ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

cressi apnea våddragt 7mmI denne anmeldelser skal vi anmelde den billig våddragt Cresse Apnea på 7mm.

Vi har været ude og teste våddragten og kan hurtigt konstatere at det er et overordentligt fint køb til den billige pris.

For pengene er det en af de absolut bedste våddragte til have, fjorde og lignende i Danmark.

Det bliver uden tvivl båd et godt køb for den erfarne UV-jæger eller nybegynderen. Indrømmet. Måske mest af alt sidstnævnte.

Neoprendragten fra Cressi består af et 7mm neopren lag og er meget slidstærk og enormt holdbar.

Jeg har testet våddragten fra Cressi over en måned og vil give den 9/10 ♥

Du finder dragten billigst ved nedenstående link, som løbende scanner alle webshops på det danske marked for den billigste pris.

Lige nu er prisen KUN 1899 kr. ⇐ Det er uhyre lavt!

Bemærk: Cresse Apnea 7mm er udgået af produktion, så vi viser derfor gennem hele artiklen prisen for Cresse Apnea PRO 7mm, der er en ny og forbedret version. 

 

7mm våddragt på tilbud

Dette er nok en af de bedste 7mm våddragter til UV jagt som du løbende finder på tilbud.

Lige nu kører Dykker-butikken.dk også et super tilbud med hele den to delte våddragt til bare 1449 kr.. som skrevet tidligere er det uhyre lavt.

Spørgsmålet er så, om det også er en god pris, set i forhold til det du får ved at købe våddragten. Til det kan jeg også kun svare ja. Det er en fænomenal våddragt til prisen, som både leverer super isolerende effekt der holder dig varm under hele dykkerturen og samtidig efterlader behagelig bevægelsesfrihed.

Dragten kommer med integreret hætte, som sidder fast på overdelen af den to delte våddragt fra Cressi. Den er lavet i et neopren materiale der hedder “Span”, hvilket er en videreudvikling af det “normale” neopren som giver yderligere bevægelsesfrihed. Det føles for første gang sådan oprigtigt RART at have Cressi Apnea våddragten på.

Det er meget at sige i forhold til så mange andre våddragter.

 

cressi apnea våddragt 7mm uv dragtHvis du gerne vil se andre våddragter så kan du kigge denne guide til triatlon våddragter og svømme våddragter.

Detter er ikke en våddragt beregnet til hurtig svømning i overfladen. Der er ikke optimal fart i hverken udformningen af våddragten eller materialet. Våddragten er beregnet til normal scuba dykning, men først og fremmest primært til fridykkeren og UV-jagt.

Underdelen i dragten rækker langt op over dine hofter og sammenføgningen sørger derved for, at der ikke kommer vand ind, selvom Cressi Apnea våddragten på 7mm er todelt.

Ud over en integreret hætte så har Cressi Apnea også en forstærket plade på brystet så du nemt og behageligt kan gen spænde din harpun.

Derudover vil du, som på mange andre dragter, finde forstærkninger på både knæ og albuer. Det hjælper til at beskytte dig, men også våddragten mod slitage.

 

Valg af våddragt størrelse og tykkelse

Nu er du kommet til at vælge både tykkelse og størrelse på din Cresse Apnea.

Nedenunder her ser du en størrelsesguide. Det er guidende, og jeg vil råde dig til primært at gå efter højden som første mål. Når du har fastlagt dig på 2-3 størrelser her, så skal du overveje størrelsen på ølvommen eller brystkassen og vælge efterfølgende ud fra, hvor mange kg. du vejer.

Når du først tager højde for højden (høhø) og herefter vægten er mit indtryk at folk faktisk kun i ca. 5% af tilfældende vælger den forkerte størrelse til dem.

Valg af størrelse Cressi Apnea 7 mm våddragt

Nu skal vi så til det med tykkelsen. Jeg får rigtig mange spørgsmål, fra kunder, som i stedet ønsker 9mm våddragter. Mit svar er ofte næsten koldt og kynisk. Det har du simpelthen ikke behov for.

Cressi Apnea på 7mm Span neopren skal sagtens holde dig rigeligt varm i 5 grader vand. Det er den typiske temperatur i Danmark, og du kan derfor være helt rolig omkring at du nok skal kunne holde dig varm i Cressi Apnea 7mm våddragt.

De fleste begyndere vælger netop denne våddragt, som jeg også startede sektionen ud med. De fleste meget aktive UV-jægere ender faktisk med at bruge dragten i op til 5 sæsoner, før de vælger en anden. Ikke fordi Apnea modellen ikke er god nok, men oftest fordi den bliver anset som “begynderen” når det kommer til UV-jagt.

Jeg vil derfor ikke tøve med at vælge denne dragt, selv hvis du har lidt erfaring med UV jagt.

 

Hvis du har mod på en engelsk anmeldelse er nedenstående rigtig god. Det er godt nok af 5mm, men det er også atypisk at folk svømmer i 7mm fordi det er meget tykt – det er næsten kun i Danmark det sker. Men anmeldelsen giver et meget godt inblik i UV dragten fra Cressi (Apnea)

Forfatter

Skriv en kommentar