Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Vil du gerne have fingrene i et par professionelle Leaderfins svømmefødder til din tur med din harpun? Så skal du læse med her! Leaderfins laver nogle af de absolut bedste fridyknings svømmefødder overhovedet.

Deres aflange form og perfekte fleksibilitet gør dem til det ultimative våben som fridykker, hvis du altså gerne vil slå dybderekorder eller fange mange og store fisk på UV-jagt turene.

Hertil vil vores anmeldelse af leaderfins gør dig meget klogere på hvilke modeller du skal købe. Vi har nemlig samlet denne komplette leaderfins svømmefødder test, således du egentligt bare skal læne dig tilbage og nyde udvalget – du finder et stort udvalg af leaderfins svømmefødder via nedenstående link.

Sidst men ikke mindst giver et par Leaderfins finner bare dét ekstra street credit!

 


Leaderfins Abyss Pro (Blød) – MEST POPULÆRE

Leaderfins Abyss Pro (blød) svømmefødder

 

Disse svømmefødder fra Leaderfins er i top kvalitet! Svømmefødderne er en sammensat finne, hvilket betyder at du kan skille det skelet der sidder på fodes og selve finnen ad.

Leaderfins er generelt håndfremstillet og denne Abyss Pro model er ingen undtagelse.

Dette er uden tvivl det klare valg for fridyknings entusiasten og harpun jægeren. Den yderste del af ginnen består af et mix mellem resin og fiberglas.

Resinnen er lamineret og fiberglassen er vakum produceret. Samlet betyder det, at du får en finne af maksimal kvalitet.

Husk: Leaderfins finner er lavet til normale fodstørrelser, hvorfor du skal tillæge 1-2 størrelser, hvis du ønsker at bruge finnerne med neopren sokker.

Dette produkt vejer 2,25 kg, hvis man tager en str. 44 ca.. Fodlommerne er derudover lavet i en behagelig EPDM gummi. Som du kan se er det ikke en tilfældighed at denne bestseller model, for alvor bliver solgt i butikkerne rundt omkring i Danmark, for den sidder bare utroligt godt på foden, også formår den virkelig at give dig en topfart, som meget få leaderfins svømmefødder kan.

Der skal derfor gives de absolut største anbefalinger til dette produkt. Du vil med sikkerhed blive utroligt glad for dit køb.

 


Leaderfins Carbon Stereo (Blød)

Leaderfins Carbon Stereo (blød)

 

Disse finner minder meget om den førnævnte model, men er en smule bedre kvalitet.

Det skyldes det faktum, at de er fremstillede af højkvalitets carbonfiber og fiberglas.

Ligesom deres lillebror er disse finner støbt i en vakum form. Det gør, at de samlet set er et hak mere professionelle.

Disse Leaderfins koster så omvendt også en smule mere, dog er det så ubetydeligt lidt, at det ikke bør have en indflydelse på dit valg.

Finnerne vejer ca. de samme som den lidt mindre model, men er ca. lige så blød.

Det gør den samlet set til en optimal finne til fridykkeren, UV jægeren og endda som en finne til den mere avancerede snorkler.

Disse finner er lavet i en “full length” model.

De kan ligesom lillebroderen igen skilles ad. foden er også her lavet af EPDM gummi, hvilket gør den yderst komfortabel. Vi plejer, at sige denne model er til dig, som virkelig stiller krav til dine leaderfins svømmefødder, for denne model er bare i orden. Den er fremstillet i et tidsløst design, som ydermere har en lang holdbarhed, grundet dets mange overflade behandlinger i produktionen.

Derfor vil du med dette produkt, ikke opleve at selvom du slår dine leaderfins ind i en sten, rammet havbunden eller andet, at de på ingen måde tager skade af det. Det er derfor et godt valg, hvis du søger en komfortabel, holdbar og kvalitetsprodukt – så vil denne leaderfin carbon være det naturlige valg.

 


Leaderfins Black Camo (Blød)

Leaderfins Black Camo (blød)

 

Denne finne er igen håndlavet, men denne gang i et virkelig ultra lækkert camoflage design.

Det gør den helt ideel til undervandsjægeren, der gerne skal snige sig gennem vandet ind på fiskene.

Derfor er denne finne også den klare anbefaling til dig, der gerne vil ud på en masse UV jagtture.

Bladende er som den første finne lavet i materialerne: Lamineret resin og fiber glas.

Den samlede vægt på produktet bliver derfor også en smule over 2 kg.

Igen er skelettet på foden af Leaderfins finnen lavet af behagelig EPDM gummi.

Det er en blød model, hvilket betyder at du opnår maksimal beskyttelse og den perfekte hydrodynamitet.

For nogle år siden gik rygterne på, at modellen var fremstillet med henblik på den amerikanske marine. Modellen er nemlig utrolig nem at navigere med i vandet, og kan faktisk anvendes af meget erfarne men også til nye brugere, og derfor har vi en ualmindelig komplet model, som vi her på redaktionen er meget glade for.

Du vil ikke blive skuffet hvis du køber denne model, tværtimod.


Leaderfins Monofin Sport

Leaderfins Monofin Sport

 

Dette er endnu en fantastisk svømmefinne fra Leaderfins. Bare ikke lige til UV jægeren. Eller for den sags skyld Scuba dykkeren.

Det er dog en helt igennem idéel finne til fridykkeren der gerne vil slå rekorder og forbedre hans eller hendes dybde.

Med i pakken til under 1300 kr. får man ikke bare den fantastiske mono finne men også sokker og en dertilhørende taske (til monofinne og sokker).

Længden på monofinnen er 72 cm på den lange led og 68 cm på den brede led. Det betyder derfor også at du får en del finne at sparke med, hvorfor dine spark vil blive mere flydende og spare dig for ilt i kroppen.

Hele monofinnen vejen under 1.5 kg. Når du skal vælge størrelse så svarer:
L → str. 40-42,
XL → str. 43-44,
XXL → str. 45-46

Fordelen ved sådan en model leaderfins til forskel for de andre i dette indlæg er, at du har meget mere at sparke med, og derfor kan skyde en hurtigere fart. Den er selvom, man måske skulle tro noget andet, utroligt nem at anvende – det kræver bare én lille time i vandet, også er du allerede 100% dus med den.

Vi plejer altid at anbefale denne model leaderfins monofinne eftersom, den vil supplere dit sortiment af andre finner utroligt godt – det vil nemlig gøre hele oplevelsen bedre, at du alt afhængigt af humør kan skifte til sådan en lidt sjovere leaderfin, som i øvrigt også er utroligt nem at navigere med i vandet.

Nedenstående har vi et ret unikt billede af hvordan det ser ud, når man bevæger sig i vandet med en monofinne leaderfins. Det ser nemlig utroligt elegant og er et virkeligt flot syn, og selvom det måske kan ligne, at det går langsomt så skal man ikke tage fejl af hvor hurtigt det faktisk kan gå.

 

Monofinne

 


Hvad er Leaderfins?

Først og fremmest er det et mærke. Det er altså et brand af svømmefødder.

Det sjove er dog, at de laver så distinkte svømmefødder og svømmefinner, at de nærmest navngives som måden at lave finner på.

Det er en helt bestemt type lange finner. Mest kender er Leaderfins for deres svømmefødder til:

  • Fridykning
  • Harpun jagt
  • UV-jagt
  • Finnesvømning
  • Undervands spil/lege og konkurrencer

De laver dog også finner til normal Scuba dykning. Samt mange andre typer af dykning. Derudover vil du også kunne finde andre produkter fra dem. Det gælder blandt andet dykkermasker.

Generelt set er Leaderfins kendt for deres virkelig lange svømmefinner. Det er hvertfald den type, du typisk vil vække billeder af, hvis du siger ‘Leaderfins’ til folk.

Du kan dog også få lidt bredere og knap så lange finner til scuba dykning. Det giver en større manøvredygtighed i vandet. Sådan at du nemmere kan dreje forskellige retninger.

Som du på nedenstående billede kan se, vil du relativt hurtigt finde ud af, at det simpelthen bliver en nødvendighed, at anskaffe sig leaderfins svømmefødder eller leaderfins monofinner, for når du bevæger dig under vandet hvorom du enten er på jagt eller blot er uden og nyde naturen, så er det bare rart at have mulighed for en større bevægelighed og at kunne komme hurtigt frem og tilbage.

Leaderfins svømmefødder til nybegyndere

Vi plejer at sige, at hvis du aldrig har prøvet en leaderfins svømmefødder før, så er det helt sikkert på tide, at du løfter din oplevelse i vandt med disse modeller, det vil kune gøre dig meget mere tryg og tilpas. Det eneste gode råd der egentligt er, må være at du selvfølgelig skal huske at tage dem på i vandet, for det er ret nemt at forestille sig, hvor svært det er at navigere rundt på land med så lange leaderfins.

Leaderfins svømmefødder til profesionelle

De produkter som fremgår i dette indlæg gør sig gældende for både nybegyndere, amatør, hobby entusiaster såvel som profesionelle. Det er fordelen ved den forhandler vi har valgt at henvise til, de formår virkelig at have alsidige produkter, som spænder bredt, og du vil nok opleve, at de faktisk har mange flere produkter end bare leaderfins svømmefødder, og derfor vil du helt sikkert kunne finde alle mulige produkter, som du synes er smarte.

Her på redaktionen kan vi hvertfald ikke få nok, når vi kigger deres flotte hjemmeside igennem.

Leaderfins billede

Opsummering

Opsummerende kan det altså siges at de første 3 Leaderfins finner er perfekte til både UV jægeren og fridykkeren. De første to minder til dels om hinanden med undtagelse af materialerne brugt.

Den sidste af de 3 første er nok den bedste til UV jægeren, mens de to første er passende også til fridykkeren.

Afslutningsvist har vi monofinnen fra Leaderfins, som er den perfekte finne til fridykkeren der gerne vil dykke rigtig dybt og forbedre riderne.

Vi håber du er blevet inspireret af dette indlæg, og enten er blevet klogere på udvalget af leaderfins monofinner / svømmefødder på det danske marked, eller bare er blevet inspireret til at tage en tur i det smukke danske havvand i morgen. 

Hvorom alting er vil vi hvertfald mere end gerne høre hvilke erfaringer du har med disse produkter, og om du tilfældigvis skulle have nogle små tips og tricks i ærmet. 

Forfatter

Skriv en kommentar