker af, som det opleves hos nogle brands.

Alt i alt er DMC svømmefødder et super valg til såvel øvede som nybegyndere, der har mod på at tage deres svømmetræning til næste niveau.


Konkurrence finner

DMC elite zoomers svømmefødder

DMC Elite er de perfekte konkurrence finner til den seriøse svømme – men også nybegynderen der bare gerne vil købe et par ordentlige konkurrencefinner i første omgang.

DMC Elite er toppen af konkurrence finner i både Danmark og det store udland. De har en virkelig naturlig følelse og er vel derfor også blevet det oplagte valg for svømmere.

Finnerne er lavet til konkurrence og er derfor også produceret udelukkende i silikone fremfor gummi. De har inden bund, hvilket som tidligere fortalt giver det bedste fit i finnen.

Det asynkrone design på finnens spids gør, at den fordeler trykket perfekt gennem benet og virker til at undgå krampe og træne hofte, lår og læg muskler på korrekt og sund vis.

Samtidig sikrer formen også at du ikke banker finnerne sammen under brug, hvilket nogle andre konkurrence finner har det med at gøre.

Herunder kan du ses en video af Daniel fra Watery som præsentere dem i de forskellige farver (vi har linket til hver farve herunder):

Ovenstående er link til den grå model på billedet, det skal dog siges at konkurrencefinnerne fra DMC kaldet ‘Elite’ også kan fås i 3 andre farver til præcis samme pris. Du kan se dem alle herunder.

Fås også i:

Lyserød:

Grøn:

Orange:


TRÆNINGS FINNER- MP Alpha Pro Finner

MP alpha pro finner

Hvis du ikke allerede er klar over det så er Michael Phelps Alpha Pro finner nogle af de letteste og hurtigste trænings og konkurrence svømmefinner på markedet.

MP er et relativt nyt mærke, men de har allerede kastet heller svømmemarkedet bag over med dette revolutionerende design. Svømmefødderne er både kortere og mere asynkrone end det nogensinde før er set.

Derudover er de ikke produceret i tung silikone som mange andre svømmefødder er. MP Alpha Pro finner er produceret i en særlig patenteret skum som gør dem op til 70% lettere sammenlignet med konkurrerende svømme finner.

Disse finner er ligesom resten i dette indlæg FINA godkendte og lavet i et collab mellem Michael Phelps og Bob Bowman.

Den korte form på finnerne gør ligeledes at din sparkefrekvens bliver meget mere i takt med din normale, hvilket er positivt for træningen med disse korte og lette finner.


UDGÅET: Trænings finner

DMC trænings finner

Hvis du er ude efter et par super gode træningsfinner så kan vi klart anbefale disse fra DMC.

Som du måske allerede har lagt mærke til er vi vilde med trænings finner til svømning fra DMC. Det er altså bare fordi de laver et super produkt til en pris alle kan betale og som er mere end fair.

Som svømmer står du tit i en situation efter en god svømmetræning og er primært træt i arme. Det kan være en ulempe. Selvfølgelig skal der være synergi mellem arme og ben. Men det nytter ikke, at bare fordi lårene er større muskler, at disse så ikke trænes i lige så høj grad som armene.

Det kan du med et par effektive trænings finner fra DMC gør op med en gang for alle. Med disse finner kan du effektivt og billigt træne dine ben mere under og til hver svømmetræning.


Opsummering:

Du bliver mødt med en kort gennemgang af de bedste svømmefødder indenfor hvert mærke og får dermed den bedst mulige forudsætning for at købe de helt rigtige. Vi har sørget for, at linke til det billigste sted du kan købe dem.

Først viser vi dig de klart bedste trænings finner fra Arena. Dernæst har vi givet dig to muligheder at vælge mellem af Speedo, begge nogle vi syntes er de bedste Zoomers svømmefødder.

Afslutningsvist har vi også taget et par super gode svømmefødder med fra DMC Elite som du kan finde i 4 forskellige farver. Rosinen i pølseenden er så en special model fra Alpha Pro som gennem et anderledes design giver dig nogle helt andre muligheder.

Forfatter

2 kommentarer

  1. Jens Ole Søndergaard Svar

    Biofuse finner
    Jeg kan ikke gå ind på hjemmesiden hvor jeg finder Biofuse finner (begynder)

    • Benjamin Jørgensen Svar

      Den skulle gerne virke nu. Tak for din kommentar, således jeg blev opmærksom på det.

Skriv en kommentar