Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Dette indlæg byder på en samlet anmeldelse og test af: Full face snorkelmasker og dykkermaster.

Så kunne du godt tænke dig en helmaske til snorkling, men er usikker på, om de i virkeligheden virker?

↓ Så læs med LIGE HER ↓

Full face snorkel maske test:

Først har vi testet en snorkelmaske som dækker hele ansigtet. Altså en såkaldt Full face snorkelmaske.

Samlet set kan det siges:

Fullface snorkelmasker virker bare super!

Der er selvsagt forskel på kvalitet mellem de forskellige produkter, ligesom ved normale dykkermasker eller snorkelsæt.

Derfor har vi også lavet seperate anmeldelser af de forskellige snorkel masker som er “full face” man kan anskaffe sig på markedet i dag.

En god Fullface snorkel maske koster mellem: 250-999 kr.


Den Prisbevidste

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Bedst i test

Bedst i test snorkelmaske til hele ansigtet dækker

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne snorkelmaske dækker hele ansigtet og er perfekt til dig, der gerne vil have den absolut bedste kvalitet. Denne Full face snorkel maske er fra mærket Ocean Reef og er af højeste kvalitet.

Den lukker helt tæt om ansigtet, selv på dig med lidt skæg vil du sjældent opleve at den lækker vand ind i masken under dine snorkelture.

Snorkelmasken er særligt god til koldere vand, så du holder vandet væk fra ansigtet og området omkring din mund. Hvis du er træt af, at have trætte og kolde kæber og mund efter snorkelturene, så er denne full face maske helt sikker noget for dig.

Selve snorkel røret kan afkobles på denne maske, sådan at den kan pakkes bedre i tasken. Den fås desuden i 3 forskellige størrelser: X-small, Small/Medium og Large/X-Large.

I vores samlede test er dette snorkelmasken der dækker hele ansigtet som klarede sig bedst! Uden tvivl, det bliver så omvendt også afspejlet i prisen på masken. Men kvaliteten taget in mente, så er det et røverkøb!

Prisen på denne snorkel maske til hele ansigtet ligger mellem 999-1200 kr.

 


Til børn: Full face dykkermaske/snorkelmaske

Nu har vi vendt en helt masse dyre masker og grej her til sidst i indlægget med de forskellige Scubamasker. Så du sidder nok med spørgsmålet omkring, om du kan købe en full face snorkelmaske til dit barn?

Svaret er JA: Der findes full face snorkel masker og dykkermasker til børn.

Dem jeg ville anbefale dig, kan du finder her (længere oppe i indlægget)

Det vigtige er bare, at dit barn kommer til at holde af at snorkle eller dykke med masken. Så sørg gerne for at være omkring barnet de første par gange. På den måde kan du mitigere en uheldig oplevelse.

Forsøg også at fortæl barnet, at han eller hun ikke skal forsøge at dykke længere ned med masken, men blive i overfladen. I en full face snorkelmaske til børn er der oftest meget luft inde i masken, hvilket kan risikere at rykke masken af barnet pga. af trykket under vandet.

Men som svar på uroligheden eller nervøsiteten omkring, om dit barn eller dine børn nu også kan finde ud af at snorkle med en fullface maske, så er svaret altså ja.

Jeg anbefaler som sagt denne maske til børn, selvom du også kan købe de to andre. Altså enten denne eller denne.

Forskellige snorkel masker, som ikke er “full face”:

Proflex snorkel maske

Aqua Sphere Proflex snorkel maske

Aqua Sphere Proflex snorkel maske

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Beco Bahia snorkelsæt

Beco Bahia snorkelsæt til børn
Beco Bahia snorkelsæt til børn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Beco Porto Snorkel maske

Beco Porto Snorkel maske
Beco Porto Snorkel maske

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ovenstående er alle snorkel masker, som ikke dækker hele ansigtet. Det er dog mere klassiske masker. Sammenlignet med de mere moderne “full face” versioner.

De dækker således kun halvdelen af ansigtet, øjne og næse. Så hvis du mangler et sådan par, så kan du trykke på én af de ovenstående links under billederne. På den måde kommer du til den billigste forhandler og kan købe produktet der.

Så får du den optimale dykker, snorkel eller strandferie.


Fullface dykkermaske test (scuba)

Der er ikke amnge dykkermasker som dækker hele ansigtet, altså en såkaldt fullface dykkermaske. Der findes dog særligt 2 produtker på det danske marked – men det skla siges forinden at de er dyre.

At dykke med en fullface dykkermaske kræver et dykkercertifikat (dykkerkursus) i netop den type udstyr. Så hver sikker på, at du har det inden du fortæller din DM at du har tænkt dig at dykke med en fullface dykkermaske.

Når det er sagt, så lad os få kigget på de to produkter:


Ocean Reef G.Divers Full Face Mask

Ocean Reef G.Divers Full Face Mask Denne fullface dykkermaske sælges hos 2 forskellige danske forhandlere.

Det er heldigvis en lidt billigere version (sagt forsigtigt, da den stadig er dyr sammenlignet med en “normal” dykkermaske”).

Masken kommer med mulgihed for at vælge mellem 4 forskellige farver. Der er allered eintegreret regulator slanger i masken. Stropperne er desuden monteret direkte på skærmen, for således at give den bedste mulighed for at spænde til.

Fordelen ved netop denne maske er, at du får et kvalitets produkt til relativt lav pris. Det er det perfekte valg til dig, der ikke nødvendigvis er erhvervsdykker, men gerne vil have fordelene af en full face dykkermaske til dine dyk.

Men hvilke fordele er der så, ved sådan en maske?

Fordelene:

 • Du får et langt større og bedre udsyn
 • Du undgår kulde i omkring ansigtet, hvis du dykker kolde steder
 • Du undgår kontakt med omkringliggende farer i vandet (kemikalier, brandmænd eller lignende)
 • Du undgår at blive træt i køberne af at skulle bide omkring et dit regulatorsæt‘s mundstykke.
 • Det bedste? Du får mulighed for at kommunikere oralt under dyk med din buddy eller overfladen.
 •  

Prisen for denne maske varierer mellem 3499 kr. til 3899 kr. hos Kingfish og Diving2000

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Ocean Reef Neptune Space Full Face Mask

Denne dykkermaske er oftest købt af de topprofessionelle erhvervsdykkere. Det er én af de dyreste, hvis ikke den dyreste dykkermaske du kan få i Danmark.

Den har så omvendt også alt du skal bruge!

Masken vejer lige under 900 gram og er spækket med teknologi og lækre detaljer, som du bare ikke finder lignende andre steder.

Masken er fra mærket Ocean Reef og modellen hedder Neptune Space. Det er en Fullface dykkermaske, som giver en langt række fordele, hvoraf den vigtigste nok er muligheden for undervands kommunikation.

Ikke nok med at masken er spækket med detaljer, så kommer den også med et hav af justeringsmuligheder. Du kan eksempeltvis sætte selve udblæsningsventilen på masken til at være 4 forskellige steder.

Det er fuldstændig uhørt. Det giver dig dog en langt række virkeligt vigtige fordel under særligt teknisk krævende dyk.

Masken koster typisk op i mod 6000 kr. hos Kingfish.dk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


MikaMax – Flot placering blandt forbrugere

MikaMax

 • Placering 15 i kategorien ”Dykning & Snorkling” hos sammenligningssiden PriceRunner 

Udvalgte fordele ved MikaMax

 • Komfortabelt design
 • Holdbar APS-plast af høj kvalitet
 • Dugfrit beskyttelsesglas 
 • Ørepropper
 • Beslag til montering af actionkamera

Om

MikaMax snorkelmasken er den perfekte ledsager til spændende oplevelser under vandet på eksotiske rejser. Du vil fremstå som en professionel snorkler. 

Masken er et full face-design, så du som bruger er sikret ekstra komfort og et godt overblik under vandet. På den måde får du det hele med, når du snorkler med MikaMax snorkelmasken med 180 graders udsigt. Inkluderet i masken er et beslag til montering af et actionkamera, så du kan forevige dine undervandsoplevelser. 

MikaMax snorkelmasken er fremstillet i populært ABS-plast. Det er en hård og glansfuld plasttype af solid kvalitet. Det sorte materiale bidrager til et slidstærkt og eksklusivt design, som har en lang levetid. Med MikaMax snorkelmaske er komforten i højsædet. Beskyttelsesglasset er dugfrit, og masken har en åben plads til at trække vejret frit gennem både mund og næse. Ørepropper mod højt tryk giver optimal komfort. 

Snorkelmasken er one size og har dimensionerne 18 x 8 x 23 centimeter. Den vejer 500 gram og spændes let om ansigtet. Ved køb af modellen medfølger en brugsanvisning på engelsk, som giver nøje instrukser, så du kan få mest muligt ud af din helmaske.

MikaMax vs. markedet

MikaMax snorkelmasken er fremstillet i et plastmateriale af høj kvalitet. Den har et yderst velkonstrueret design, der blandt andet muliggør actionkamera, ørepropper og 180 graders udsigt. Alt taget i betragtning, er modellen meget prisvenlig. Du finder sjældent en så attraktiv og alsidig snorkelmaske i samme prisklasse

MikaMax er meget populær blandt forbrugerne. Den har fået en flot placering 15 i kategorien ”Dykning & Snorkling” ved sortering efter popularitet hos sammenligningssiden PriceRunner. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Seac Sub Unica – Ofte valgt af danskerne  

Seac Sub Unica

 • Placering 20 i kategorien ”Dykning & Snorkling” hos sammenligningssiden PriceRunner

Udvalgte fordele ved Seac Sub Unica

 • 180 graders synsfelt
 • Slagfast plastmateriale
 • Skærm med anti-dug
 • Trendy fremtoning
 • Effektiv vandrensning

Om 

Oplev verdenen under vandet fra overfladen med den moderigtige Seac Sub Unica helmaske med snorkel. Modellen gør det muligt at trække vejret naturligt gennem mund og næse, så du får en behagelig svømmetur. 

Med et 180-graders synsfelt får du det fulde overblik under vandet. Skærmen er pan-keramisk. Du er ikke generet af dug på skærmen med Seac Sub Unica, det sørger dens unikke kanaliseringssystem for. 

Når du snorkler, skal du heller ikke være bekymret for at få vand ind i røret. Den har en tør top, som sikrer, at vandet holdes ude. Masken kommer desuden med udstødningsventil i bunden, som sørger for effektiv vandrensning. Takket være materialevalget føles designet behageligt mod ansigtet. Det er fremstillet i flydende silikone, og ramme og skærm er fremstillet af Polycarbonat. Det er et stærkt og slagfast plastmateriale, som ofte anvendes til kvalitetsprodukter som Seac Sub Unica. 

Den integrerede fastgørelsesremme er også behagelig, da den er fremstillet i elastisk stof. 

Masken er anbefalet personer fra 12 år. Den fås i flere forskellige farver, som alle trender. 

Seac Sub Unica vs. markedet

Er du på udkig efter en trendy snorkelmaske med et komfortabelt design, bør du overveje modellen fra Seac. Snorkelmasken indeholder alt, hvad du behøver for at få et behageligt og godt udsyn under vandets overflade. 

Derfor er masken også et populært valg blandt forbrugerne. Dens popularitet afspejler sig hos Danmarks største prissammenligningsside, PriceRunner. Her har modellen opnået placering 20 i kategorien ”Dykning og Snorkling” ved sortering efter popularitet. Du er altså her garanteret et produkt, som falder i manges smag. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Atom Sports – Populært produkt til lavpris

Atom Sports

 • Populær hos sammenligningssiden PriceRunner

Udvalgte fordele ved Atom Sports

 • Fordelagtig pris
 • Høj komfort
 • UV-beskyttet
 • CE-mærket
 • Ekstra synlighed

Om

Mærket Atom Sports er kendt for sit kvalitetsrige udstyr af høj funktionalitet, og snorkelmasken her er ingen undtagelse. Giv dig selv eller dit barn uforglemmelige oplevelser under vandet med modellen fra Atom Sports. Her får du snorkel- og dykkermaske i ét.

Produktet fås i både en børne- og voksenudgave. Det egner sig godt til snorkling og svømmetræning. På praktisk vis er hele ansigtet dækket af masken, så komforten er høj, og brugeren kan få et godt og klart udsyn under vandet. Som bruger kan du ubesværet trække vejret gennem snorklen, mens både mund og næse er godt beskyttet. Mens du opholder dig udendørs i vand, behøver du ikke at bekymre dig om solens skadelige stråler i ansigtet. Masken har nemlig en indbygget UV-beskyttelse, så solens stråler ikke kan trænge ind til dine øjne, når du svømmer. 

Atom Sports dykkermasken er også CE-mærket. Det er din garanti for, at den overholder væsentlige krav til sikkerhed og sundhed inden for produktområdet. Dykker- og snorkelmasken har et enkelt og attraktivt design. Den har en klar orange top, som fanger øjet og gør brugeren mere synlig i vandet. 

Atom Sports vs. markedet

Atom Sports dykker- og snorkelmasken har opnået stor popularitet blandt forbrugere, og det er ikke ubegrundet. Masken fås til både børn og voksne, og alle, uanset alder, kan få glæde af dens ergonomiske design. Full face-udformning, UV-beskyttelse og ubesværet vejrtrækning under vandet er blandt fordelene med Atom Sports masken, som lever op til de gældende produktkrav. Alt sammen pakket ind i et attraktivt design til en lav pris. 

Masken fra Atom Sports er blandt de billigste hos Danmarks største prissammenligningsside PriceRunner. Den vil med stor sikkerhed leve op til forventningerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Lanai Pro Junior

Aqua Sphere Lanai Pro Junior snorkel maske
Aqua Sphere Lanai Pro Junior snorkel maske

Den billige

full face snorkelmaske

Denne billige full face snorkel maske er det perfekte køb til hobby entusiasten der skal på snorkelferie.

Oftest vil mange have svært ved at håndtere det at skulle trække vejret gennem udelukkende en snorkel.

billig fullface snorkelmaske

Det gælder både fordi fornemmelsen af at trække vejret gennem et rør kan føles ubehageligt, men samtidig også usikkert.

Tag bare som eksempel min mor.

Hun havde at have hovedet under vand.

Det gør det virkelig svært for hende at dykke, især når hendes mund er omgivet af vand, så lægger det bare op til panik og en dårlig oplevelse.

Her kan sådan en relativt billig full face dykkermaske sagtens være løsningen.

Med dens store glas er du sikret et utrolig bredt udsyn (op i mod 180 grader).

Det skyldes glassets udformning, som udbreder dit synsfelt. Det er samme teknologi du finder i især triathlon svømmebriller.

Snorkelmasken (full face) kan benyttes af børn helt ned til 5 års alderen. Det er altså en maske for hele familien.

Samtidig kommer masken med en antidug teknologi indbygget og har derudover en ekstra lukning til munden, sådan at et læk et sted ikke breder sig videre i masken.

Det sørger desuden for mindre dug når du udånder.

Prisen på denne billige full face snorkel maske ligger mellem 299-350 kr.

 


Helmaske til snorkling

Vi har desværre ikke selv taget videoer af vores test af de forskellige helmasker til snorkling. Men hvis du gerne vil se en video af en test af en snorkelmaske der dækker hele ansigtet så kan du se nedenstående video.

Det er en video taget af Eva og Malthe. Den viser deres oplevelse med en lidt billigere version af en helmaske til snorkling.

Eva og Malthe er to eventyrlystne rejsebloggere som har rejst rundt i europa, du kan se deres video herunder.

Hvis du selv har lyst til at købe en lignende helmaske til snorkling. Så kan de gøres heroppe ←

De kalder den selv en facemask / face mask i videoen, men henviser altså bare til ovenstående.

Denne side er anmeldt af: Christian Rasmussen Rating 5/5

Forfatter

Skriv en kommentar