Fendere og bøjer: Her finder du de bedste og billigste til din båd 🚢

Fendere og bøjer: Her finder du de bedste og billigste til din båd 🚢
5 (100%) 13 votes

Som bådejer er det at have fendere og bøjer uhyrligt vigtigt. På den måde sikrer du nemlig, at din båd får beskyttelse imod skader fra andre både, havne eller andet. Det kan derfor ikke italesættes nok gange, hvorfor man selvfølgelig bør foretage en investering på nået svarende til 50 – 200 kr. pr. bøje. Dette vil nemlig i sidste ende spare dig utroligt mange penge, for alle bådejere ved, at man på et tidspunkt vil komme til at støde ind i nået.

I dette indlæg, har vi fokus på bøjer til søs såvel som fender til båd, og som du nok kan gennemskue er det i og for sig to produkter, som løser en og samme udfordring – nemlig at sikre din båd. Vi har fundet markedets bedste tilbud på fender og bøjer. Hertil vil dette indlæg simplificere og give dig et overblik over de muligheder du har for køb af forskellige bøjer og sømærker.

Af nedenstående to links vil du blive videresendt til henholdsvis fendere og bøjer, så hvis du ‘bare’ ønsker at se alle produkter indenfor disse områder, kan du blot trykke der.

 


FENDERE

Fender til båd – CLASSIC FENDER NAVY

Fender til båd

 ✅ Pris: 188 DKK    

Køb din fender til båd her →

 

Denne fender til båd er med sin sorte navy farve utrolig flot og unik. Producenten fra Ocean har nemlig virkelig formået at gøre op med, at bådudstyr i form af fendere ikke skal være kedelige, men derimod fungere som en slags udsmykning – og det er vi fuldstændigt enige om.

Derfor er du nu med denne fender beskyttelse, til din både sikret både at kunne holde ridser og buler på afstand samtidig med, at du gør din båd utroligt flot.

Størrelsen på denne fender er afhænger af hvilken en du vil have.

Det vil altså sige, at du selv kan definere hvor lang og bred den skal være – og netop af den årsag, er denne fender til båd et utroligt alsidigt produkt, som kan benyttes til mere eller mindre alle både og skibe.

Du får en oversigt over de forskellige størrelser til denne fender ved at klikke på nedenstående – her vil du ligeledes kunne se hvilke andre farver du kan købe den i.

 

Køb din fender til båd her →

 

Fender til Båd – OCEAN FENDER HVID

Fender bådudstyr

✅ Pris: 129 DKK 

Køb din fender til båd her →

 

Fendere fra Ocean er blevet nogle af de mest populære på markedet, og det forstår vi fuldt ud. Der er nemlig ingen tvivl om, at de som sagt opfylder en utroligt vigtig rolle, nemlig din båds beskyttelse. I dette indlæg vil fender til skibe såfremt det er hvad man søger også kunne bruge til både og omvendt – det er nemlig en almindelig anderkendt misforståelse, at der er forskelle her.

Det essentielle er selvfølgelig blot, at man til skibe køber flere således du kan modtage et hårdere tryk for skibe i samme størrelse.

Denne fender til båd hører under kategorien fendere på tilbud og det gør den af den helt klare årsag, at vi her har at gøre med nået bådudstyr i form af denne fender, som er i høj kvalitet og som vores valgte forhandler kører mængderabat på. Derfor kan vi naturligvis kun på det kraftigste opfordre til at du køber det.

En vigtige note at tage sig, ved køb af fendere er naturligvis, at du ikke skal fylde dem med for meget luft. Vi plejer at sige 0,15 bar så den er fyldt godt, men husk altid på, at luft udvider sig i varmen, så hvis du har fyldt den til sprængepunkt, så vil du oplevede at den kan flække i hård varme fordi luften har udvidet sig for meget.

 

Køb din fender til båd her →

 

Fender Bådudstyr – MAJONI STARI

Fender tilbud

 ✅ Pris: 84 DKK     

Køb din fender til båd her →

 

Majoni hører til blandt europas største producenter af fendere, og derfor er det selvfølgelig også dem, som de fleste skuer til.

De har gennem mange år virkelig formået, at producere produkter i høj kvalitet, hvilket også afspejler sig ved, at deres kunder i større og større grad bliver ved med at købe der.

Bådudstyr som for eksempel en fender er et produkt, som man simpelthen blive nødsaget til at have som bådejer.

Vi har nemlig alle set klip, hvor fendere kunne have været løsningen i beskyttelsen af en båd, og eftersom sådan en båd regning er hamrende dyr – så hvorfor ikke købe den nødvendige beskyttelse i form af en fender til sin båd.

Udover at denne majoni fender til båd er flot, så har den også den klare funktion – at man nemt kan se den længere væk – så på den måde vil dette remedie ligeledes fungerer som en refleks for din båd.

Den kaldes også af nogle får en fenderholder til båd – men det mener vi blot er en fællesbetegnelse for alle fendere.

Den kan købes i forskellige farve kombinationer eksempelvis: Hvid, sort, navy blå, blå og den som vi har i dette indlæg.

 

Køb din fender til båd her →

 

Fendere på tilbud – MAJONI BLÅ SKIBE

Fender til skibe

✅ Pris: 189 DKK 

Køb din fender til båd her →

 

Denne fender til båd er produceret i en mere aflang model, og derfor beskytter den på større overflader – dog kan den ikke tage rigtigt tunge tryk, som hvis du for eksempel op imod en færge.

Den fender fungerer dog rigtig fint til sejlbåde, motorbåde med videre. Denne fender fåes i 11 forskellige størrelser, og derfor er du sikret på, at den kan købes til hvilken som helst bådtype. Det er en af de fendere, som vi på redaktionen har absolut flest af, da man også kan købe den i forskellige farver og dermed sikre at den matcher din båd.

Alle fendere er super nemme at puste op, og det tager ofte ikke meget mere end 2-5 minutter pr. stk, og det er endda relativt højt sat.

Hertil er du så heldig, at denne fender er på tilbud – og har faktisk været det i rigtig langtid, så derfor vil vi helt sikkert anbefale denne.

Vi er desuden af den opfattelse, at en fender på tilbud som denne har en kanon lang levetid – og det er faktisk nået der er generelt for alle fendere. Det er sjældent vi oplever at en fenderholder til din båd går i stykker indenfor 4 år, jo mindre den sprænges eller på anden vis beskadiges

Så hvis du er på udkig efter nået bådudstyr til beskyttelse, så er denne fender et rigtigt godt bud.

Der skal hvertfald lyde en købsanbefaling herfra.

Køb din fender til båd her →

 

 


BØJER

Bøjer til Søs – DANFENDER BØJE TILBUD

Bøjer til søs

 ✅ Pris: 55 DKK   

Køb dine bøjer til søs her →

 

Dette er den klassiske bøje fra Danfender, som der pt. er tilbud på. Den er utroligt holdbar, hvorfor rigtig mange ender med at købe denne.

Hertil er det typisk den, som de fleste bådejere ender med at købe, for med sådan en bøje til søs vil du virkelig blive set.

Den er nemt at påsætte ligesom de fleste fortøjningsbøjer, og derudover er den selvfølgelig også nem at blæse op.

Når du køber sådan en bøje, vil der medfølge en manual, således du aldrig vil være i tvivl om, hvordan du skal bærer dig ad med den.

Bøjer til søs opfylder som tidligere nævnt den vigtige rolle, at beskytte din båd imod slag, og det er du med 100% sikkerhed garanter ved køb af denne bøje.

Den er fremstillet i plast, og den har været på markedet for bøjer til søs i intet mindre end 35 år. Derfor kender de fleste personer, som har søgt på bøjer til sømærker til denne model.

Hertil er det et typisk syn, hvis man går en tur ved havnen. Det er hvertfald sjældent, at jeg ikke har set sådan en fortøjningsbøje.

Køb dine bøjer til søs her →

 

Bøjer og sømærker – DANFENDER SORT

Bøjer og sømærker

✅ Pris: 252 DKK 

Køb dine bøjer til søs her →

 

Endnu et godt tilbud fra Danfender er denne nyfortolkning af den klassiske bøje ovenstående.

Her har man nemlig farvet den i sort, hvilket vi synes specielt til hvide og sorte både er hamrende flot.

Du vil længere nede i indlægget kunne få en idé om hvad vi mener her – der vil nemlig fremgå billeder af en sorte bøje på en båd.

Af andre nævneværdige ting at kommenterer på ved denne fortøjningsbøje er klart, at den som med de fleste bøjer kan købes i forskellige størrelser, og derfor vil du ikke være udsat for, at du ikke finder en der passer din båd.

Når en bøje har den tykkelse, som disse har – hvilket egenligt er forskellen på en fender til både og bøjer til både – vil den kunne klare større tryk.

Derudover er der den helt åbenlyse ting, at den derfor også holder bådene længere adskilt, hvilket i en del tilfælde er at foretrække.

Køb dine bøjer til søs her →

 

Fortøjningsbøje – FENDER TILBUD

Fortøjningsbøje

 ✅ Pris: 166 DKK    

Køb dine bøjer til søs her →

 

En fortøjningsbøje som du kan se af ovenstående har det med, at blive fremstillet i forskellige modeller og størrelser og det samme er egentligt tilfældet her.

Bøjer og sømærker er super nemme at sætte til din båd. Det fungerer nemlig blot sådan, at du med en form for tovværk, binder din bøje fast til rellingen, således at bøjerne til søs hænger udover siden og dermed er klar til at tage i mod slag.

Vi har skrevet et indlæg om diverse typer af tovværk, så hvis du vil sikre dig, at du får fat i det rigtige så kan du læse dette indlæg her.

Du vil ikke opleve, at din bøje går i stykker eller ridser din båd, selvom den hænger op af din båd i helt koldt eller varmt vejr – dette er naturligvis en af årsagerne til, at de har så lang en levetid.

Der er ikke et endegyldigt svar på hvor mange bøjer du skal have til søs. Årsagen til dette er, at både findes i mange forskellige former og længder, og derfor er en god tommelfingerregel at de mest udsatte steder skal være dækket til.

Køb dine bøjer til søs her →

 

Bøjer i vandet – MAJONI BØJE

Bøjer i vandet

✅ Pris: 33 DKK 

Køb dine bøjer til søs her →

 

Mange efterspørger bøjer i vandet og derfor er denne billige bøje kommet med. For hvis du for eksempel blot skal placere en bøje i vandet, som er synlig og som du derfor nemt skal kunne spotte så er sådan en bøje i vandet perfekt.

Bøjer i vandet anvendes også til strandområder, havne og meget mere hvor man kan sætte en form for markering som betyder, at gæsterne ikke skal sejle her eller ikke må komme tættere på end til bøjen.

Derudover anvender en del fiskere faktisk også denne model af bøjer i vandet.

Den er nemlig meget synlig også om aften/natten.

Den kan faktisk også anvendes som bøje til båd eller fender til skibe – så på den måde er det en relativ alsidige og billig bøje vi har med at gøre.

Køb dine bøjer til søs her →

 


 

Bøjer til søs

Vi mener, at når du køber bøjer som skal anvendes til søs, så er det selvfølgelig som det første utroligt vigtigt, at du køber en bøje, som opfylder de funktionelle krav til din båd – det vil sige dækker de udsatte områder ved stød.

Herefter mener vi, at man altid skal gå efter modeller, som supplere ens båd, så det hvertfald ikke ser grimt ud. Vi har nemlig et utal af gange stødt ind i bøjer og sømærker, som simpelthen er så grimme, at det fuldstændig ødelægger designet på din båd – og sådan skal det jo helst ikke være.

Forestil at bruge rigtig mange penge på en dyr og flot båd, også vil man lige spare eller er uopmærksom ved køb af sine bøjer til søs – det ved vi fra erfaring, at man vil fortryde. Så der er ingen undskyldning for ikke at gøre det rigtig i første omgang.

Det gode ved både bøjer og fendere er selvfølgeligt, at de er aftagelige og derfor sagtens kan anvendes til flere både.

Det et som du nok kan regne ud blot at binde knuden op og installere dem andet sted. Husk desuden altid at være grundig når du skal købe din bøje eller din fender til din båd, for hellere købe en for meget end en for lidt.

Den dag en anden båd glider op i mod kanten af din vil du nemlig blive utroligt glad for denne beslutning – og på den måde sover du også godt om natten, da du ved din båd er sikret helt perfekt.

Nedenstående vil vi besvare hvad der er bedst en bøje til båd eller en fender til båd.

 

 

Fender til båd

Bedste Fender til båd
De fender til skibe og både, som vi mener du bør købe er dem vi har gennemgået af ovenstående. De er efter vores overbevisning de absolut bedste på markedet, og derfor kan du med ro i maven sagtens købe disse.

Desuden kan du være sikker på, at du får fendere og bøjer til søs, og generelt bare bådudstyr som er i højeste klasse. Vi har sjældent oplevet nogle være utilfredse med deres oplevelse af at være kunde hos vores valgtes forhandler, som vi igennem hele indlægget har henvist til.

En ting vi dog mangler at besvare er, hvilke der er bedst. Det vil sige er fendere eller en bøje bedst?

Det er der desværre ikke en entydigt svar på, for som sagt så handler det som at beskyttelsen er i højeste klasse, og det kan sagtens være en kombinationen af begge. Vi kan dog sige, at hvis du har en relativ lang båd, så vil fendere typisk være det korrekt bud hvorimod en bøje typisk vil klare større tryk.

Hvis du bare i det mindste er i tvivl om hvad din båd skal have, så skriv endelig til os via nedenstående kommentarfelt eller henvend dig til forhandleren, som har rigtig mange års erfaring indenfor dette område, og som derfor med sikkerhed kan pege dig i den rigtige retning.

Imens vi var igang med at skrive dette indlæg fik vi en henvendelse på om vi vil anbefale eller ej at tage sine fendere og bøjer op under sejllads. Det kan man naturligvis sagtens gøre, dog ved vi også, at der så er en ophøjet risiko for at man glemmer at sætte dem ned igen, og når man måske mindst venter at have brug fir dem, så er de oppe og dermed ikke kan beskytte din båd.

Af den grund anbefaler vi altid at man lader dem hænge nede, således du ikke bliver udsat for dette. Der ville nemlig ikke været nået mere irriterende end hvis det skulle være udfaldet.

Uanset hvad så ønsker vi dig alt held og lykke på vandet, og håber du vil få en kanon oplevelse som bådejer, og at dine fendere, bøjer og sømærker vil hjælpe dig til at have en beskyttelse på vandet.

 

 

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.